25 Ways, hogy megfeleljen egy nővel - Hello emberek!

25 módon, hogy megfeleljen egy nővel

A legjobb módja annak, hogy megismerjék a fiúk

H e titok, hogy a néző a legtöbb lányok és fiúk, nők és férfiak kezdeményezését megismerése céljából szerelmi kapcsolatok kell származnia a férfiak. Ezért úgy tekinthető, hogy a pickup - Ez a fiúk. De nem minden ember „Pickup Girls”, és nem az összes fiúk, egy ezer és egy szabály kivétele randevúzz magával. És megismerni találkozol egy srác tetszik. De ugyanakkor nem minden nő képes arra, hogy csak menjen fel egy idegen egy fiatal srác, és csak elkezd egy beszélgetést. Általános szabály, hogy akadályozza a büszkeség vagy félénkség. Ezért a lányok találták sok „önkéntelen” módja, hogy a fiúk az utcán, a boltban, a közlekedés és így tovább. Mi -, amelyek megkövetelik, nagyobb határozottsággal, amit - akkor csak a bátorságot, hogy megtegyük az első lépést.Tehát, hogy a kezdeményezést a kezükben.

1. Meg lehet próbálni, hogy provokálni ember felfedezni. Például, hogy megragadja a tekintetét, és mosolyog. Ha egy srác nem szégyenlős, ő biztos, hogy jöjjön fel, és beszélni. Egy ilyen módszer igen alkalmas kávézók, bárok és klubok.

2. Kérdezd általános ismerős, barát, ha van ilyen. Sok lehetőség van, például nem láttam, hol van most, és így tovább. Én ütött ki egy beszélgetést, és akkor már ismeri.

3. Első az interneten keresztül A legegyszerűbb módja annak, hogy úgy gondolja. Használja a webhely „kapcsolat” vagy ICQ. Kérjük, fiúk „Hello. Hogy vagy? „Vagy” Nézzük ismerkedés, a nevem Mary! "
Úgy vélem, hogy az interneten a legegyszerűbb, hogy megismerjék. Nem kell semmiféle kötelezettséget ... akkor gondolj a beszélgetést, és nyitottabb ember, hogy beszéljen.

4. Kérjen segítséget, hogy húzza a bőröndöt a metró, otthon, és így tovább. Kedvéért az illendőség hez a pénzt, akkor még nem fog. És ez egy olyan alkalom, hogy köszönetet, a jó értelemben, például meghívott az otthonába, amikor a szegény srác a rángatás a csomagokat, hogy a bejáratnál ...

7. esős időjárás és elfelejtett esernyő otthon - egy jó módja, hogy megismerjék. Kiválasztása egy aranyos idegen, kérdezze meg egy napernyő alatt. Alig egy srác visszautasítja. Ha elutasítja - akkor is, ha rosszabb lesz.

8. Kérdezz a szerkentyű. Ha a fickó hűvös PDA, tablet és így tovább, az alábbiak szerint: - tágra nyílt szemmel jön a kíváncsi kérdésre érdemben a Man az ő elektronikus játék. Célszerű készíteni kérdéseket feltenni a témával és nem úgy néz ki, mint egy komplett idióta. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy beszélni nem is ismerem ezt az embert, mert az ő hűvös szerkentyű minden gyerek tudja mondani (felmutat) végtelenül.

10. Ismét jártasságot a digitális technológia. Kérjük, hogy egy fotót rólad tűnik, teljesen természetes. Még ha nincsenek közeli látnivalók, vagy a festői sarkában, amely illeszkedik a hitelességét a kérést, akkor lehet fotózni, és közel egy szupermarket, egy padon az udvaron, vagy a háttérben az új épületek. Mondd meg neki, szentimentális története társított helyére, majd megkérem - akár vele történt valami hasonló.

11. Első egy ruhaüzlet. Érdekes fiatal férfi képes egy nagy segítséget kiválasztásában póló vagy pulóver, mint a jelen, hogy az apja és a testvére, vagy az ő születésnapját. És mellesleg, ő „véletlenül” kiderült, hogy hasonló testalkatú testvére, akivel felveszi ugyanazt a pulóvert vagy ing. Kérdezd meg a srác, hogy megpróbálja a kiválasztott elem, és vegyék ki az ő véleménye és íz preferenciáit.

