10 lépés, hogyan kell felépíteni egy vidéki házban a nyári

Fotó: Veronica RANGULOVA

Menekülés a szennyezett városi és a hétvégén saját telek vidéken - az álom sok lakos a metropolisz. „Komsomolskaya Pravda” megtanulta, hogyan kell csak a nyári, meg lehet építeni egy hangulatos vidéki házban, és nem ugyanabban az időben, hogy mászni a hatalmas adósságok. Milyen sorrendben kell elvégezni a munkát, és mit lehet menteni. Tippek ad nekünk egy profi építő Andrey Pirogov - egy ház, ami a képen, ő építette saját kezűleg az országban tavaly nyáron.Lehetőségek, amelyre építeni egy házat, egy csomó. Ez lehet tégla, fa-kocka, a Gazbeton, fűrészáru ... Minden attól függ, hogy mennyi időt, energiát és pénzt hajlandó költeni.

Kezdeni, eldöntheti, hogy mit kell egy ház. Ha azt tervezi, hogy él ez csak a nyári szezonban, a legegyszerűbb (gyors és olcsó) lehetőség - egy favázas ház. Ha a munka gyors, akkor lehet építeni, hogy egy-két hónap.

2. Az oldal elrendezése és kialakítása

Most meg kell választani az optimális helyét a jövő otthonában. Úgy kell elhelyezni a biztonságos távolság a szomszédos házak és épületek, amelyek előírják, tűzvédelmi szabályokat.

Minta rendelhető home projekt az egyik olyan vállalkozások, amelyek részt vesznek a fejlesztési, keresse meg a kívánt opciót az interneten, az irodalomban vagy felhívni magukat.

3. Töltsük az alapítvány

Az alapot a ház - az alapítvány. Időt és pénzt nem lehet eljutni. Az alapítvány lehet háromféle - egy öv, oszlopos vagy csavaros cölöpök.

A leggyorsabb módja annak, hogy a csavaros cölöpök hogy zaburivayutsya a földre. Következő van árukapcsolás bolyhos, és elkezdhetjük az építkezést.

Oszlopos (öntött beton lábazatok) alkalmas csak fa-kocka ház a leggazdaságosabb az ár alapja.

- De a legmegbízhatóbb - a szalag alapítvány, - mondja Andrey Pirogov. - Be tudsz tenni minden házban. ellát minden olyan technológiát. Először összegyűjti a zsaluzat táblák, vagy rétegelt lemez, majd, hogy a „párna” kavics vagy kavics homok vastagsága 15-30 cm következő lépés -. Meg kell erősíteni a bázis, amely építők főtt vagy hengerelt a drót megerősítése és állítsa be a „párna ”. Ezután öntsük a beton. Minden nagyobb munka ömlött az alapítvány befejeződött. Hagyjuk megszáradni. A hosszabb tartsa meg az alapítvány, annál erősebb lesz a ház. Az építkezés egy nagy házat kell várni legalább egy évig, egy egyszerű kirándulás - körülbelül egy hónap. A meleg időjárás, az alapítvány ajánlott a víz naponta egyszer - nem repedt.

4. Anyagbeszerzésünk

Ha az épület kész projekt egy ház, az anyag mennyisége van szüksége, akkor figyelembe kell venni. Ha a projekt figyelembe kell venni. Építők Tanács - és vásárolni fatáblák egy tartalék.

Pontosan hol - úgy dönt. Sok lehetőség van: a fűrészmalom, építési bázis vagy látogató gépek fa. Nézd meg jobban a faház a szállítási költség olcsóbb.

Kívánatos, hogy az anyag kezeléséhez hozott fertőtlenítő oldatok, hogy védje a gomba és a tűz. Az oldatokat lehet megvásárolni a szokásos barkácsáruházakban.Ha az alapítvány túlélte kellő időben elkezdik gyűjteni a favázas ház. Beam között elhelyezett speciális vas sarkokkal. Mi ezt a lépést meg kell egy asszisztens, aki legalább 3-4.

6. Állítsa be tető alatt

Miután a keret készen áll, a gyári házban a tető alatt. Nyaralónak tető is szigetelés nélkül. Elhelyezés szarufa rendszer a tető, így láda, amely fel egy párazáró fólia, és a felső borítja vas - Bent vagy fém cserép.

Használhatja az olcsóbb megoldás - Ondulin, de a vas a mi területen előnyös.

