20 Secrets meleg esküvő - a menyasszony

Ünnepség - talán a legizgalmasabb alkalommal az esküvő, de ne feledkezzünk meg az esti szórakoztató programok. Mi készítettünk 20 tipp, hogy a násznép, így a vendégek sokáig emlékezett rá.20 Secrets meleg esküvő - a menyasszony

1. Esküvői Brunch

Hazánkban ez a hagyomány még mindig nagyon népszerű, ami nagy kár. Találkozó előestéjén az esküvő lehetővé teszi a látogatóknak, hogy megfeleljen, keverednek, és megismerni egymást. Így a szakaszában hivatalos kommunikáció kerül átadásra, és a násznép lesz jó barátok.

2. A nyitó fogadás

Közben egy fotózásra, vagy a szünet ideje alatt a szertartások és bankettek Rendezzük egy fogadást, amely lehetővé teszi a közönség ráhangolódni egy ünnepi este. Ő általában nem tart tovább egy óránál. Segít elütni az időt a zene vagy szórakozás.

A vendégek az esküvő: a fő ajánlások

3. Ülőhely vendég

Helyes ülés - A legfontosabb, hogy a kommunikáció és a meleg baráti légkört a bulin. Ugyan ezt a kérdést alaposan. Plant fiatal férfiak és nők ugyanannál az asztalnál, és a párok - a másik után. A gyerekeknek ez jobban szervezni egy külön területet, és ne üljön szüleikkel együtt.

5. Esküvői minden ízlésnek

Változatossá szokatlan vacsora ételek területeken. Édes, sajt és bogyós asztalok, meleg étel bár a különböző öntetek és szószok, a mester osztály sütés palacsinta - mindez lehetővé teszi minden vendég, hogy válasszon egy élvezet az íze, hanem segít, hogy a program több szórakoztató esküvő!

6. Lounge-övezet

Szervezzen egy nappali-terület, ha lehetséges. Ahhoz, hogy a vendégek nem kell ülni egész éjjel, közel a étkező asztal. Számos székek és kanapék az asztal körül dekorációk segít intim beszélgetéseket. És távol a szabadban lehet elhelyezni, és a mozi.

20 Secrets meleg esküvő - a menyasszony

7. Megfelelő rendezési

Tudod, hogy mi a titka szórakoztató buli? A mozgás! Ne hagyja, hogy a vendégek ülni egész este a helyén, és váltakozó aktív tánc snack. Készítsen több zónák: tánc, társasági, interaktivitás. Is tud nyújtani néhány asztal koktélokkal a bárban, vagy cukorkát édesség.

Zónák az esküvőn: ötletek és javaslatok

8. A koktélbár és a csapos mutat

Hívja az esküvő csapos, aki szervezi a programját az este. Először is, ez egy nagyszerű módja annak, hogy kérjük a vendégeket, figyelembe véve az eltérő érdekek italok, másrészt, lehet, hogy egy látványos show, hogy ugyanúgy, mint a vendégeket!

9. A zene leáll

Ha az esküvő a tervek szerint élő zene, hogy megvitassák a zenészekkel előre, hogyan tervezik, hogy töltse ki a szünetet. Talán akkor felváltva működnek, vagy abban az időben, amikor a vendégek ülnek le az asztalhoz, háttértámogatást szerepelni fog. Mindenesetre, hogy az ügyet alaposan, hogy nem volt szándékos szünetel.10. Egy hullámhosszon

Ha bérelt egy DJ, győződjön meg arról, hogy az Ön ízlésének egybeesik vele, mert a zene nagyban függ a hangulat az esküvő. Talán egy nagyon kreatív ember, de ha azt szeretné, hogy az esküvő 0 megoldani csak az Ön és szeretett egy.

