6. Ötletek, hogy mit írni a „Rólunk” oldal

Ma szeretnénk megosztani veletek ötleteket, hogy mit írhat. Ha rövid a gondolatok, akkor felajánlja ötleteket. Ha túl sok, akkor mi megmutatjuk, hogyan lehet csökkenteni. Az ötletek hasznos lesz, függetlenül attól, hogy írásban az első alkalommal, vagy frissíteni az oldalt.1. Előzmények

A legegyszerűbb módja annak, hogy kezdeni egy történetet arról, hogy miért döntött úgy, hogy megnyit egy online áruház, a történelem, a felfedezés a társaság vagy a megjelenése a márka.

Ha megnyitotta a közelmúltban, a fő hiba egy kitalált történet. Semmi sem úgy tönkreteszi a bizalmat az ügyfelek, hogy úszik el a tényt, hogy az eladó hazudott. Ezért ahelyett, hogy a mese jobban összpontosítani a tények a szakmai és a magánélet, illetve szakmai képességek és eredmények a vállalat szakemberei. Jelenlétét jelzi a minőségi bizonyítvány árut, a folyosón kapcsolódó termék képzés, tanfolyamok, engedélyek, tanúsítványok, és így tovább. D.

Ha a vállalat / márka ott sokáig, és az értékesítés az interneten keresztül indult a közelmúltban, kezdődik a történelem a „alapító atyák” oka annak, hogy megnyitottuk ezt az üzletet. Ha a történet veszélyesen hosszú, jelölje ki a főbb pontokat, és tegyük őket időrendi sorrendben. Túl sok a kulcsfontosságú pillanatokban? Tartsa csak az is, hogy érdekes vagy fontos az ügyfelek számára a boltban. Például a napon, amikor csatlakozott a vállalathoz, fontos lesz, de nem az ügyfelek számára. De a nap, ha lesz, például a hivatalos képviselője a külföldi márka súlyt ad az első az üzlet látogatók.

2. Oszd meg a lelkesedés, szenvedély, hobbi

Kérdezd meg magadtól: „Mi tetszik, hogy tegyek?”. Termékek a boltban - ez a termék a hobbija?

Önmagamban tudod, hogy miért szereted, amit csinálsz. És az oldalon „Magunkról” akkor csak megosztani ügyfeleik. Nem számít, mi az, és miért szereted - írja az igazat. Őszinte érzelmek rezonál az ügyfelekkel.Ossza meg érzelmeit, akkor az ügyfelek úgy érzik, több személyes megközelítés őket. Egyre több ügyfél vásárol nemcsak áru, és a kapcsolat az ügyfél. Ha érzelmileg „horog” az ügyfél, akkor nem vásárol bármely más oldalon. Az ügyfelek nagy örömmel vásárolnak azok a cégek, amelyek hasonló megközelítést.

3. Küldetés és jövőkép a vállalat

Ha értékesítési szabványos termék, amely lehet leírni, mint az általános célú üzlet és orientációját. Ismét adja meg ezeket tárolni célokat, amelyek relevánsak az ügyfélnek.

4. partnerek listája

Munka jó partnerek vagy szállítók? Adjon nekik, ezzel is növelve a hitelügyfélről bizalmat a boltban. Kérjük, győződjön meg róla, hogy tudja használni a logók. Természetesen határozzák meg azokat a partnereket, hogy növeli a pozitív súlyt a boltban.

Típusú cégek, megadhatja:

Ha az IM nem érkezett még, ne habozzon feltenni az ügyfelek, hogy véleményt. Különösen sikeres ez lesz az a pillanat, amikor közvetlenül kommunikál az ügyféllel, és ő elégedett volt a vásárlás, vagy szolgáltatás.

Tartsuk szem előtt, hogy a felülvizsgálat nem mindig közvetlen nyilatkozatot a boltban. Akkor kérje layknut oldalain a társadalmi hálózatok. Harmadik fél források erősítik a márka image, és jelenlétét az interneten. A pozitív visszacsatolás meggyőzni a potenciális ügyfelek, mint a termék és a munka az áruház.

6. Fotógaléria

Fotók hozzáadása megmutatni ügyfelek mit jelent a cég. Sok lehetőség van: képek az alkalmazottak, akik dolgoznak az üzlet, iroda vagy termelési fénykép vagy kabalája a cég. Label minden kép az ügyfelek pontosabb megértése az üzenetet, amely hozzá a képen.

Oldal „Rólunk” lehetővé teszi az online boltban, hogy fellebbezni ügyfeleiknek. Válasszon ki egy vagy több ilyen ötleteket. Tartsuk szem előtt a következőket:

  • Beszélj magazin történet az elejétől;
  • Fókuszban a hobbi vagy szenvedély;
  • Oszd meg az ügyfelek az álmok és remények a jövőben az üzlet;
  • Meg kell erősíteni a bizalmat a befolyásos partnerek
  • Bizalom segítségével vásárlói visszajelzések;
  • Fotók hozzáadása, hogy a történetet a termék jobban látható.

Akkor sikeres értékesítés!