11 Egyedülálló módon megtanulni bármilyen nyelvet tanácsot a soknyelvű

11 Egyedülálló módon megtanulni bármilyen nyelvet tanácsot a soknyelvű

11 egyedi módon megtanulni bármilyen nyelvet: tippek a soknyelvű
Fotó: youtube

Luke Lampariello natív Olaszország, ő volt 35 éves, és 11 nyelven. Az összes történet arról, hogyan volt képes megtanulni őket, megpróbál eltérni a kitaposott utak és koncentrálj a különleges élményt. A fő összetevője a sikeres idegennyelv-tanulás, az ő véleménye, az a motiváció, és meg kell keresni, és támogatást hódító új csúcsok nyelvet.Tapasztalataik tanulmányozása mindegyikük elsajátította Luke nyelv megosztott egy blogot a Babbel.

Lecke: nyelv nem lehet tanítani, csak tanulni.

11 Egyedülálló módon megtanulni bármilyen nyelvet tanácsot a soknyelvű

Luke Lampariello Olaszország tulajdonosa 11 nyelven.
Fotó: Facebook

Lecke: a nyelv - az ajtó, hogy az egész világon, amely teljes egészében érdemes felkeresni. Fontos, hogy szeretem a nyelvet, az országot, a hagyományos élelmiszer ... Nincs nagyobb motiváció!

Lecke: ha megtalálják a módszert, hogy tetszik, és hogy működik az Ön számára, akkor elkezdik megtanulni bármilyen nyelvet önállóan. Nincs jobb módja annak, hogy megtanulják a nyelvet. Keressétek és kísérletezni!

Német volt az első nyelv, Luke kezdett tanulni önállóan. Fogalma sem volt, hogyan kell kezelni, és néhány hónapig tanult nyelvtan.

Aztán ő találta fel a saját módszere a tanulmány alapvető törvényei idegen nyelvű szórakoztató módon. Később, az ünnepek alatt, hogy találkozott sok német. Ők voltak zavarban, amikor kiderült, hogy ő tanul németül ilyen rövid idő alatt, és már így is a tulajdonosa. Ez a reakció nagyon felvidította fiú. Német vált szerves része az életének.

Lecke: az idegennyelv-tanulás hoz egy mély megértése az anyanyelvén.11 Egyedülálló módon megtanulni bármilyen nyelvet tanácsot a soknyelvű

Luke Lampariello Olaszország tulajdonosa 11 nyelven.
Fotó: Facebook

A tanulság: nem haszontalan nyelvet. Mindannyian jól jön előbb vagy utóbb, így nem teszik lehetővé, hogy mások határozzák meg, hogy meg kell tanulni. Hagyja magát vezérli a saját érdekeit és hiedelmek.

Lecke a kezdetektől dolgozni kiejtése. Ha a nyelv olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, különös figyelmet fordítanak rájuk.

11 Egyedülálló módon megtanulni bármilyen nyelvet tanácsot a soknyelvű

Luke Lampariello Olaszország tulajdonosa 11 nyelven.
Fotó: Facebook

A tanulság: lehet egyszerre két idegen nyelvet tanuljon, feltéve, hogy jól tudod kiosztani, hogy időt és energiát.

Luke kezdett tanulni európai portugál, valamint a kínai. Ez a gyakorlat vált újdonság számára, így a tanulmány szerint zajlott világos tervet. Portugál hasonló módon a spanyol, de itt nem volt szükség, hogy fordítsanak különös figyelmet a sajátos kiejtése. Hangsúlytalan magánhangzók alig tökéletes, így ajánlatok gyakran jelennek meg a folyamatos sorozata mássalhangzók. Ez gyakran megkérdezték, hogy miért választotta az európai változata a portugál, nem brazil, amely szélesebb körű terjedéséhez.

„Az igazat megvallva, nem gyakran melyik nyelvet tanulni. Azt hadd válasszon egy nyelvet „- reagál Lampariello.

Lecke: A Journey - egy igazán nagy motiváló erő. További utazási, és akkor nyit új lehetőségeket a nyelvtanulás.

Lecke: ne félj tanulni egy idegen nyelvet!

Luke soha nem fog megtanulni a kínai, mert úgy tűnt neki, nagyon nehéz. Mégis, úgy döntött, hogy erre, és úgy döntött, saját módszerrel.

Ha valaki azt mondja, hogy lehetetlen, hogy megtanulják a kínai a saját, ez egyáltalán nem igaz. Nyelv megvannak a maga sajátos jellemzői, de a jövőben ez nem nehezebb, mint bármelyik másik. Ennek eredményeként, akkor kap jutalmat a kapcsolatot hihetetlen kulturális és felbecsülhetetlen értékű tudást.

Lecke: Ha a megközelítés nem működik, megváltoztatni. Ne add fel. Ne adja fel!

Amikor Luke Lampariello kezdett tanulni japán akart egy új kihívás, de fogalmam sem volt, hogy ennyire nehéz lesz. Nem tudta, hogy a legegyszerűbb mondatokat, mert a szerkezet a japán teljesen különbözik az összes nyelv tudta. Eleinte azt hitte, csak egy probléma az idő és a rendszeres vizsgálat minden működni fog. De ez sokkal nehezebb. Aztán Luke, mint egy férfi magabiztos, úgy döntött, hogy felülvizsgálja a módszertan és megközelítés a tanulmány a változás. És dolgozott ki.

Luke Lampariello nem szándékozik a babérjainkon, és azt tervezi, hogy meghódítsa több mint egy „nyelvet a tetején.”

Olvassa is ForumDaily: