21214 javítás saját letöltő

21214 javítás saját letöltő

21214 javítás saját letöltő

Az album elhelyezett plakátok és általános elrendezése és a motor hosszanti és keresztirányú keresztmetszeti figyelt több üzemanyagos. Csakúgy, mint az összes többi csomópont teljes, test, elektromos, hidak, átviteli, szuszpenzió, stb21214 javítás saját letöltő

21214 javítás saját letöltő

Nagy könyv javítás Niva.

21214 javítás saját letöltő

21214 javítás saját letöltő

>

21214 javítás saját letöltő

21214 javítás saját letöltő

Kategória: javítási és karbantartási Niva (az összes verzió)

21214 javítás saját letöltő

Autójavítás Rukovodstvopo Chevrolet Niva 1.7

Rukovodstvopo üzemeltetése, karbantartása és javítása „Niva” VAZ 21213 és annak módosításait

A kezelési kézikönyv LADA 4x4 (21214, 2131) és annak módosításai

Repair Manual Vaz 2121, 21.212,21219.
Üzemeltetése és karbantartása. Motorok 1,6 és 1,7

Javítás a saját. NIVA VAZ-21213 és VAZ-21214. illusztrált útmutató

Kiadó: a „vezetés”
Formátum: DJVU
Oldalak száma: 292
Méret: 17 MB
Leírás: Egy hasznos könyv szerelmeseinek a klasszikus, és különösen a VAZ-2121. A könyv foglalkozik a műszaki specifikációja, az autó, és a leggyakoribb problémák és módjaik.

21214 javítás saját letöltő
Motor javítási saját kezét. 68 modell a „VAZ” autók

21214 javítás saját letöltő

Autó Használati útmutató Vaz 2121 és 21211

21214 javítás saját letöltő

Car "VAZ 2121 NIVA"

Autó VAZ 2121 "Niva"

21214 javítás saját letöltő

VAZ 21213 VAZ 21214
album poszter

Kiadó: JSC Avtovaz
pdf formátumban
Méret 7,44 MB (zip archív)
Oldalszám 40

21214 javítás saját letöltő

Vaz-21213 és ezek módosulatai.
Katalógus egységek, alkatrészek és tartalék alkatrészek

Kiadó: OOO "ASTREL"
formátumban djVu
Méret 6,83 MB
Oldalak száma 384
Rövid leírás: A katalógus referencia eszköz a benyújtott kérelem elkészítéséhez alkatrészek és javítási dolgozók, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások és szervezetek, valamint a gépkocsi-tulajdonosok.


21214 javítás saját letöltő
VAZ. Elektromos. karbantartási és javítási technológia

21214 javítás saját letöltő
Műszerek gépkocsik javításához

Kategória: magazinok és újságok mintegy Niva (az összes verzió)

21214 javítás saját letöltő

Magazine "Avtolegendy Szovjetunió"

Ez a multimédiás kiadvány szentelt a diagnózis, karbantartás, javítás és általános autó készülék NIVA- 21213, 21214, felszerelt motorral 1,7 és 1,7i. Ez színesen illusztrált Noah kiadvány kizárólag azoknak, akik szeretnek megoldani a problémákat a vas ló saját. Utasítás mondja a rendszerek és szerelvények autók VAZ-21213 funkciók, VAZ-21 214. Nincs kivétel motor 21, 214 fel van szerelve egy üzemanyag-befecskendező rendszer, és a karburátor motor VAZ 21213.

Kínál az olvasók - alkalmazások, ahol az előírt nyomatékkal menetes csatlakozás, áramköri elektrooborudova Niya, lámpák, csapágyak, tömítések, valamint egy listát a folyadékok, kenőanyagok és a megfelelő eszközökkel.

Csakúgy, akkor kell érdekli:

A fordulat a második és a harmadik évezred, úgy döntöttek, hogy összegezve, hogy azonosítsa a legjelentősebb esemény az elmúlt században. Az egyik ilyen esemény volt a gyors fejlődés az autó. Bevezetett a késő XIX meg is maradt a század elején egzotikus ritkaság autót ma lépett életünkben jogairól szóló a szükséges dolgokat, és a legjobb barátja. Hancúrozásra szerte a világon több tízmillió autó száz név és modellek. Újságok és folyóiratok felméréseket végeznek, hogy meghatározzák a legjobb autó a század. A végtelen vita „amely az autó jobb” mi adják szavazattal a magyar mezők, a készülék egyedi és speciális egyszerre. És most nem világos, hogy milyen az alkotók sikerült egyesíteni Niva egy cikkben annyi pozitív tulajdonságait egyidejűleg. Ez soha nem látott eddig SUV kényelem, kivételesen magas szintű dinamika és a maximális sebességet. És természetesen - kiváló áteresztőképességét. Először SUV döntéshozók elhagyták a klasszikus keret, ami, mint mondják, az integrált, és valójában épített vagy SUV a hordozó testet. Niwa volt 1977-ben, és elkezdte meghódítani a világot. Két évtizeddel vezető gyártói off-road járművek küzdött a győztes előre a Niva a világpiacon. Ez a konfliktus véget ért a dzhipostroeniya vezetők létre saját modell hasonló rendszert. Közülük - ma már elismerik, mint például trendsetters Land Rover és a Mitsubishi.

