10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté

De mindezen örömöket civilizáció nem lehet tagadni, hogy néhány, a találmányok hiányzik. Ne beszéljünk olyan globális kérdésekben, mint a csodaszer minden bajok, győzelem öregedés vagy eltávolítását az emberek a gén felelős az agressziót. Jobb fantáziál a hétköznapi, hétköznapi dolgok, amelyek minőségileg változtatni és javítani a mindennapi életünkben.Urban légi közlekedés

Ha ezen a nyáron a leningrádi autópálya forgalmi dugók megjelent a kormányzó moszkvai régió Boris Gromov komolyan tanácsolta moszkoviták mint megoldást a problémákra a repülő egy privát helikopter.

És bár abban az időben kormányzó a szó csak a megcsúfolása volt nehéz észrevenni az ötlet tömegtermelés városi légi közlekedés szó szerint a levegőben. Cars nagyvárosi területeken egyre drágább bővíteni sehol, így amíg a rendszer többszintű forgalmi torlódások problémája nem megy sehova. Vegye figyelembe, hogy a sci-fi felvetettük lehetséges formáit az ilyen gépek - legalább emlékszik a szóróanyagokat Kira Bulycheva vagy repülő autókat ötödik elem.

felmelegedés ruházat

A fellépő hideg időjárás minden nő óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy mit lehet adományozni ruházat - szépség és a meleget. Nem, persze, rengeteg tervezők felér egy elegáns és meleg téli ruhát. De látod, egy könnyű sarafan gyönyörű lány általában úgy néz ki, látványosabb, mint burkolt legdrágább szőrme. Különösen a védők a természet nagyon egyértelmű álláspontot a prémes ruhát.

10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté

Ugyanakkor úgy tűnik, meglehetősen modern fejlődés lehetővé teszi, hogy a fűtés ruhák - könnyű és nem nehézkes. És jó lenne, ha meg lehetne beállítani a kívánt hőmérsékletet, mint a klíma. Ebben az esetben, mint mondják, és a nők lenne melegítjük, és a nerc épek.

10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté
cipő kaméleon

Ha beszélünk a ruhákat meg kell emlékezni és cipőt.

Cipő - talán a legfontosabb része a női gardrób. Még a legelegánsabb lány a rossz szín, piszkos vagy csúnya cipőt nézni rendetlen. De minden alkalommal, hogy vesz egy új pár ruha színének az új üzleti meglehetősen romos.

Képzeld el, milyen jó lenne, és kényelmes, ha a gyártó kezdett termelni, hogy a cipő színe megváltozik az Ön igényei szerint. Egy műszaki szempontból realezatsii ez a gondolat, semmi sem lehetetlen. De ellene fog végezni bizonyos gyártók a cipő, ami előnyös a nők vevők töltött cipő, amilyen gyakran csak lehetséges.

10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté
Adhesive harisnyanadrág

Egy másik elem a szekrény, nekünk komoly problémákat - ez harisnyanadrágot. Ezek gyakran szakadt, reménytelen és a legalkalmatlanabb pillanatban. Természetesen, ha ez történik veled, akkor nem rándulás magabiztosan mondani, hogy a szakadt harisnya - ez egy divatirányzat, egyfajta gondolta gondatlanság. De a legvalószínűbb, akkor azt mondta, hogy „szükség volt arra gondolni, annál jobb.”

Most képzeljük el, hogy a harisnya készülnek ilyen szálak, amelyek, ha igazodott összeolvasztjuk, olyannyira, hogy nyoma sem marad. Ez lenne hihetetlenül kényelmes. És képzeljétek ilyen technológia meglehetősen egyszerű - van fátyol, amely ragasztja a szövet szálai közé. Úgy tűnt, egy kicsit javítani az egészet. De ellen ilyen fejlesztések, ismét végezze harisnyanadrág termelők is, akik nem akarnak vásárolni a termékeket ritkábban.

Bag-szekrény

Női kézitáska - szintén az örök, a „téma” a harc a szépség és a funkcionalitás. Egy szép kis pénztárca kis tegye. Idősebb „nővérek” - nagy kézitáska - nézd, talán nem is olyan vonzó, de a funkcionális (bár a viselése, egyrészt nehéz lehet). A legkényelmesebb megoldás kivitelezésére dolgot személy szerint a városi hátizsák, de a megjelenése eleganciát nagyon messze.10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté

A második probléma a női kézitáska - elegendő számú belső zsebe, ezért ott általában lerakott egy kupacban, és elvesztette a legalkalmatlanabb pillanatban.

Ez nagyon szép és kényelmes, ha egy kicsit női kézitáska volt képes csökkenteni a méretét és súlyát a tételeket, hogy esik bele. És benne volna szakaszokra oszlik, mint egy szekrény, így mindig tudja, hogy hol húzza meg a kis rúzs, ami egy kisebb erszényt, és ahol a kocsikulcsot.

