20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Előfordult már, gondoltam, hogy hány ülések már folyik az élete során, és csak néhány közülük dolgozzon egy komoly kapcsolat? Vonzza a figyelmet a férfiak, és hogy találkozzanak vele párszor a legtöbb lány nem könnyen megközelíthető, de hogyan kell tartani az ember - ez egy sokkal nehezebb feladat. Itt is, mint másutt, meg kell tudni, hogy a szabályokat a játék, de a legfontosabb dolog - szüksége van egy csomó munka magukat annak érdekében, hogy az általa választott. Remélem, hogy a tippeket itt felsorolt ​​segít elérni a célt.

1. Szeretem őt teljes szívemből, és bízom benne. Nő, miután egy rossz telepítés az egész férfi nem, a szellem „minden ember - gazemberek”, vagy „mindet, csak az egyik szükséges,” ítélve elhanyagolása és a szeretet hiánya.

2. Ne vitatkozz velük, különösen a nyilvánosság előtt. Minél több, hogy a vita nem old meg semmit. Minden marad a saját véleménye, de adunk egy kellemetlen érzés.

3. Dicsérjétek minden lehetőséget. Bármi legyen is az említett férfiak is „szeretik a füle.” Hadd tudja, hogy büszke rá.

4. csepegtetni neki önbizalmat, valamint a nemesség, a nagylelkűség és a szeretet az Ön számára. Ha mégis az, hogy inspirálja, akkor kezdődik, hogy megpróbálja, hogy így legyen előtted, akkor is, ha nincs ezekkel a tulajdonságokkal, vagyis elkezd önkéntelenül dolgozni magukon. És persze, akkor köszönöm, hogy teljes az ő forró szeretettel.

5. Soha ne veszítse el az önbecsülés, nem fut át ​​az ember.

6. A nem szemrehányást neki. Szemrehányásokat nem szereti senki, mert senki sem szeret úgy érzi bűnösnek, és különösen az ember. Ezért ahelyett, hogy a bűntudat kapcsolatban akkor azt érzi, csak irritációt. Ahelyett, hogy hiba van a ritka esetekben vsplaknite nélkül zokog, mintha megpróbálta elrejteni a könnyeit. Kerülje hiszti. Hisztit legyen, mint az utolsó patron - csak a legszélsőségesebb esetben egy nagyon fontos alkalom.

7. örömmel vállalja, hogy a javaslat az intimitás. Hogyan kell tartani az embernek, ha az ajánlatot a szex folyamatosan jön nevetséges kifogásokat? - Menj végig ezzel, még a leginkább elnéző ember. Továbbá ne felejtsük el, hogy ismételje meg neki, hogy az intimitás vele ad nagy öröm, ami nem ez a helyzet másokkal. Ez a leginkább veszélyeztetett helyen a férfiak, így szórakoztat, szórakoztassa az önbecsülését.

Ez okozza nő bókokat, amely azt mondja, az alábbiak szerint: „Nagyon kedves volt velem, ő egy nagyszerű ember és egy nagy dolog számomra, hogy nem.” Hagyd, hogy a partner tudja, hogy ha az oldalára, és voltak más emberek, csak a legjobb.

9. Ne kérdezd semmit, ne keverjük fel a múltat. Egyszer volt magával - eszközöket, vagy ez a múlt nem fontos, vagy azt akarja, hogy felszabadítsa őt. Nem túlzok fontosságát a „változás”. Ha egy férfi hűtlen korábbi nő, nem az a tény, hogy ez megismétlődik az Ön számára: talán csak egy nő volt, nem azonos; talán a hangulat nem ugyanaz (minden ember idővel változnak).

10. Be érdekli az ő üzleti, szakmai, terveket. Köztudott, hogy az ember azt állítja, maga a program tevékenységei során. Ne feledje, a szavak, a dal: „Először is sík, nos, egy lány -, majd?” Ezért, amikor egy nő úgy valódi érdeklődés, ami igazán fontos, hogy az ember, amikor kérdez, írástudó és beszélni órákig ezekről a kérdésekről - elengedhetetlen a férfiak. Egy ilyen nő, mint egy személy halad jobb szemében, elkezdi értékelni, többek között egy intelligens társ, és egy olyan kapcsolat van egy bizonyos hitelességet. Egy ilyen nő elkezd „pull”: húzza vissza, ahol értik és valódi érdeklődés.