Veletek vagyunk a nap bonyolult javítási, karbantartási és ápolási Niva saját kezét. Az oldalakon a lada-niva.ru oldalon elmondjuk arról, hogy a már meglévő kiváló teljesítményt Niva még jobban. Wonder Car 1977-ben született, és akinek sikerült, hogy meghódítsa a világot az utóbbi években kapott új inkarnáció formájában új modellek. Ezen és a legújabb hírek a szülőföldje Niva - Volga autó - amit, ha lehet, elmondom az oldalakon ezen az oldalon. Sok szerencsét az utakon és off-road, barátok!

Általános műszaki adatok a 3-ajtós modell

1,7 liter. 8-CI. (Euro 3)

Niva VAZ 21214 kézikönyv ingyenesen letölthető

Mobil változat. Illustrated kezelése. VAZ 21310 nem található a honlapon? Kivonat autó működését. Eszköz, szolgáltatás, diagnosztika, javítás. javítása és üzemeltetése a vizsgálat. Ez a weboldal nem csak irányító a javítás, és nem csak egy gyűjtemény a vonatkozó tanácsokat, bár benne. Torrent tracker ingyenesen és regisztráció nélkül lesz képes letölteni az összes kiadások, és. Működési Management. A kormány mögött. House elektromos könyvek letöltés ingyenes könyveket. És még sok más menedzsment javítása ez a modell váza színes fotók.

Bemutatjuk jól illusztrált könyv az önálló javítási és karbantartási VAZ 21213 és 21214. A kocsiban lépésről lépésre leírást javítási munkálatok a javítási útmutató mutatja tartják az oka a hiba, a keresés és Remedy. A könyv hasznos lesz mind a kezdő autósok, valamint a tapasztalt szakemberek.

Katalógusa szerszámok, kenőanyagok, folyadékok, elektromos kapcsolási rajzokkal mutatjuk be a függelékben.

Motor Modell 21214 dolgozó térfogata 1,7 liter oszlott szakaszos rendszer üzemanyag-befecskendezés és a kibocsátáscsökkentő rendszer katalizátorral és üzemanyag-gőz-visszanyerő rendszer betartásának biztosítása érdekében a környezetvédelmi előírások Euro-3. A motor úgy tervezték, hogy a benzin-es oktánszámú benzin nem kevesebb, mint 95 alkalmazás Valeo elő a tengelykapcsoló a jármű Chevrolet Niva lehet csökkenteni a feszültséget a tengelykapcsoló-pedált. kuplung is fel van szerelve az autó Chevrolet Niva.

Amikor az osztómű szerelvény kizárt karton párna helyett használt szilikon. A forgattyúház-szellőztető rendszer, osztómű légtelenítő helyébe nyitott cső, amely kizárta a túlnyomás a forgattyúház a doboz. Megnövekedett igények: az egyensúly és mértani pontossággal gyártás: féltengelyt, ami csökkentette a zaj és a rezgés és növeli az élettartamot kardántengelyek.

A fékrendszer telepített új fékerősítő és főfékhenger alumínium, egységes az azonos autóban Lada Kalina csomópontok, ennek eredményeként sikerült csökkenteni az erő a fékpedált. Az autó kezdett a kormánymű hidraulikus emlékeztető.
Az első felfüggesztés, új alsó karok néma blokkok mérete megnő és a kormánymű ízületű autó Chevrolet Niva. Fokozott átmérője az alsó kar tengely és telepíti az új csapágyak kovácsolt test.
A hátsó felfüggesztés lengéscsillapítók közelebb helyezzük a függőleges és a változás a kinematika telepítésével az alsó rudak szögben a hosszanti tengelye a jármű, lehetőség van, hogy csökkentse a keresztirányú és elforduló mozgása: a hátsó tengely, a gépjármű legyezési csökkenése, amikor a mozgó szabálytalanságok és hogy csökkentsük a hatását a kormányzott a hátsó tengely. Továbbá, az első és hátsó felfüggesztés kezdett telepíteni az új lengéscsillapítók. Ennek eredményeként a változások az autó vált könnyebb kezelni, valamint jobb úttartása mind a járdán, és off-road. A hátsó ülésen volt ISOFIX rögzítési rendszert, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni csak két gyermekülés az autóban.