10 rossz tanácsot, hogyan lehet egy ember, hogy feleségül

10 rossz tanácsot, hogyan lehet egy ember, hogy feleségül

A kezdéshez használja a vicceket. Például: „Azok után, amit tettem, hogy ma, én csak azt kell elvenni.” Vagy „hogy az új ruhám nem elég eljegyzési gyűrű!”Egy lehetséges megoldás: jössz haza, minden kócos és elpirult, és azt mondja: „Férjhez megyek!” A kedvenc válasz: „Ki?” - "Behind you!"

„Drágám, terhes vagyok!” - egy nagy vicc, de ha egy férfi erős mentalitás. És, akkor séta a szeretett történetet anyakönyvben bágyadt sóhajjal keres menyasszony.

Ha édes, annak ellenére, hogy tartós hívások csavarja családi fészek, ő továbbra is építeni egy gondtalan fiatal, aki elkezd hogy tegyen határozott lépéseket.

Hogyan készítsünk egy férfi feleségül

1. Adjon meg szeretteit megérteni, hogy érdekli a többi férfi. Egy út felvenni egy: legyen a szex bombát egy miniszoknya az esti, és menjen el egy egykori osztálytársa egy étteremben, vegyél magadnak valami különleges, és nem fogadja el, hogy ő is vett magának. Amikor egy szeretett féltékenység csúcspontja kéri feleségül.

2. Keressen egy szövetségese a küldetést, hogy házasodni. Tökéletes anya vagy az apa srác. Vedd igénybe támogatást, és a fűrészelés, fűrészelés szegény áldozat az anyakönyvvezető irodájában.

10 rossz tanácsot, hogyan lehet egy ember, hogy feleségül

3. Szeretné férjhez - titokban teherbe esni. Általános szabály, hogy a férfi feleségül az anyja meg nem született gyermek. Ez csak az a kérdés, hogy sokáig ez shotgun esküvő?

4. Adja meg a férfi a szabadságot, hogy tölti az idejét, ahogy akarja magát. Röviddel kedvenc gondolkozzanak: Mit, amíg ő és a barátai játszottak a napon bowling, és sört iszik? Ez volt akkor, és ott lesz a legjobb óra - kérdez házas.5. korlátozódik férfiak szex. Mondj valamit, amit nem akar több informális intimitás. Állítólag kijött a korban! De fennáll annak a veszélye, hogy egy szeretett fogja találni „étel a test” oldalán.

6. A szokásos zsarolás is adja gyümölcs: ha nem házasodni, mi a szakítás. De ne feledd: zsarolás - nem csak büntetőjogi, hanem erkölcsi bűncselekmény. Nem valószínű, hogy a harmonikus kapcsolat építhető zsarolás.

10 rossz tanácsot, hogyan lehet egy ember, hogy feleségül

7. Minden nap, mondja egy szeretett, hogy a barátok, barátnők, rokonok már rég házasodtak. Lehet, hogy a férfi és a lemond a támadás. És már van egy trükk: abbahagyja nyög és adományozta édes családi életet.

8. Promise srác, hogy ha férjhez, az életed meg fog változni minőségileg. Azaz nem, és lesz több és jobb, és akkor tanulni főzni, és megszűnik a pénzt pazarolni.

Általánosságban elmondható, hogy a háború, mint a háború - minden jó. Ez csak az ő szava lesz válaszolni, ha a srác nem neked egy ajánlatot.

9. Meg lehet öltözött szmoking, vásárol virágot és egy gyűrű, kap egy térd és csak kérni a kezét, és szív egy szeretett. A srác kínos - 100%, és a kínos ő is feleségül. És nem tud férjhez menni! Mint szerencsés.

10. Ha már mindent megpróbáltak, üdülőhely a brute force - az öntözött kedvenc memóriazavar és elszállítja az anyakönyvi hivatal. Reméljük, hogy nem fog futni egy sörös vodka? Ez egy vicc! Igen, a rossz és érzékeny kérdés, de ez akkor is egy vicc.

10 rossz tanácsot, hogyan lehet egy ember, hogy feleségül

Lehetséges, hogy egy férfi feleségül? Van valami közös a szavak „ok” és a „boldogság”? És valóban keresünk boldogság a házasságban ...

Ha úgy dönt, hogy egy férfi feleségül magam, ne feledje, hogy minden olyan intézkedés megfelel reakciót. Lehet, hogy a srác, és nem lesz képes, hogy elkerülje a nyomás a partnere, de próbálja meg, hogy ki az a családja életét.

Ennek eredményeként nem a családi élet nem működik, mert a szeretett nem kész teljesíteni a kötelezettségeit rá, és kibújik belőle minden rendelkezésre álló eszközzel.

Pro lady.tochka.net ingyenes online tesztet, és derítse ki, amit szeretsz.