De míg a technológia ilyen tudósok nem túl kemény, akkor is kínál egy másik lehetőség - egy nagy önjáró zsákok. Nem kerekeken, de a lábakon legyőzni létrán. Vannak még robotok, mint háziállat. Miért nem teszi ezt a táskát, ami könnyű vezetni mögötte pórázon?

10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté
eltűnő kozmetikumok

Nemtom felháborodott az a tény, hogy minden este lefekvés előtt kell levetkőzni, és ruhát reggel újra. Az optimalizáló a zuhany, úgy találta, nem értelmetlen munkát magának az utat - lefeküdtem öltözött (szerencsére nem pedig fordítva).

Minden nő, hogy végre minden nap több esetben - a reggel tesszük smink, este -, hogy mossa le.

Bár úgy tűnik, lenne, hogy jöjjön fel kozmetikumok, amely, ha szükség van rá, ő eltűnt. Vannak is eltűnik tinta. Az egyetlen különbség az, hogy a make-up nem válhat egyszerűen láthatatlanná és teljesen eltűnnek az arc.

kihalás mechanizmus eltérő lehet: eszköz lehetne tartani egy bizonyos számú órát vagy elpárolognak hatása alatt egy speciális lámpa.

Képzeld - hazajöttél, akkor világított a lámpa és a smink elment. Akkor csak mosott és elaludt.

Tabletták, csökkentve alvási idő

Bár a világ körülöttünk nagyon gyorsan változik, még mindig nem vagyunk nagyon megváltozott. Például, köszönhetően a technológia egy csomó dolog történik sokkal gyorsabb ma, mint valaha, de még meg kell tölteni egy harmadik az élet egy álom. Felnőtt igényel 8-9 órát egy nap, hogy elég alvás. Sok rajongó gyakorló technikák alvásmegvonás - ez az, amikor kevesebbet alszanak, és egy másik módot. De kitartásra van szükségünk, az akarat és a vágy, hogy nem az ilyen képzést. És akkor is, ha ezek a nyers adatok elérésére bizonyos számú észrevehető eredményeket nem kérem mindenkinek.

A tudósok ugyanakkor tanul emberi alvás, és tudják, milyen fázisban sokkal fontosabb, és hány ember kell lennie, hogy aludni. Tehát kiderül, hogy az ember kitaláljon egy pirulát, amely lehetővé teszi, hogy azonnal elérjük a kívánt fázis az alvás, és néhány óra múlva, a hatás gyengül, és a férfit felébredni. Így lehetséges, hogy csökkentse az alvás ideje, és megkönnyíti ébredés.

Oktatási alvás közben

Egyébként a folytatása az előző témában - akkor is, ha az alvás ideje rövid lesz, a hulladék nem akar. A szovjet film Big Break írók nevetett az elmélet, amelyet követően a személy lehet tanulni egy álom. Másrészt, miért ne? Alvás közben agyunk dolgozik (különben miért látunk álmok?), És képes érzékelni a hangok (különben miért a mondat elhangzott a valóságban gyakran szőtt álmainkat?). És akkor ott van a rendszer az oktatás az állam a hipnózis.

10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté

Egy másik kérdés, hogy ez az információ nem lehet akár tudat és továbbra is a tudattalan szintjén. Tehát az ötlet a hallgató 9 „A” Ledneva megjegyzésével történet egy álom, és nem sikerült. De ha alvás közben elmagyarázni, hogyan kell csinálni néhány dolgot, akkor valószínű, hogy akkor is, ha az a személy, reggel róla, és ne feledd, a tudás fog megnyilvánulni, ha ez egy megfelelő eset.

A kúra félelem és a bizonytalanság

A tudósok tudják, hogy a hangulati és érzelmi állapot függ a hormonok. És ha érti a működési elve, akkor tudják kezelni. Ma már a különböző antidepresszánsok és anti-stressz gyógyszerek tömegű ellenjavallatok és ajánlások „feleslegesen nem használja.”

De képzeld el, ha az érzelmek is vezérelhető segítségével tablettát. Azaz, nem lenne gyógyítja a félelem és a bizonytalanság, az agresszió és gyűlölet.

10 Találmányok, hogy mi hiányzik - Vicces - Vicces Online Ile de Beauté
Távoli kommunikáció, aminek hatása a jelenlétét

Hála az internet az emberiség, hogy teljes mértékben érzi, az öröm távoli kommunikáció - tudjuk megfelelnek, talk és még látni az emberek, akik távol vannak tőlünk.

De el lehet képzelni, hogy még jobb megoldás - ha a személy, aki messze van, akkor egy teljes hosszúságú, és érintse meg. Ezek a fejlesztések a sci-fi nevezzük hologramok.

Ha lehetséges volna, tudtuk, te egy másik országban, hogy jöjjön a fél a barátok, vagy játszanak a gyerekek, pihen a falu nagymamámmal. De a veszély ilyen technológia, hogy az emberek, ha van, valószínűleg már nem hagyja el a házat.

De mielofon, véleményem szerint, az emberiség nincs szükség. Nem elég, hogy pont az agyukat furcsa gondolatok.

És nem elég a találmány, az életben?