4 módon, hogy a szempillák hosszabb és vastagabb otthon

Kevesen vagyunk valaha is gondoltam, hogyan szempillák hosszú és vastag otthon. Végtére is, az ő segítségükkel, akkor drasztikusan megváltoztathatja a megjelenését! Szerencsére vannak módszerek, hogy növelje a hossza és mennyisége a haj, amely lehetővé teszi számukra, hogy ne vegye igénybe a kapacitást. Róluk fogjuk magyarázni részletesen később.


4 módon, hogy a szempillák hosszabb és vastagabb otthon


Csillók létre szépségét szemünk, de nem vagyunk hozzászokva, hogy vigyáz rájuk. Rendszeresen vásárol, ami erősíti a hajat, elfelejtjük, hogy a szőrszálak a mi évszázadok pontosan ugyanazt a szerkezetet.

Mint a többi haj, ezek tagjai keratin mérlegek, amelyek képesek a szétválásra hatása alatt a külső tényezők. És mint a többi a haj növekedése nem csak a saját, és az evés szőrtüszők található a bőrt a szemhéj. Ezen túlmenően, a kor életük korlátozott. Minden szőrszálak ez körülbelül 200 nap. De akár a nő a helyén egy új, és milyen hosszú lesz, ez kizárólag attól függ, a megfelelő ellátást.

Miért szempillák esik ki


Sok oka van annak, amiért a szőrszálakat a szemhéjon nem néz, ahogy szeretnénk. És a legfontosabb egy banális hiánya figyelmet. Jelentősen rosszabb minőségű természetes szálakból építése után mesterséges és curling. Minden esetben a tényleges problémát okozzanak szőrszálakat, és miután az épület jelenik meg „kopasz foltok”: súlya alatt műszempillák otthon egyszerűen kiesik.

Szintén rontja az egészségügyi, a szempillák alábbi tényezők.

  • Használata rossz minőségű kozmetikumok. Ezek a szerek károsítják mind a szemhéj bőr és a haj szerkezetét, ami miatt a csillók elvékonyodik lassan növekszik.
  • A hiányzó szokás eltávolítani smink. Festett tinta szőrszálak hajlamosabbak a törésre fordul elő, hogy éjjel alvás közben. Továbbá a szemhéjak zárva maradnak a pórusokat, ami miatt ez zavart légzés, lassul az anyagcsere. A bőr öregedését gyorsabb.
  • A stressz, betegség - a megjelenése hajunkat mindig bizonyíték „problémák” a szervezetben. Ezért, mielőtt megoldást keresnek, hogyan lehet szempillák hosszabb és vastagabb otthon veszti ideges, és egy közelebbi pillantást az egészségre.


4 módon, hogy a szempillák hosszabb és vastagabb otthon

5 szabályai az ellátást


Ahhoz, hogy a szempillák hosszabb és vastagabb, fontos, hogy ne csak speciális eszközökkel való növekedés, hanem hogy megfelelően gondoskodjunk róluk. Jelenleg 5 fő szabályai az ellátást a szempillák.

Hogyan lehet növelni a csillók otthon


Hosszú és vastag szempillák otthon, hogy egyszerű eszközökkel. A fő különbség - a hozzáférést, hanem használni az egyes rendszeresen. Ne próbálja megtalálni a megoldást, hogyan nőnek hosszú szempillák egy hétig otthon, ez lehetetlen. De végző kozmetikai kezelések egy hónapig, akkor érheti el kiváló eredményeket.


  • Fésülje a haját. Rajtuk keresztül egy ecsetet, akkor serkentik a vérkeringést a területen hajhagymákat. Ez javítja a növekedés a csillók.
  • Care évszázadokon hogy hosszú szempillák. Otthon, a népszerű recept között masszázst és tömöríti. Elkészítéséhez masszázs Aloe juice elegyet egy növényi olaj (az arány 1: 2), hogy adjunk hozzá néhány csepp petrezselyem lé. Alkalmazni valaha rendezett mozgások, finoman dörzsöljük és öblítse le vízzel. Borogatás készülhet közönséges fekete tea. Sört, hogy hűvös, dip pamut párna és meleg, alkalmazni kell a szemét. 15 perc, hogy visszatérjen az ilyen összenyomja a bőr friss.
  • Használjon olajat. Ez a legbiztosabb módja annak, hogy hosszú szempillák otthon. Elő kell segíteni a haj növekedését, mandula, őszibarack magolaj, szőlőmag. Stimulálják erősítése ricinusolaj és a bojtorján. Alkalmazza őket egy ecsettel a hasított, és hagyjuk 1 órán át. Lefekvés előtt ne felejtse el leöblíteni.
  • Add vitaminokat, hogy a gyógyulás maszkot szempilla. Annak érdekében, hogy ezek a hosszú és vastag, a szükséges A- és E Vedd őket a kapszulák nyitott, keverjük össze néhány csepp olajat, alkalmazni kell a szempillákat.

Hála az ilyen ellátást, akkor képes lesz arra, hogy jelentősen javítsa a feltétele a szempillák egy hónapig!