12 jel, hogy az Ön őrangyala közelében

Az angyalok mindig ott van, és semmi jelét ilyen hatalmas szellemi lények, bármennyire jelentéktelen, hogy nem, ez egy szép és szimbolikus emlékeztető a szeretet és támogatás.Az alábbiakban fogjuk megvitatni néhány gyakori tünetek jelenléte számos angyalok. Ezek a jelek lehetnek a válasz arra a kérdésre, érdekli, és talán az angyalok csak akar emlékeztetni, hogy ott vannak, és mindig kész segíteni.

Ha azt veszi észre, a jele rajtuk, lélegezzen mélyeket, érezni, és megköszönte angyalok a szeretet és a gondoskodás.

Rendszeresen találni tollak a saját útját. Ez az egyik legjelentősebb jelei angyalok. Toll bármilyen színű - ez egy nagy emlékeztető, hogy a védők körül, szeretlek és támogatást.

Különösen erős jel, ha úgy találja, tollak nagyon szokatlan helyeken. Ha ráakad egy fehér tollak, az szinte mindig azt a jelenlétét a közelben angyal, akkor is, ha ott van, ahol van egy fehér madár.

Az egyik legnyilvánvalóbb szimbólumokat - az, hogy az angyalok a felhők, és látni a felhők, mint az angyalok. Az állattartók is beszélni, ha látsz egy felhő a szív alakú és néhány más számokat és szimbólumokat.

Az őrangyal közelében

Érezted már úgy, kellemesen édes illatú, és nem tudta azonosítani a forrás? Ez lehet, hogy a jele az angyalok.

Angyalok szeretné tudni jelenlétük erejével illatát. Érezni a gazdag csokoládé íz és finom édes virágillat.

Lásd még: Angyalok léteznek, de ezek nem szárnyak, mondta a pap a Vatikán

Minden ízek gyakran használják az őseink, valamint a kedvenc és a szeretteit, akik elmúltak. Ha hirtelen szagát a parfümöt a nagymama, akkor valószínű, hogy lelke most az Ön közelében.

4. Gyermekek és kisállatok

Gyermekek és állatok nem szűrőket, amelyek blokkolják a felnőttkorban, hogy képesek vagyunk látni angyalok. Észrevetted már, hogy a gyerek mennyire felnéz, mosolyogva a mennyezetre, vagy izgatottan keres valamit múltban, vagy bámult egy üres fal? Vagy kedvence lehet nézni megdermedt valamit, amit nem szabad, hogy ...

Inkább látják az angyalokat. Jelenlétében az angyalok, a csecsemők, a kisgyermekek és az állatok nagyon könnyű, egyszerű, de ugyanakkor úgy érzik, egy kicsit aggódik.

Sok ember számára az első kapcsolatfelvétel, az ő angyalaival történik, ha meghallják „angyali ének” származó kívül a fizikai világban. Angyalok is kommunikálni végig az ismétlődő dal, amit hallani a rádióban.

Lásd még: Jó és rossz angyalok Hollywoodban és a Biblia

Vagy, akkor hallani néhány dalt egy sorban a nagyon hasonló témát. Angyalok gyakran küld üzeneteket a zene, hogy egy dalt, akkor hirtelen elkezd dúdolni a fejében, vagy hallgat lágy zenét meditáció alatt, vagy csak egy dalt a rádióban.Tehát figyelni, hogy a zene, amit hallasz. Gyakran ez angyali üzenet.

A jelenléte őrangyala

Ha bármilyen érmét vagy papírpénzt, ez annak a jele, hogy a angyal támogatnak. Lehet, hogy valaki adott neked egy érmét, vagy nem találja meg az utat, jegyezze fel a dátumot a pénzt. Elmondta, hogy valamit mondani?

Kérded az angyalok számára pénzügyi támogatást? Mire gondoltál, mielőtt észre egy érmét? Az érme is lehet a jele a szeretett egy.

Ha talál egy érmét az útjába, ez egy szimbólum, amit szeretsz, támogatása és védelme.