Még a boltban mindig van egy ok arra, hogy megfeleljen. Akkor biztosan kérni egy fiatal férfi, hogy segítsen ki a gombócokat, de jobb, hogy megismerjék a fiúk a szétválás az alkoholtartalmú italok. Kiválaszthatja konyak egy jelen főnök, nos, úgy, hogy ne a rossz választás kellenek a férfiak ajánlásokat. Még akkor készülj fel egy párt, és szeretné, hogy kényeztesse a vendégek remek italt. A hála, meghívta a fiatal férfi a tanácsot a díszvendég, vagy csak ízlés a vásárlást.

A boltba kérni egy fiatal férfi, hogy segítsen, hogy a választás több modell tetszett, például laptop vagy router WiFi. Csak nem süt a tudását ezen a konkrét területen.

25 Ways, hogy megfeleljen egy nővel - Hello emberek!12. A módszer a „False szociológus” - oly módon, hogy a bátrabbak a lányok. Gyere, hogy legyen szíves egy férfi és azt mondja: „Tudna nekem segíteni azt a feladatot kaptam, hogy készítsen egy esettanulmány a témáról:” A kilenc egyéni és a házas férfiak különbségeket. „Meg kell összehasonlítani a férfi és női szempontból.” Legalább tudja, házas vagy házas tárgya a figyelmet.

13. Kérdezd meg a zenét. Ha van egy klub, kávézó, és ő hallgatja a zenét, és akkor hallani, kérdezze meg, ha tudja a nevét ez a dal, ami csak készült, vagy legalábbis a csoport nevét, hogy énekli. Azt lehet mondani valamit a stílus „Nagyon szeretem ezt a dalt, akkor tudja, ki énekli?”. Azt is énekelni ezt a dalt együtt a művész a rádióban. A srác fenn szemkontaktust, mosoly és azt mondja: „Szeretem ezt a verset”, és várni rá mondani. Különben is, ez egy jó módja annak, hogy hozzon létre közös megegyezés.

14. banális, de néha hatásos módon -, hogy útbaigazítást kérnie. Célszerű igénybe néhány trükköt. Meg kell kényszeríteni a srác, hogy kísérje el a célállomásig. Tegyük fel, hogy „kell” találni otthon 25 Third Street. Építők vagy Vörös téren vagy általános tárolni. Ön járt körül, és kérd meg a járókelőket, de nem találtam ezt a varázslatos helyet. Szükséges, hogy ábrázolják a zavaros megjelenés és egy bizonyos tehetetlenség. Is kell „keresett” a hely volt a környéken. Ha egy srác kezd mutatni az utat, hadonászva - először a bal, majd a jobb, akkor már ott voltak, és általában nem ért semmit. Természetesen ehhez szükséges némi színészi képesség, de akkor, amikor ez a fickó lesz a tiéd, és ez lesz a tiéd, akkor mutatják, hogy nem egy nagy titok a szerelem.

16. Dicséret a kutyáját. Tegyük fel, hogy a srác sétál a parkban a négylábú barátja. Csodálta a kutyáját, és megkérdezte, hogy lehetséges, hogy a stroke. Ez egy nagy beszélgetés starter, mert akkor továbbra is kérdéseket feltenni a kedvenc, és ő biztosan részt vesz ebben a beszélgetésben. Kérje az állat kora, neve, fajtája, mondjuk valami jó a viselkedése és a képzés. Ha egy srác érdekel téged, ő boldog, hogy továbbra is, hogy a további beszélgetést a témában, nem feltétlenül kapcsolódik a kedvence. De ha érdekel, ő fog válaszolni a kérdésekre, és megy tovább a javukra.

