14 tanács, hogyan kell megismerkedni a lány

Köszöntjük az olvasók! Észrevettük, hogy sok srác megismerjék az ellenkező nemű - nem könnyű feladat. Sok a srácok nem tudják, hogyan kell megismerkedni a lány. Jártasságuk a kedvenc lány alakul bohózat komédia vagy halálos csend. Ezért úgy véljük, hogyan kell tanulni ebben az üzletben, és hol kezdjem? Mint már említettük, néhány fiú első találkozás adott a legnehezebb. Barátok között, lehet, hogy a lélek a cég, de amikor találkozott a szótlan, vagy elkezd úgy viselkedik, mint a teljes reménytelenség.Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a fiatalok továbbra is megszállottja a vágy, hogy lenyűgözni egy lányt, a hiányzó két általános szabályokat.

  1. Dobja el a gondolatot a fejemből, hogy a lányok rendkívül nehéz kérjük. Csak néhány lány élénk elme, mint az ismerkedés velük srácok.
  2. Annak érdekében, hogy sikeresen felfedezni be kell állítani a megfelelő célt. Ne próbálja lenyűgözni a kedvenc Devonki és segít neki jól érzik magukat, kényelmes és szép, amikor először találkoztunk.

Lássuk, hogyan tudjuk elérni ezeket a célokat figyelembe véve egy listát a 14 legfontosabb tipp, hogy meg kell, hogy kövesse, ha megfelel a nők. A cikk elolvasása után, amíg a végén, akkor megtanulják, hogyan kell jó eredményeket elérni.

14 tipp, hogy hogyan találkozik egy nővel

Képzeld, a fickó látja a legszebb lány, akit valaha is látott. Ő lehet az, amelynek ő álmodott egész életében. Azt akarja, hogy a bátorságot, hogy fokozzák és találkozunk, de hogyan kell csinálni rendesen, nem tudja. Ezért úgy véljük, 14 a szabályokat.

Adj egy lány úgy érzi, annak sajátossága.
Ez annyira jó, hogy nem tud ellenállni, hogy nem felel meg. Kezdés például ezekkel a szavakkal: „Nem tudom, miért van levegőt, általában velem ez nem történik meg. Én nem ismerik így, de te vagy a kivétel. " A legfontosabb dolog -, hogy egy kicsit zavaros, valamint őszinte és igaz.

Mutassuk meg, hogy a terv nem volt ismerős, de nem tudtam segíteni látják. Halt meg a rejtélyes erő lenyűgözte Önnek. Még ha az a része néz ki, és vadul valószínűtlen, hogy meg anélkül, hogy különbséget. A legfontosabb dolog - ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megismerjék őt.

Ha azt mondjuk, hogy egy ilyen hízelgő Devonki - nem mond semmit. Néhány közülük elé állni ilyen folyadékgyülem.

14 tanács, hogyan kell megismerkedni a lány

Légy önmagad.
Ha egy srác félénk, még be magát, mint egy félénk ember. Ha ő egy extrovertált. szeret beszélni, hadd ne elrejteni ezt a funkciót. Ennek lényege Board - Devonki megmutassák igazi lényegét. Legyen természetes, és nem vehet részt az a látszat. Mutassuk meg, hogy nem kompleksuesh mert ez jellemvonások, és úgy érzi, nagyon kényelmes. Más szóval, a tisztelet és a szeretet magad.

Ne feledje, hogy az egyetlen ember képes a szerelem, tiszteletben magad, hogy képes szeretni másokat. Ha utálod magad, akkor automatikusan meg lehet tapasztalni egy érzés, gyűlölet mások felé, tudatosan vagy öntudatlanul. Ha a lány nem szereti ezt a fajta srác, ez biztosan nem éri meg az időt, hogy összpontosítson a kapcsolatot vele. Sokkal jobb, hogy keressen egy másik lehetőség, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket később. Szűnik meg félnek, hogy elveszítik, vagy hibáznak, elvégre veszteségek és tanulni a hibákból nyerni.

14 tanács, hogyan kell megismerkedni a lány

Abban ismerős kidobni a szex a fejét.
Mert leányok semmi sem rosszabb, mint egy férfival, lenyelte szavakat véletlenszerűen válaszolni a kérdésekre. Szem, magatartás, amely tippeket ad, csak egy vágya - szex. Stop gondolkodás csak a szexről, könnyebb lesz, hogy összpontosítson a beszélgetést, és gondolataikat. Ez segít, hogy megmutassák a valódi érdeklődés párbeszéd vagy kapcsolatot. Ne felejtsük el, lányok, mint hogy képes hallgatni figyelmesen a beszédet. Ezért azt mutatják, hogy érdekel a véleménye, sőt érdekes és kellemes beszélgetést.Baby, mielőtt megismerkedhetnek a lányok.
Álljon meg egy pillanatra, hogy vizsgálja meg a lány a „kisebb” részleteket. Például: Nézd meg az emberek, akik körülveszik őt, ahogy viselkedik c őket. A testbeszéd a nők, a ruházat, a megjelenés lehet mondani, sokkal több, mint gondolnád. Ez segít felvázolni körvonalazódjék jövőbeli viselkedését.

14 tanács, hogyan kell megismerkedni a lány

Ezért ne kérdezzen üres, sztereotip kérdésekre, kérve csak azért, hogy kitöltse a csendet, és tartózkodjanak a pustobrehatelstva. Próbáld ki, hogy a beszélgetés érdekes, informatív (segít megfelel az előző csúcs). Olvasd el ezt a cikket: kérdések a nők, ha megfelel!

