64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

64 ötleteket ügyfeleket egy kávézóban

64 ötlet, hogyan növeljék a fogyasztók száma a kávézóban

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban


1) gondoskodjon a különböző tevékenységek: például a nap nemzeti konyha. Így, ha bővíti menü, és képes lesz vonzza az új látogatókat.2) Tematikus nap működni fog az Ön számára: Day Olaszország - pizza ünnepen horgász paradicsom fesztivál gombóc. Itt minden korlátozott, csak a képzelet szabhat határt.

3) bulik egy show műsor forrása lesz az új ügyfelek! Még hiánycikknek felhasználható tér, akkor jön egy érdekes program.

4) Az új szezonális ételeket. Tedd menü egy új desszert vagy saláta.

6), hogy azonnali kedvezmények bizonyos óráiban. Amerikában van egy koncepció Happy Hour (Happy Hour), ha az intézmény teszi a kedvezményt megrendeléseket a megadott óra (pl 18,00-19,00).

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

7) Fontolja meg cafe csúcsidőben, amikor van egy csomó ügyfél. Tedd a megfelelő következtetéseket. A legegyszerűbb kiút: növelni az asztalok száma kettő. Csaknem 80% -ában egy kávézóban vagy étteremben párokba rendeződnek. Párok hozza a legnagyobb részesedése a bevétel. De a táblázatok számos étterem és kávézó van tervezve 4-6 fő. Lehet, hogy ez a kávézó / étterem a legtöbb az összes bevételt hoz nagy cég (ha ez egy sport bár, például). Akkor meg kell, hogy vigyázzon a növekedés a táblázatokat a nagyvállalatok.

8) gondoskodjon a „gyerekek reggeli” az intézményében. Ehhez hozzon létre egy gyermek menü összetevők közül választhat. Néhány asztal „adományoz” a vázlatrajznál gyerekek számára kifestőkönyv. Tedd a bankok ceruzát. Nem javasoljuk, hogy használja markerek és a festék, mert akkor kell kutat az egész létesítmény.

9) A versenyen a gyerekek rajzai aranyos, kisebb díjakat.

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

11) a szervezet a partnerségi. Hagyja, hogy a hivatal munkatársai kap beállított étkezés kedvezményes áron, vagy lehet kapni az ebéd „elvihető”. Ez megfelel a számukra, ahogy azt elhelyezni a cég, mint egy gondoskodó munkáltató. És akkor nyereséges, mivel ez a fajta partnerség termel áramot a rendszeres vásárlók a kávézóban.

15) Partner szervezetekkel. Hagyja, hogy a hivatal munkatársai kap beállított étkezés kedvezményes áron, vagy lehet kapni az ebéd „elvihető”. Ez megfelel a számukra, ahogy azt elhelyezni a cég, mint egy gondoskodó munkáltató. És akkor nyereséges, mivel ez a fajta partnerség termel áramot a rendszeres vásárlók a kávézóban.

16) együttműködik partnereivel nem korlátozódhat az offline szférában. Ügyeljen arra, hogy működjenek együtt, és az interneten (ossza meg üzenetét a szociális hálózatok, küldje el meghívásokat egy kávézóban).

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

17) használata ösztönzi a látogatókat, ha jönnek a harmadik vagy ötödik alkalommal egy kávézóban. Adj nekik valamilyen díjat, vagy a szabad ház specialitása. Így ösztönzi az embereket, hogy jöjjön vissza újra.
Nyeremények adható, a partnerek által imént tárgyalt.

18.) Ha van egy nagy város, akkor meghívja a „csillag” a kávézóban (néhány jól ismert bloggerek Instagramm). Csak lépjen Celebrity intézkedik, hogy a reggeli / ebéd / vacsora felülvizsgálatát a kávézó. Ha bármilyen specialitások, ügyeljen a számukra!64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

24) Rajzolj nyilakat a járdán, ami a kávézó. Gondolod, hogy túl könnyű? De működik. Fókuszban az ezen a területen a tavasszal és nyáron.

25) Még mindig nem működnek terasz a nyáron? Elveszíti egy jó része az ügyfelek!

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

27) Mit rosszabb Cake Boss? Gondoskodjon a show, és felkérte a sajtó és a helyi TV. Nem kell valami nagy. Olcsó is létre lehet hozni infopovod. Akkor például, hogy összegyűjtse szakácsoknak (ez lehet a végzősöket), és köztük egy verseny a legfinomabb pizzát. A zsűri - ez a látogatók a kávézó! Ki ne szeretne egy ingyenes kóstoló pizza! A feladat a pincérek a napon, hogy növelje eladásait egy üzleti ebéd, amely harmonikusan illeszkedik a pizza.