A következő lépés az építési - falburkolat. Hogy megvédje a fa blokk ház vagy táblákat kell fedezni speciális festékek és olajok. Ellenkező esetben a fa gyorsan sötétedni kezd, és a rothadás.

8. vízellátás és csatornázás

Ha a dacha szövetkezet központi vízellátás, lehetséges, hogy a házban a víz és csatorna csövek. A legegyszerűbb és legolcsóbb módja - HDPE-csőbe. Nem kell semmilyen hegesztést vagy forrasztani. Pipes gyűjteni speciális műanyag szerelvények.

Drágább és tartós megoldás - fém cső.

9. Befejező

Belsőépítészeti ház kezdődik a telepítés ablakok és ajtók. Ezt követően a sztélé padló - a padlólap, mely szintén megvásárolható az építési alap és fűrésztelep.

Szigetelje falak. Nyaralónak is elegendő, hogy egy réteg bazalt szigetelés vastagsága 50 mm. Felmelegedés szükséges ahhoz, hogy biztos. Ez hangszigetelés és szélvédelem.

A következő lépés - a mennyezet burkolatok és a falak. Opciók és súlya, válassza ki a neked megfelelőt: falburkolat, gipszkarton, fal, rétegelt lemezek.

További költséges és hosszadalmas végrehajtani lehetőség - bélés. De kiderül, szépen.

A leggazdaságosabb - ragasztott rétegelt lemez.

Már az utolsó ház árammal. Minden bekötési történik egy faházban műanyag kábelcsatornák. Erre azért van szükség az építési szabályzatok.

A megvilágítás lehet küldeni a huzal részén 1,5 mm, a foglalat - 2,5 mm.

A ház kész. Akkor folytassa a legkellemesebb - a belső teret.

A fő kérdés - mennyi fog kerülni a házat. Persze, minden attól függ, mekkora a ház, a felhasznált anyagok és hogy van-e igénybe az ember támogatást.

Árának kiszámolása épület kétszintes fa-kocka ház mérete 6 x 6 méter.

A projekt - 0 rubel, felhívta a saját.

Alapítvány - 50 000 rubelt.

Építési anyagok (deszka, padló, nemezelés, burkoló, rétegelt lemez) - 200 ezer rubel.

Víz és villany - 20 rubelt.

Fizetés két asszisztens - 50.000 rubel (összes hónap).

Nyílászáró - 50000 rubel.

Belső - 0 rubel (otthonról hozott bútorokkal).

Összesen: 370 ezer rubelt

lásd még

Lehetséges, hogy növekszik gombát az országban

Öt egyszerű lépés, hogy a termésük gomba

Hogyan kell kezelni a medvetalp az oldalon

Podmoskovnye kertészek panaszkodnak - pasztinák megkínozták. Nem csak a medvetalp égési nagyon veszélyes, különösen egy napsütéses napon, így azt is, hogy nő fel kerítés. Hogyan kell kezelni a medvetalp az oldalon?

A bogyók a kertben, négy fajta, amit még soha nem hallott

Gyűjtsön egres, ribiszke első: a titkait a gazdag termés

Hasznos tippek a fő nyári lakója az ország Andrey Tumanov [Audio]

Mi betegségek és kártevők képes megfertőzni növények után a hő

Hogyan lehet megszabadulni a hangyák veteményeskert

Miért kell ezeket a rovarokat az országban, és hogyan lehet megszabadulni a hangyák veteményeskert, találkozik a híres kertészmérnök Andrey Tumanov

Miért levelek sárgulnak uborka

Nyári elkezdődött! És az üvegházakban melegítjük azonnal, a dolgok kezdtek, hogy sürgősen tegyen és érik. De kertészek panaszkodnak, azt mondják, levelek sárgulnak uborka. Miért - magyarázza biológus, agrármérnök Mikhail Vorobyov [Infografika]

Hogyan kell menteni a külvárosi terület pangó

Mondja Chief falusi Magyarországon Andrey Tumanov [Audio]

Patisonom cukkini! Faház trükkök nénitől Tanya

Fokhagyma nyilak: receptek a téli és nyári

Fokhagyma nyilak, mert az esőzések nagyon gyorsan növekszik. Mi a teendő velük, ha dobjon egy szánalom? Összegyűjtöttük receptek fokhagyma nyilak télen és nyáron

Öt legfinomabb téli fajták körte