20 Ways, hogy egy ember

módszerekkel Navigator

Előbb-utóbb mindegyik nők szórakoztatják a kérdést: hogyan tartsa kedvese mellett 7 módon. Határozott választ adni minden alkalommal, mint tudjuk, ez lehetetlen. Ugyanakkor, pszichológusok, sőt maga az élet, a fejlett és a gyakorlatban kipróbált különféle módokon, mint egy férfi, hogy kifejezze a szeretetét, és így tartsa meg sokáig, és talán örökre. Nem csoda, hogy azt mondják, hogy a férfiak és nők jönnek a különböző bolygók: a nők a Vénuszról és a férfiak - a Marsról. Fejezik ki drámai és néha kibékíthetetlen ellentétekre és ellentmondások. De van még egy legenda, hogy egy férfi és egy nő - két fele egy teljes, ha elválasztjuk és szétszóródtak az egész világon. És mivel mindenki keresi a lelki társukat. Keresse meg az igazat, nem minden. És mikor találja, nem mindenki tudja tartani. Talán csak gyakran összekeverik, és becsapta, figyelembe elég a megfelelő személy a felét.20 Ways, hogy egy ember

De nem minden annyira tragikus. Tény, hogy a genetikusok kimutatták, hogy a definíció „felezi” Mi illik minden ötszáz ember. Ez egy meglehetősen nagy számban a megfelelő embereket. Ezért találni a lelki társ, előtérbe kerül a probléma: hogyan lehet kifejezni a szerelem egy férfi és tartsa őt. Van egy mondás: az ember okos könyvek és bölcs asszony a természet. Ezért mindannyiunknak, szerelem, meg kell mutatni a veleszületett bölcsesség, hogy megőrizze azt az elkövetkező években, és tartsa a férfi mellé.

Azt mondják, hogy a férfiak poligám természetű. Lehet, de a kutatások kimutatták, hogy a férfiak monogám magasabb, mint a nőknél. De mindegyikük rendelkezik belső jellemző igényei, hogy szeretni a nők ösztönösen hiszem, és megfelel. Ha ez történik, az ember lesz kötve egy nő a tudatalatti szintjén, és vele marad, ameddig az ő igényei teljesülni fog. Ez azt jelenti, hogy a bölcs asszony valaha is köti a férfit, akit szeret.

Tehát, úgy a 20 módon kifejezni szeretnek egy férfi.

1. módszer Man természet védő - művelni ez

A természet elosztva a szerepek: a nő tartja a kandalló, az ember - védi a nőt. Ha egy ember minden korban gyengén teljesített védelmi funkció - az emberiség megszűnt volna létezni. Őrizni és az egész világon elterjedt ez azoknak nemzetségek, melyek erős emberek képesek megvédeni a nőket és az utódok. Persze, most az idők változtak, és a nők néha vállalnak szokatlan, férfi funkciót. De ez csak fáj magad. A feminizmus, emancipáció vezetett a túl sok nő, aki úgy viselkednek, mint a férfiak és nők, amelyek sajátos női vonások. Ettől végül minden veszíteni. Nem azért, mert olyan sok a válás, és egyetlen ember?

Meg kell így viselkedni mutatni egy ember aki kell, hogy legyen a védő. Persze, nem kell annyira tehetetlen, hanem a túl mutatnak a függetlenséget és hatalom, és nem kellene. Hagyja, hogy a férfi legyen a segítő, védő és hős. Őszintén csodálom az ő tulajdonságai, és köszönöm a segítséget. Az ilyen kapcsolatok hívják harmonikus és ezek nagyobb valószínűséggel sokáig.

2. módszer támogatott ember az ő jelentősége

Az ember természeténél fogva az, hogy hasznos, szükséges, értelmes. Meg kell érezni, hogy ez elengedhetetlen, hogy enélkül, hogy úgy mondjam, akkor elvesznek. Fenntartani, ápolni ezeket a tulajdonságokat vele. Ne vegyen be túl sok funkciót. Töltés, persze, nagyon finoman és óvatosan, hogy ne, hogy elérjék az ellenkező eredményt, kivégzés bármilyen munkát. És ami a legfontosabb - ne felejtsük el, hogy megköszönje az előadás után, és hangsúlyozzák annak fontosságát és jelentőségét.

3. módszer mindig érdekes ember véleménye a kérdésben

A bölcs asszony mindig gondosan hallgatni férfi, egyetértene vele, és hogy a saját útját. De ahhoz, hogy fenntartsák a fontosságát férfiak csak szükség, hogy átalakítsuk azt egy papucs férj. Mindig konzultáljon szeretteivel minden fontos kérdésben, hogy hangsúlyozzák a fontos és néha döntő szerepet az életükben együtt. Ez megerősíti a természetes tudatalatti vonások a vezető és csak erősíti a kapcsolatot.