11. A lejátszási lista

Annak érdekében, hogy nem kap, így a zene szól, és a vendégek nem akar táncolni, beszélni előre a pontos lejátszási listát. Az ő zenei legyen könnyű és szórakoztató táncolni minden korosztály számára. Esküvő - nem a legjobb idő, hogy megmutassa a finomított zenei ízlése, van mókás lesz a meghívott, és a nagyszülők és gyerekek.

20 Secrets meleg esküvő - a menyasszony

12. Az első tánc

A szem az összes vendég során az első tánc lesz irányítva akkor - és ez egy nagyszerű lehetőség, hogy sokk! Elkezd táncolni lassított, majd hirtelen megy gyorsan, vagy teljesíti az érzéki latin tánc. Ez lesz a kiindulási pont egy nyugodt barátságos felek.

13. A második ruha

Kényelmetlen táncolni sarkú, és Schlei megakadályozza mozogni? A ceremónia után meg lehet változtatni a kényelmes ruhát, hogy fog pihenni és szórakozni a szíve. És a hangulat feltétlenül kell átadni a vendégek - biztosak vagyunk abban!

14. mozikellékek ünnep

Ne felejtsük el, hogy az esküvő - ez elsősorban egy ünnep. Hagyd, hogy a vendégek tudják, hogy kipihenheti magát a hivatalos ünnepség és szakít a szíve. Készítsünk ez szükséges kellékeket, például vicces maszk lemezek fotózásra vagy konfetti. Legyen szokatlan, de biztos, hogy jó szórakozást!

15. Vonja vendég

Ehelyett a lehető leghamarabb, hogy az asztalra minden menüpont ételek egy kis szakaszon programot, váltakozó etetés ételek interaktív lepi lottó. Ha azt tapasztalja, hogy Impromptu nem működik, kérje megbízható barátok, hogy támogassa Önt - hagyjuk főzni néhány humoros vagy szokatlan pirítós gratulálok. Mindez teszi a nyaralást nem csak vacsorát és szórakoztató show.

10 ötlet, hogyan szórakoztatja a vendégeket az esküvőre

20 Secrets meleg esküvő - a menyasszony

16. előmelegítjük vendég

Ha azt szeretnénk, hogy fél tartott, amíg csak lehetséges, kérje a személyzet, hogy gondoskodjon arról, hogy az előétel, az asztalon nem ért véget. Egy másik nagyszerű ötlet -, hogy szervezzen egy kávézó és az élelmiszer, hogy ne korlátozza a vendég érdekében a kávé és tea.

17. Meglepetés vendég

Semmi sem szomorúbb, mint látni a hátsó távolodó idő előtt a vendégek. Ahhoz, hogy ez nem történt meg, tervezik valamilyen esemény végén a párt. Például a végrehajtó együtt a menyasszony dalt az utolsó tánc vagy ütemezés tűzijáték / tűz show. És ha az esküvő a víz, a végén ki lehet dobni koszorúk zöld a víz.

18. Tevékenységek gyermekek számára

Szórakoztatni a gyerekeket egész este (és lehetővé teszi a szülők szünetet tart), a számukra biztosított egy külön program. Hívhatjuk az animátor, hogy fontolja meg a különleges szórakozást. A legjobb, hogy szervezzen egy külön táblázatot a gyermekek számára különleges menüket.

Gyermekek az esküvőn: tippek és trükkök

19. Rövid pirítós

Toast - ez egy eset, amikor a minőség fontosabb, mint a mennyiség. Abba, hogy mindenki gratulál adott legfeljebb két percig. És minden emlék és történetek a gyermekkori akkor biztos megosztani több egymással. De nem most.

20. A koordinátor Assistance

Mi már kifejtette, mennyire fontos a szervező és koordinátor az esküvő. A végrehajtása során a fenti gondolatok, hogy valaki figyelemmel kíséri. Ha azt szeretnénk, hogy élvezze a saját esküvő, és nem fut el percenként megoldani az új problémákat, bérelt egy asszisztens.

És a vendégek, viszont be kell tartania a következő szabályokat

19. A követendő szabályokat valamennyi vendég