98% paradicsom a piacon értékesített genetikailag módosított

„Egy időben Azerbajdzsánban termesztették 12 paradicsomfajta. Ma már a piacon lévő megváltozott GMO paradicsom. Ha a gazdálkodó úgy a mag már eladott a paradicsom piacon annak érdekében, hogy őket a következő évben, a 100% nem fog kicsírázni. Az a tény, GMO vetőmag ipar kezében van a termelők, akik eladják őket magas áron. Ha a magok nem csíráznak egy éven belül, akkor 80%, megerősítve, hogy a termék GMO ". Ez a „echo” mondta a fejét a Szabad fogyasztók Unió (SSP) Eyyub Huseynov. Elmondása szerint, a legvalószínűbb, most eladott Azerbajdzsán paradicsomot előállított hal gének és van egy nagy ellenállás a hideg és meleg. „GMO paradicsom továbbra is kiszorítják a bennszülöttek. Jelenleg 98% paradicsom a piacon genetikailag módosított. A tény az, hogy ha egy és ugyanazon a helyen, hogy ápolják GMO paradicsom és a helyi paradicsom, az első nem engedi, hogy dolgozzon ki egy pillanatra.”És, mint Huseynov kifogásolja, még nem vizsgálták az okozott kár, hogy GMO paradicsom emberi egészségre. „Azt már tudjuk, hogy az általuk gyártott allergiák és más betegségek. De a nagy részét a káros hatásokat a GMO-élelmiszerek fogyasztása még nem vizsgálták. Több millió évvel az emberek ettek gyümölcsöt és zöldséget, amely táplálja a természet. GMO gyümölcsöt és zöldséget termelik állati gének hogy egy bizonyos mértékig való eltérést az általános szabályok”, - arra a következtetésre jutott Huseynov.A probléma a genetikailag módosított élelmiszerek heves viták évekig a világ minden tájáról. Internet tele van információ géntechnológia az élelmiszeriparban, a termék, hogy valaki mer beszélni előnyeit a GMO-k, hogy valaki kiabál arról, hogy veszélyeket és tiltott kutatás. Azt állítják, hogy a piacot elárasztják a genetikailag módosított termékek, és már nem találja az élelmiszer GMO nélküli. A szervezet szerint az Egyesült Nemzetek, a világ regisztrált a következő transzgenikus növények: 11 szójabab vonalak 24 burgonya vonalak 32 kukorica vonalak, 3 vonal a cukorrépa, 5 rizs vonalak 8 Paradicsom vonalak, 32 vonalak a repce, 3 búza vonalak, 2 dinnye vonal 1 vonal cikória, papaya 2 vonal, 2 vonal cukkini, 1 sor a len és a gyapot 9 sor. Ezeknek a masszívan nőtt a szója, kukorica, repce és gyapot, de nem GMO-mentes termékeket.

GMO termékeket nem romlott sokáig, így ha zöldséget vagy gyümölcsöt az ideális alak hosszú ideig a boltban, és nem változik, valószínűleg azok GMO. Kenyér, hogy friss marad sokáig, csak nem tekinthető a termék GMO-mentes. GMO - egy élő organizmus, amelynek a genotípusát mesterségesen módosított genetikai manipulációs technikákkal. A legszélesebb körben használt, a genetikailag módosított növények, amelyekben a beillesztett idegen gének javítására hasznos tulajdonságai növények, mint például a rezisztencia kialakulását a herbicidek és peszticidek, növekvő ellenállás a kártevők, növeli a hozamot. Ezeket úgy állítjuk elő, DNS-t a növényi gén egy másik szervezet. Donorok lehetnek baktériumok, vírusok, egyéb növények, állatok, még az emberek. Például, a kapott hidegálló paradicsom-DNS, amely integrálódik az észak-amerikai gene plaice. Létrehozásához búzafajták ellenálló szárazság, skorpió-t használtuk (supergreen.ru).

A szerkesztők nem képesek a magánjellegű kommunikáció, jogi tanácsadás, valamint hogy vizsgálja felül, és visszatér az anyagokat nem rendelte.