4 A fő oka a előfordulása vér a vizeletben egy macska, olyan betegségek kezelésére,

Vér a vizeletben a macska - egy hangos figyelmeztető csengő a problémákat a szervezetben kedvence. Egy orvosi szempontból, a megjelenése vér a vizeletben (például emberekben és állatokban) nevezzük hematuria.Vérvizelés tünete lehet a sok betegség és betegség macskákban. A legfontosabb dolog - ne feledje, hogy a macska nem egy ember, nem tudja megmondani, hogy hol és mi a baj vele. Ezért az első jele a vér a vizeletben, azonnal forduljon egy tapasztalt szakember. egyszer kívánatos, hogy összegyűjtsék a vizeletmintát, és hogy a kórházba pribolevshy állatok jelentősen növeli a sebességet a helyes diagnózis. Elemzés azonban csak akkor illik gyűjtött vizeletben nem több, mint 3-4 óra. Gyűjtése megfelelő eldobható steril fecskendőt tű nélkül a tálcáról, amelyben nem töltőanyagot. vagy töltött egy különleges, nem-nedvszívó töltőanyagot, amely értékesített zooaptekah részeként egy sor vizeletgyűjtés. A tálca alaposan meg kell tisztítani.

Az általános és biokémiai vérvizsgálattal kell bevenni éhgyomorra, ami nagyon fontos a helyes diagnózis. Ha szükség van az USA-ban, akkor is elhelyezett éhgyomorra.

4 A fő oka a előfordulása vér a vizeletben egy macska, olyan betegségek kezelésére,

Okai vér macska vizelet

Jelenleg 4 fő oka annak, hogy a vér figyelhető meg a vizeletben a kedvtelésből tartott:

 • Parenchymás renális vérvizelés - a megjelenése a vér miatt vese problémákat. Ez abból vérvizelés miatt:
 1. Nagy proteinuria - a vizelet, fokozott szintű fehérje;
 2. Gyulladásos folyamatok bármely részét a vese vagy a vese;
 3. Specifikus bakteriális és vírusos fertőzések, amelynek során előfordulhat pyuria - baktériumok a vizeletben;
 4. Lymphosarcoma (vese tumor). Az egyik megnyilvánulása a megjelenése vér a vizeletben a macska;
 5. Trauma - bármely esés magassága baleset az úton, stb
 6. Nephrolithiasis, policisztás vesebetegség, vese paraziták, miokardiális vagy renális vaszkuláris bármely rendellenességet;


 • Patológiákat húgyúti. Ha a vese kedvenc dolgok jók, és van vér a vizeletben, akkor a probléma valószínűleg összefügg a húgyúti:
 1. Ha a gyulladás vagy fertőzés a húgyhólyag, a húgycső vagy a húgyvezetékekben előfordulhat pyuria és / vagy a vizelet ürítési zavar - kapkodó fájdalmas vizelés;
 2. Akut gyulladás, toxikus hatások a gyógyszerek, daganatok okozhat elég súlyos vérzés, amely közvetlenül fenyegeti az élet a kedvenc;
 3. Változó alakja a húgyhólyag előfordulása miatt a polipok, calculi (kövek) a húgyvezeték (urolithiasis), a húgycső, a húgyhólyag eredményeként a sérülések és a nyálkahártya-irritációt;
 4. A legutóbbi sérülése a húgyhólyag, és ennek következtében a megjelenése vérvizelés - abszolút jelzés azonnali állatorvosi ellátás.
 • Betegségek a genitális traktusban. A gyulladásos folyamatok a prosztata macska vért kaphat a vizeletben;
 • Szisztémás betegség. Különböző betegségek (májbetegség, a vér, a szívelégtelenség, a szisztémás fertőzések, túlmelegedés) okozhat hematuria.

Az első jele a vér a vizeletben kisállat azonnal meg kell tűnik állatorvos, hogy ne súlyosbítja a helyzetet időpocsékolás.

4 A fő oka a előfordulása vér a vizeletben egy macska, olyan betegségek kezelésére,

A kezelés függ a helyes diagnózist, de a leggyakrabban használt csoportokat a hasonló gyógyszerek. Címzett általában gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó szerek (például ember vagy Nospanum drotaverin). Ha a kezelést nem veszik időben, lehet, hogy csak rövid ideig tartó antibiotikus kezelés. Immune eszközök dúsított komplexek, a gyógynövényeket nevezi csak az állatorvos. Lehetetlen függetlenül felírni pet gyógyszert, akkor is, ha egy orvosi diplomát. Nem szabad elfelejteni, hogy a macska - nem egy ember, és néhány emberi gyógyszerek csak súlyosbítja a helyzetet.

My Kitten majdnem három év alatt több mint egy évvel ezelőtt, már elkezdett az ICD most újrahasznosítják. A katétert eltávolítjuk a vizelet. A katétert maradt 2 napig, és ez a második nap, ő kezdett viselkedni nyugtalanul, különösen, ha séta. El kellett távolítani a katétert. Megnyugodott, de nem sokat írnak és vérrel .... Colima neki butazol, Kontarev, askorbinku, ceftriaxon, gelyubalans, noshpu .... Címzett minden orvos .... Most az ünnepek, és én nagyon aggódik, mert a vér mochi..Chto csinálni?

A macskám talált kövek a vizelet és a máj bajban van. kezelt 6 nap, és ő gyenge. Még vérátömlesztés. Sajnáltam a macska, és úgy döntöttem, hogy énekeljen egy macska főzet a gyógynövények minden 1 órán át. (Kamilla, csipkebogyó és örök). Az eredmény egy jó macska gyorsan ment javulóban volt a vágy, hogy enni.

Kezelem a macskám Kotervinom. Dose, az utasítások szerint, és néhány csepp kanefron. A macskaeledel „vizelet” (megelőzésére ICD)