Hogyan kell viselkedni, amikor találkozott a lányok

Határozottan lépjen.
Társkereső lányok - ez az első alkalom, ugrás nagyon hideg vízben. Ha úgy gondolja, túl sokat a víz hőmérséklete, akkor soha nem teszik ki az elméd, hogy ugrik a vízbe. De amint okuneshsya a víz már nem tűnik elviselhetetlen. Ennek lényege, hogy például - ne habozzon, hogy megismerjék. Minél több ismerős, hogy késleltesse, annál valószínűbb, hogy nem lenne valószínű. Ne légy olyan szerény, hogy megvan a saját kamera megmutatja a vágy, hogy tagadják meg.

Próbáld ki, hogy biztos, de úgy nyeri a szíve. Cselekedni magabiztosan és határozottan kerülendő gondolkodni a lehetséges hiba a részét a lány. Gondolni, mi soha nem történhet. Ne feledje, egy funkció nők - a nők képesek érezni bizonytalanságaitokat még a félelem.

Szellemes, tartózkodik a túlzott súlyosságát.
Ne felejtsük el, a hölgyek élvezik szellemes srácok. Ebben az esetben nem tudnak állni hülye beszélgetések és a fiúk nem „eltorzult intelligencia.” És a legjobb módja annak, hogy megtanulják, hogy szellemes - az olvasás és a gyakorlat. Minél többet beszél új embereket, annyira szellemes. Hidd el, minden leányok, mint ha egy férfi képes beszélni komoly dolgokat, nem csak viccel.

De amikor először találkoztunk, fontos, hogy a társalgásban kellemes és pozitív módon. Ehhez kérdezni hobbi, érdeklődési, hogy ne érjen olyan témák, mint a szex vagy a pénz. Ellenkező esetben az első ismeretség a lány lehet az utolsó.

14 tanács, hogyan kell megismerkedni a lány

Keresek egy csoport lány előnyös pár.
Ismerjék a lány tetszik a legjobban, ha ez a csoport a lányok, nem az egyik barátja. Amikor a srác jön és elkezd beszélni, hogy a pár csak egy, akkor kell tekinteni, mint egy durva megközelítés, tiszteletlenség a férfit, aki kizárták a beszélgetést. A lány lesz kellemetlen társa, ő tépje le és ne beszélj. Ugyanakkor, ő csoportja között a nők, a beszélgetés középpontjában neki, nem zárja ki a többi lány beszélgetni egymással.

Ha azonban meg kell, hogy menjen fel a két lány, meg kell, hogy vegyenek részt egy beszélgetésben mindketten. Csak azt kell nézni a kedvenc leánykori más módon, például gyakran hosszabb.

Ne feledje, a szemkontaktus.
Nézd meg a lány szemében, amikor beszélsz vele. Ezzel megmutatod érdeklődését közösülés vele, valamint a valódi érdeke, hogy saját maga.

Túlzottan koncentrált pillantást a lány talán zavarba neki, csökkenti a varázsát.

Használja a testbeszédet.
A hatás a nők körülbelül 7% verbális (szavak esetén), 38% -a az ének, beleértve hangon, hang és egyéb hangok, és 55% a nem-verbális cselekvés: testtartás, a szám is, mint a srác állva, ülve. Vigye el a karját.

Felejtsd el alkoholt.
Hidd el, a siker lehetősége jelentősen csökken, ha közeledett a lány részeg, alkohol szag, vagy füst. Abba hinni a tanács állítólag alkohol teszi megismerkedett egy nővel komoly kapcsolatot. Az alkohol illúzióját kelti az emancipáció, még bátorság, de csak akkor idegenítheti egy nő.

Ne felejtsük el, az alkohol is van egy hátsó oldala az érme. 1) .Normalnye amikor találkozott a lányok utálják srácok alkohol szaga. Kettő). Dame érdekes tudni, hogy mi az a srác a valóságban, és nem mögé egy pohár vodkát vagy egy üveg sört.

következtetés

Ne felejtsük el, mindenki más, szeret és nem szeret egy lány és egy srác is különböznek. A megszokás segít tisztázni mindezt. A megfelelő jelöltek megtalálása, a belső erő fogja venni a vezetést, de tökéletesen működik. Ez az emberi természet, amely egyesíti a férfiak és a nők.

Üdvözlettel Andronik Oleg, Anna.

Mint minden helyesen és abban az esetben írva. De személy szerint, azt kell használni ezeket a tippeket még mindig nem működik. Miután felesége hagyott - nem tudom, hogyan felel meg, és indítsa el a kapcsolat, valamint, hogy mit mondjon. Egyszer elmentem egy teljes ciklus akciók és események társkereső házasság - és a benyomásom, hogy ez idő alatt és az utolsó a következő források nincs lelkük. Most az egyik aggodalom - nem szerelmes. Csak ezen a télen és tavasszal szerelmes volt egy lány, mint egy őrült, amelyeket dolgozik ugyanazon cég; Próbáltam valahogy építeni a kommunikáció, de nem történt semmi - mondta, hogy „ő egy fiatal férfi.” Most gondosan kerülni találkozó vele az irodában, vagy bárhol, és próbáld meg nem gondolni rá.