28) tartson rendszeres ingyenes előadások táplálkozás kivéve ha ez ellentétes a szellem a kávézó.

29) Keressen egy helyi craftswomen, akik szeretik a torták és sütemények, adjanak kis mester osztályt mindenki az intézményben.

30) Rendezzük a születési dátum annak érdekében, hogy megnyerje a kávézó ingyenes vacsora.

31) Nyílt nap a kávézó egy mini-túra a konyhában, és a rajz egy ingyen ebéd.

32) Adjon egy interjú a helyi újságok, TV, rádió. Ők is fontos a jó tartalom, próbálja nyújtani a konyhában beszélni, vagy azokat az elveket, az egészséges táplálkozás.

33) A bor az új ételek nem csak ügyfeleket, hanem növelni fogja az értékesítés.

34) Keressen egy helyi csoport sketchingu (gyors vázlat). Nagyon gyakran mennek a kávézó, hogy egy vázlatot desszertek vagy más ételeket. Kérd meg őket, hogy különleges körülmények között. Ha tetszik nekik a környezet, ezek a csoportok rendszeresen találkoznak az intézményében.
Ön tudja játszani a folyamat esemény díjakat partner.

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

35) A különleges telek eladó akciós kuponok (kuponatory-helyek). Sokan közülük méltánytalanul kiiktatott!

36) Szervezze ingyenes Wi-Fi a kávézóban! A beáramló fiatalok garantált!

37) A nem a podcast (audio log) a kávézóban, vagy egy főzőshow! Vannak speciális területek, ahol beírhatod hangfájlt.

38) Helyezze az információkat a helyi körzeti oldalakon. Gyakran kávézókban nem is kell a lap.

42) Készítsen egy ága, a város fórum, ami viszont ki tippeket legfürgébb. Akkor szakosodott közvetlenül a főzés, és megtalálható okolonishevuyu téma, például az egészséges táplálkozás.

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban

48) neve a csoport az érintkezési nem tartalmazhat szimbólumot, szív, íj, csak szöveg. Feltétlenül szerepeljen a neved a városban. Annak megállapításához, a legjövedelmezőbb címeket használja a kereső, hogy kapcsolatba. Megváltozott a csoport nevét - ellenőrizze, hogy milyen könnyen megtalálható egy belső keresés, hogy kapcsolatba.

51) Változás a leírást és információt a csoportban. Árulnak, és finom!

52) Ügyeljen arra, hogy töltse ki a csoport állapotát. Tudtad, hogy a hívás a csoport állapotát, növeli a% átalakulás zenekar tagjai az ügyfél. Ismét van egy előírt vizsgálati és mérési előtt és után.

53) Kapcsolja be a fiatal és kreatív tervezők felhívni néhány történetet formájában képregény. Helyezzük a komikum alkatrészek, üzemanyag érdeklődés a közönség. Tehát, ha növeli a lefedettséget a fiatalok, hogy a „vírus” terjedése és növeljék a vásárlók az étteremben.

56) létrehozása az alkalmazását sots.seti VKontakte. Kap az alkalmazás telepítése, újbóli közlése, husky és jobban megismerjék a márka.

61) aktivitásnövekedés Instagramm 11 óra helyi idő. Így emlékeztetni jövőben az ügyfelek, hogy vacsorázzon a hangulatos kávézó.

63) létrehozása tartalom terv társadalmi hálózatok. Tartalom - üzenetek (hozzászólások) a csoport a társadalmi hálózatok. Akkor nem kell csak a tartalmat, hogy eladja, hanem hasznos lehet az ügyfelek számára.
Meg tudja mondani, hogy hogyan kell meghatározni a frissesség a termékek, a fajta kávét és teát, amely szolgálja az intézményében.

64) Készítsen különböző tartalmak: bevonásával, kupon, képzés, vizuális cselekvésre. A lényeg az, hogy a tartalom a profil egyedi, élénk és ami a legfontosabb, hogyan részt vevő személy az élet a hangulatos kávézó.

Ne felejtsük el, hogy egy sikeres stratégia az ügyfeleket, hogy az egyik intézmény vezethet teljes kudarc a másik, így nyereséges találni egy jó marketinges. Tehát akkor takarít meg időt és pénzt.

Hálás lennék, ha Like ez a választás.
És ne felejtsük el, hogy iratkozzon fel a hírlevelemre csoport.

64. Ötletek ügyfeleket egy kávézóban