4. módszer Selyem társított nőies

Nem csoda, hogy a híres királynője az emberek szívét ne felejtsük el, hogy kényeztesse magát egy selyem ágynemű, szatén és szőrme ruházat. Sima, puha, fényes anyagból, amely illeszkedik csábító női alak, kiemelve annak szépségét, van egy ember, a vihar az érzelmek. A nő, öltözött, mint cicoma feltartóztathatatlanul felhívja és vonz. Azt hiszem, tudat alatt az ember csak a lágy, sima, puha, meleg és kívánatos, nem számít, mennyire szép és csábító lány ruhák. Ne hanyagolja el ezt a trükköt. Emellett például viselni selyem fehérnemű is nagyon szép. Azonnal elkezd mozogni a különböző módon, és érezni.5. módszer: A lány egy férfi ing

Régóta ismert -, hogy a nő a kedvenc ingét. Néha előfordul, ha már nincs mit felvennie már reggel, egy nő öltözött egy ing vagy póló emberét. És mint kiderült, egyszerűen ellenállhatatlan benne. Akkor is, ha otthon, és van valami, hogy viselni, néha gyaláz kedvenc dolgok - ez csak hangsúlyozni a gyengédség és törékenység. Aztán tettem ezt a dolgot, az ember szeretettel emlékszem akkor benne. Ez lehetővé teszi, hogy meleg az érzékeit.

6. Eljárás Férfi - nincs madár egy ketrecben

Soha világosan és nyíltan ne sértse a szabadságát. Hevesen a ketrecben egy ember nem lehet betartani. Ez egy csomó ember félnek, hogy elveszítik a szabadság a házasságban. Tiltott gyümölcs - édes, és ha nincs tiltás, majd azonnal elvesztette az érdeklődését. Ezen kívül ne próbálja erőszakkal remake ember. Általában ez nem lehetséges, de a kapcsolat helyrehozhatatlan károkat okozhatnak. Ne tiltsátok el, hogy kövesse egy régóta fennálló szokások vagy hobbi. Éppen ellenkezőleg, támogatni őt ebben. Ha lehetséges, ossza lelkesedését. Csak viszi a szemébe, és erősíti a kapcsolatot.

7. módszer: ne terhelje meg a figyelmüket

Ne feledje: van egy idegenkedés a túlevés. Ne legyen túl tolakodó. Igen az ember, és akkor is nem akadályozza meg a szünetet néha egymástól, unatkozott, és éhes, hogy úgy mondjam. Néha meg kell békén hagyni -, hogy hagyja el, vagy találkozzon barátaival egy rövid ideig, hogy menjen a rokonok. Hagyja, hogy a ideje unatkozni, és különben is, egy kicsit féltékeny, gondolj, hogy te ott nélküle. Tudja valaki másnak tetszett? Arra is szükség van, hogy hadd találkozóra megy a barátaival, a horgászat vagy a vadászat. Végül a futball. Egy férfi kell jól érzik magukat, és saját hobbi. Persze, jól, ha ez lehetséges szétválasztani őket. De mint minden esetben, akkor tudnia kell, mikor kell abbahagyni. Túl gyakran, hadd is, hogy ne legyen, annak érdekében, hogy a kéz nem harcolt.

8. Az eljárás nem rohan házas

A legtöbb férfi nem akarja feleségül venni, mert úgy érzik, a tudattalan félelem a szabadság elvesztése és a nyomasztó felelősség terhét az új családi és ésszerűtlen kötelezettségeket. Könnyebb lesz felelőtlen, gondatlan és gondtalan. Légy ravasz, esélyt, hogy ossza meg vele a félelmek és aggodalmak a közelgő házasság, az új feladatok és felelősségek. Mondja, nem akarja lekötni magát, amíg a házasság. Ez segít neki pihenni magad körül, és érezze otthon magát. És ha azt érzékeli lesz erős, vissza nem fog.

9. módszer: Ne feledkezzünk meg a sokféleség

Ne feledje, hogy még a legfinomabb étel unalmassá válik idővel. Ne hagyja abba a változásra. Akkor jelenik meg, előtte egy új módon (bár nem mindig a férfiak észre). Lepje meg az új ismeretek vagy hobbi. Nyitott az új tehetségeket. Fejleszteni már ismert hajlamait. A legfontosabb dolog - a tartózkodás - nem oldódnak maga is ember. Hátralévő személy, akkor lehet érdekli őt.