Angels - lények a szeretet és a fény. Ha hirtelen látni megmagyarázhatatlan vibrálás vagy villanások, gömbök a szemed előtt, megérdemelted angyalok jeleket.

A fényes csillag, amely hirtelen felkeltette a figyelmet, a hullám érkező fény felülről lefelé, nem világos, hogy hol fényáram eléri, fényessége egy tárgy szokatlan módon - ezek mind jelei angyalok körül.

Próbáld csukja be a szemét, és ha még továbbra is látni a fényt, akkor minden bizonnyal most egy angyal mellé. Vegyünk egy mély lélegzetet, pihenni, és ha készen állsz, akkor angyal fogja mondani, több fényt és lezárja te angyali ragyogás, így hozza be az életedbe gyógyító és fiatalító.

Rainbow - ez egy közös szimbóluma Isten szeretetét. Amikor segítséget kérni az angyalok, és nem sokkal később láthatjuk egy szivárvány, tudja, hogy az imákat nem hall és kérdésekre kapott válaszokat.

Vagy, ha gondoljunk csak az angyalok, és felkéri őket, hogy nyújtsák be a jele, a szivárvány, ami végül ez azt is jelzi, hogy közel állnak egymáshoz, és hallani.

Lásd még: Angyalok az űrben - a „szigorúan titkos hallucinációk”

Rainbow után megjelent az eső nem, kettős szivárvány, illetve körülveszi a Hold színes vonal - mindezek meggyőző jelek, hogy küldött angyalok az égből.

9. hőmérséklet-változás

Amikor az angyalok körülötted, akkor hirtelen úgy érzi, a drasztikus változásokat a hőmérséklet. Lehet felforrósodott a meleg vibráló fény hirtelen megjelent mellette.

Vagy fordítva, akkor úgy érzi, a hideg vagy meleg, enyhe bizsergő, nyomás a fej és a nyak. Ezek az érzések azonban okoz kellemetlenséget nem. Ez egy izgalmas fizikai megnyilvánulásai jelenlétében angyali lények.

Egy ember és a őrangyala

Akkor csak hirtelen úgy érzi, a jelenléte az ő angyala. Úgy tűnhet, mintha valaki elment múltban, amikor valójában nincs egy, vagy esetleg az a benyomása, hogy egy üres szobában, kivéve akkor, ha valaki mást.

Angyalok beszélni veled nagyon vékony, csomagolva a Wings of Love, érintse meg a váll vagy a nyak, vagy óvatosan tegye a kezét a háton vagy vállon. Néha angyalok úgy érezte, túl jól. Ilyen pillanatokban hirtelen megtapasztalhatja az érzést a feltétel nélküli szeretet.

Olvasd még: 40 dolog, amelyhez felejtsd el megköszönni barátainknak

Például, akkor a könyvesboltban, és hirtelen verni a hidegrázás, majd leesett a polcról a könyvet. Ez annak a jele, hogy az őrangyala veled!

Hangokat hallanak - ez egy szép jele a jelenlétében az angyalok, különösen, ha kell a vigasztalást, vagy angyali útmutatást.

Az egyik leggyakoribb módja, mint az angyalok próbálják vonzani a figyelmet, a számok használata. Akár állva egy forgalmi dugó az autó mögött a 333-as szám, vagy nézd meg az órát 11.11 minden nap, ezek a számok különleges jelentéssel bírnak az Ön számára.

Jelek, hogy küldje el az angyalok - ez egy végtelen lehetőséget a növekedésre és egyre pozitív információkat. Minden jel van értelme és a figyelmeztetéseket.

Az angyaloknak sok szempontból, hogy tudassa vele az ő jelenléte az életedben, így előfordulhat, hogy érezzük őket, különben nem írták le ezt a listát. Felismerve, hogy közel vannak, akkor kapcsolja be, és hatnak a jeleket, hogy ezek közül melyik kap.

Translation: Balandina E. A.