És amikor a kapcsolat egyre minőség, amit nem is koronázza házasságot, akkor évekig. Nem titok, hogy az ágy egy ágy, és mindig lehet találni a lányt, és szebb és fiatalabb, mint az előbbi, de meghallgatni és megérteni -, hogy képes nem mindenki.

Sajnos azt tapasztaltuk, hogy sok felesége nem érdekel, hogy mit élnek férjük, és hogy férjük, régóta kapcsolatokat az oldalon. Folytatni kell.

na persze ez az egész! De. szép nő. Azt nem kell tartani az ember nem bölcsesség. megtanulják, hogy nem jó szopást, és élvezze a vumbildingom. hogy okozna a belső izmok tónusát. és senki sem bárhol, nem akarja elhagyni!Azt írják, a látogatók?

10 legérdekesebb bejegyzés

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Tudok megszabadulni cellulit otthon?
Önmaga megszabadulni cellulit otthon nehéz, de mégis, ez lehetséges - ha a narancsbőr a testén alakult csak ennyi.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Milyen ételek jók, hogy a bőrünk?
Most az ételt. Vannak bizonyos anyagok, amelyek nélkülözhetetlenek a bőrünket. Szóval mit kell enni, hogy táplálja a bőrt.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Hogyan működik a vitaminok hiánya?
Ha ilyen vagy hasonló betegségek rendszeres hazugság prekurzorok súlyos betegségek. Gyakran előfordul, hogy minden kezdődik a szokásos vitaminok hiánya. Először.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Hasznos, mint a szex?
hogy az egészségügyi ellátás a szex? A mai napig, az orvostudomány már elegendő számú tanulmány azt mutatja, hogy a szex.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Ezért szeretném, édes?
Ha húzza az édes lenyűgöző, és nem tudod, hogy az intézkedések az édességek és sütemények, akkor itt illik megérteni, hogy mi okozza az ilyen étel.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Szerelmi bájital
De vannak bájitalt, amely lehetővé teszi, hogy felszabadult, hogy távolítsa el a merevséget, hogy megszabaduljon a túlzott félénkség. És ugyanakkor derűs.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

A veszélyesebb hosszú távú szexuális önmegtartóztatás?
A feltételek kényszerű önmegtartóztatás gyakran merülnek fel bizonyos kellemetlen jelenségek fejlődő két irányban: neurotikus.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Idő előtti öregedését, az arc - mi az oka?
Nincs intézmények és szalonok nem segít megállítani az idő előtti öregedés, az arc, ha nem fejtenek ki erőfeszítést a harcot a fő öregedés tényező.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

A fitoösztrogének élelmiszerekben
A fitoösztrogének most az egyik legnépszerűbb téma. Ezek megelőzésére ajánlott a szinte minden problémát az idősek -.

20 tipp, hogyan kell tartani egy férfit

Mit fog tenni az ember feleségül?
A kapcsolatok, mint a jobb, mint valaha. Vigyázat, flörtöl, szex, közös érdekek ... az anyakönyvvezető. Nem vagyok kész! És miért? Tényleg, milyen ember.

Milyen látogató írta

• Szeretnék készíteni egy darabot a strand szezon
Azt tervezzük, hogy menjen nyaralni hamarosan. Rajongója vagyok a strand szabadság, ezért kívánatos, hogy a figura tűnt, mint mondják, száz százalékig. Nem kell mondani.

• Hogyan fogytam a csípő
Jelentősen fogyni a comb, abban az időben, segített köpölyözés masszázs. Én vagyok a tetején egy karcsú testalkat és a lábak teljes, jól, narancsbőr a combon.

• Helyes táplálkozás
Funkcionális élelmiszerek: étkezés helyettesítésére, amelynek célja a rendszeres használat. Az egyik része - egyensúlyban összeget.

• diéta
Paleo Diet - ez nem egy diéta, akkor hivatkozva, amikor beszélni „Kremlevka” vagy Atkins. Tudod, én - egy profi szakács, és a blogomban.

• osteochondrosis A háti és nyaki gerinc
Igyekszem a gyakorlatokat csak három napig, és az arcát a múltbéli hátfájás továbbra is részt vesz.

• Saját elérését
Jó napot! Szeretném megosztani a személyes teljesítmény! Nem vagyok kövér, és nem is a szervezetben, de mint minden lány, én problémás területeken! V.

• Sneak férfi fáj a nők
Szeretné megosztani a történetet, talán valaki segít megérteni a férfiak, és a férfiak nem fog fájni a nő, akit szeret. Korombeli nem az, hogy megtenném.