25 Ways, hogy megfeleljen egy nővel - Hello emberek!

17. A módszer a „megtanulni úszni”. Gyere el a férfi, akit fel a szem, és kérni, hogy a fedezeti a vízben, azaz a. V: nem tud úszni, de nagyon szeretnék tanulni. Úgy, mint általában, a férfiak nem okoz semmilyen gyanú piszkos trükk, és könnyen megegyezni. Továbbá, úgy érzi, a lovag, aki nem tud úszni, közel a nő, mint minden ember. Minden alkalommal, amikor a hangsúly a tény, hogy teljesen megbízik benne, és vele nyugodtan és magabiztosan.

18. Classics a műfaj - a módját „megelőzés a leégés.” Kapcsolja hogy legyen szíves egy férfi azt kérdezi a kenet krém vissza, mivel az egyik kényelmetlen. Ha az első nem ismeri következett, jöjjön egy kis időt, hogy másodszor is, és ismét segítséget kérni, megmagyarázza az oka a fellebbezés közvetlenül neki: az ő gyengéd, kedves, meleg kéz és cselekvőképességét.

25 Ways, hogy megfeleljen egy nővel - Hello emberek!


19. röplabda a strandon. Általános szabály, hogy a parton a legtöbb férfi röplabda, összegyűltek egy kört. Te, pózoló kezelés a játék során, kérje, hogy ha a játék (mint a gyermek). Játssz minden alkalommal egy ember, aki vonzódik hozzád.

20. Eljárás a lányok, jó színészi képességeinek. Dobj egy tárgy mögül, ölelés, csók, és ... Sajnálom, utalva arra, hogy te megzavarta a testvérével és a gyermekkori barátja. Ezt követően, egy hosszú ideje, hogy kifogásokat, amit igazán szeret, milyen kellemetlen történt velem nagyon kellemetlen, de nagyon vicces helyzet, és mi a neve - tud és ugyanazt a nevet.

21. A és az ilyen nőies ravaszságával. Hide egy fülbevaló, és kezdődik intenzív keresést második a helyen, ahol az ember, amíg ő nem nyújt segítségét. Tehát szükség van, hogy szüntesse meg a hajat, és mutassa meg neki a második fülbevalót. Közös kereső vezethet életet együtt - és miért ne!

22. üljön mellé a srác a padon, mintha, hogy ez fog menni valahova, és elfelejti a dolgot a padon. A tisztességes fiatalember arról, hogy hívja ki vagy felzárkózni veled, hogy az elfelejtett kis dolog. Ha törli a parttól 10-20 méterre lát akció részéről Man, majd térjen vissza a „veszteség”, és ez a kecske fiúk tisztességes.

25 Ways, hogy megfeleljen egy nővel - Hello emberek!


23. Egy másik klasszikus módon - egy keresztrejtvény. A kávézó a parkban egy padon, vagy Intézet megoldani egy keresztrejtvény, kérje a srác egy tollat ​​vagy ceruzát, és (vagy) segítségével megoldani egy keresztrejtvény. Egy ilyen módszer semmi sem kötelezi. A beszélgetés során, akkor úgy dönt, hogy megy minden tovább a kapcsolatot a szellemi vagy sem.

24. Ha a sorban állás a kávézóban vagy üljön megkérni egy üres sáv, meg kell rendelni, ízlés szerint, és azt mondják, hogy néz ki, elég ízletes. Ha zainteresuesh neki, aztán minden bizonnyal támogatja a beszélgetést, és talán még kezelni, hogy a kávé - fagylalt.

25 Ways, hogy megfeleljen egy nővel - Hello emberek!


25. És végül, a legszebb és nem valami bűnöző, de ugyanakkor a leghatékonyabb módja annak, hogy tárja fel. Észrevétlenül fütyülni a srác az intézet, iskola, munka, vagy valamilyen dolog, majd a „botlás”, és adja vissza. Természetesen a fickó örömmel, és megpróbál minden - bármilyen módon visszafizetni. De légy nagyon óvatos - ne fejest egy bűnügyi történetét. Tehát a legjobb esélye, hogy megtalálja egy esernyő, napszemüveg, egy USB flash meghajtóra vagy egy szinopszist előadásokat az egyetemen, mint egy jó mobiltelefon.