10. A módszer Trust

11. Az eljárás Ápoljátok jelentősége

Nem számít, milyen magabiztos és elhatározta, hogy nem látszik kifelé az ember, mégis, mélyen, hogy kétséges. Ő csak meg kell visszaigazolást kapni a vezetői képességek és tehetségek. Ne felejtsük el, hogy finoman, feltűnés nélkül, hogy dicsérjem meg, és adja meg a jelentőségét és a bizalom a saját szemében. Legyen biztos - azt követően, hogy az ember mindig legyen veled, mert adott neki erőt és megérint a neki optimista. Ő akar újra és újra megtapasztalni ezeket az érzéseket a kezeléséhez is.

12. A módszer Ray joy

A szomorú depressziós emberek akarnak a lehető leghamarabb. Annak érdekében, hogy az ember nem merülnek fel ilyen gondolatok, csak ki kell sugározni az öröm és az optimizmus. Ha az otthoni megfelel-e vagy komor feleség terhelt problémákat, jöjjön vissza ezt a házat nem akarja. Ezért ne feledd, hogy egy nő, és te vagy a felelős a légkör a házban. Fenntartása vidám nyugodt légkört, és maradj ebben a házban lesz öröm.

13. A módszer a lélek a társaság

Minden ember azt akarja, hogy büszke legyen a nő. Nem csoda, hogy azt mondják, hogy egy nő hangsúlyozza a helyzetét a férfiak. Próbáld ki, hogy kedvező benyomást barátai. Mivel a cég a férje, próbálja meg, hogy a lelke emlékezett egyedülálló személyiség. Legyen vidám, nyugodt, barátságos. Legyen úgy, hogy a barátai egy kicsit irigy a tényt, hogy ő egy ilyen egyedülálló nő.

14. Eljárás Nevezzük buzgóság

Itt a fő szabály - nem túlreagálni. Vannak olyan féltékeny férfiak, hogy ezzel a módszerrel egyszerűen veszélyes. De a legtöbb esetben célszerű időnként, hogy neki egy kicsit féltékeny és aggódik érted. Végtére is, egy ilyen kincs nem bánod, hogy minden ember. Tartsa jó formában van - bár nem nyugodt.

15. Eljárás Hozd intelligencia

Okos nők tiszteletet parancsolnak. A férfiak nagyobb, mint az akarat a logika, olyan okos beszélgetőpartner szít benne valódi érdeklődés és a szenvedély a vadász. Ilyen női tekintélyes rendelkeznek, büszke lehet. Mutasd meg neki, hogy nem idegen a szellemi üldözés, akár játékokat. Bizonyítja a műveltsége megoldására egy keresztrejtvény banális, akkor képes lesz arra, hogy nőjön fel a szemében, és csak megerősíti azt az elképzelést, hogy a gyerekek olyan okos.

16. A módszer megerősíti az állapota

20 módon megtartani egy férfit. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egy maradandó benyomást másokra, ha együtt vannak, ahol - soha. Értse - milyen kincset, és kevés povolnuetsya az ő biztonságát. Végtére is, ellenfelei nem alszik. A legjobb nő valaha is járt a harc a férfiak. Ez csak homlok a kapcsolatot, és add hozzá a súlyosságát.

17. A módszer segítségével a kényelem

Egy férfi kell otthon érezheti magát kényelmet, nyugalmat, kényelmet, meleget. Hogyan nehezen, hogy ne jöjjön a munka - otthon van, hogy dobja el az összes problémát, és megfelel a férje tele van energiával és a szexualitás. Igen, ez nehéz. De ki mondta, hogy könnyű lenne? Ezzel a házat, és egy ilyen nő nem akar menni sehova.

18. Az eljárás Tedd intimitás a kapcsolatokban

Úgy tartják, hogy az ember ne legyen túl sokat látni és tudni, hogy egy nő ad magát. Mindez igaz. De néha a helyén, és még hasznos lehet, hogy szüntesse meg a fátyol a rejtélyt. Például, amikor azt nakraste ajkát. Úgy gondoljuk, hogy ez egy intim folyamat, és látni, hogy szükség van nem mindenki számára. Ez lehetővé teszi a további bizalmat a kapcsolatot.

Módszer 19. dolgok egymáshoz

Próbáld meg a házimunkát együtt. Mint tudja, az út egy férfi szívéhez a gyomrán át. Meg kell erősíteni a szabály lehet, ha néha főzni valami finomat együtt. Így veled, akkor döntetlen a kellemes várakozás és izgalom a finom étel. Ez ad tüzet a kapcsolatot.

20. Eljárás a játékba

Próbáld észrevenni a preferált élelmiszer, ruházat, zene, filmek, könyvek, kiegészítők, és így tovább. D. Térhatású életed ezekkel a dolgokkal. Az ember mindig úgy érzi otthon magát, akkor ismerős és kényelmes ilyen körülmények között.

Azt tanácsoljuk, hogy figyeljen