A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
A bolhák - egy vérszívó rovarok, hogy a takarmány az állatok vérében, rágcsálók, madarak, és az emberi. Megjelenésük okoz sok gondot, így a kérdés - hogyan megszabadulni a ház bolhák törődnek egymással szembe ilyen probléma személy. Ezek a rovarok is harap, és fájt, amellett, hogy a leszállított kényelmetlenséget, hordozó számos súlyos betegség, nevezetesen, tífusz, hepatitis, brucellózis, encephalitis, a szalmonella és mások. Ezért, hogyan lehet felismerni és hogyan mérgezik a bolhák a házban mindenkinek tudnia kell.Hogyan ismerjük fel a bolha?

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
Ezek a rovarok találhatók minden kontinensen, a csapat több ezer faj. A legtöbb bolhák, mint a párás és meleg helyen, ez a legjobb környezetet szaporodásukat. A nyáron és kora ősszel különösen aktívak. Azonosítani a rovart, és győződjön meg arról, hogy a bolha, és nem a másik parazita, meg kell találni a jellemzői a jelenlétét. Ha összetéveszteni más kártevő rovarfaj, mint a poloska, a pénzeszközök felhasználását bolhák a házban nem adhat eredményt.

Leírás rovar

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
Az átlagos mérete a parazita 5 mm. A teste lapos oldala és borított kemény chitinous mérleg, amelyen vannak tüskék, csápok és három pár lába. Hála ezeknek a végtagok bolha mozog, és alkalmazkodik a test a gazda. A fej a rovar szúró-szívó ormány őket kártevő átszúrja a bőrt az áldozat és szar a vér. A szeme nem bolhák, ahelyett, hogy van egy nagyon fejlett szaglás, akkor minden probléma nélkül, hogy megtalálja az élelmiszer-és a lakás az eredeti számokat, hogy nem engedélyezte a rokonok.

Bloch, valamint más vérszívó paraziták, táplálkozó egy tartalék, így nem arányos a has méretét kapcsolatban a fejét. Ez nagyon nagy és lehet feszített még tovább, mint az élelmiszer-tölteléket. A széklet tartalmaznak rovar nem teljesen emésztjük maradék vért szolgál, hogy egy táptalajt számos utód.

sajátosságait

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
Jelenlétében nagyszámú paraziták és könnyen látható. A fő jellemzője az ugrási (több mint egy méter magas). Ez a képesség nem függ, hogy hány szárnyak bolhák, hogy nincs egy rovar. A parazita termel ilyen cselekmények, kezdve a láb felületén, köszönhetően a kis méret és a nagy sebességű eltűnik a szemünk elől az ember.

Ha a bolha még sikerült elkapni, akkor próbálja meg összetörni a körmét. Későbbi majd azt jelentené, mechanikai megsemmisítése a héj, amely cáfolhatatlan bizonyítéka rovar tartozó ilyen típusú paraziták. bolha csípése és csípések különbözik más paraziták.

Bolha csípése fájdalmas elég, mert mielőtt a bolhacsípés nem fér bele egy különleges áldozatot érzéstelenítő enzimet.

Leggyakrabban, bolhák harap a férfi lába a kaotikus módon, a seb lesz található zsúfolt. Miután falatok érezte intenzív viszketés, sőt az allergiás reakció is lehetséges. Egy másik jele, hogy itt az ideje, hogy elkezd gondolkodni, hogyan lehet megszabadulni a pet bolha, a jelenléte szennyeződés maradt rovarok. Látható a halom a szőnyegen, ágyon, az állatok szőrét. Ez egy barna szemek, amelyek nedvesítés után vízzel vált élénkpiros észrevehetővé válik maradékot emésztetlen vért.

Változatos hazai bolhák

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
A legveszélyesebb az ember sok ezer faj az ilyen paraziták csak néhány képesek áthatolni, és rendezni a helyszínen. Zavaró tényezők, ezek biztosan vezet, hogy bárki is hinni - hogyan lehet elpusztítani a bolhák a házban örökre.

A nevét a fő csoportjait bolhák jelzik preferenciák parazita. De körülmények között erős éhség, rovarok változtatnak szokásaikon, akkor megy minden melegvérű állat vagy ember. Külső élősködők élni bárhol: a fészkeket, bódék, sejtek, szőnyegek.

Szomszédos személy rendezze a következő típusú rovarok:

 1. Cat bolhák - az egyik legnagyobb. Fektetése során tojás hossza lehet akár 16 mm. Láthatjuk, hogy a szabad szemmel macskáknál a hashártya, a fül, a nyak és a farok.
 2. Dog - a leírás hasonlít a macska. Az ilyen paraziták is tartózkodnak egy állat együtt. Ha alkalmazza a bolha nyakörvek kutyák, majd mindkét típusú kártevők lehet szüntetni. Másik lehetőség, hogy kihasználja a speciális cseppek bolha ellen kutyák számára.
 3. A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
  Rat (pince) - az egyik legveszélyesebb csoportok kártevők egy vektor súlyos betegségek vérrel rágcsálók (egerek, hörcsögök, patkányok, tengerimalacok).
 4. Nyúl - háziállatok ritka, gyakran egy parazita a vadon élő lyukakban a nyulak.
 5. Csirke - ez a parazita inkább olyan madarak házi csirke vagy galamb, hogy egy papagáj vagy egy kanári. Kiterjedt madár vereség vezet kimerültség, vérszegénység és a halál.
 6. Emberi - Színes rovar van egy sötét barna, test hossza 2 - 5 mm. Rendezi az ágyban egy férfi a szőnyegek. Ha az idő nem eldönteni, hogy milyen folyamat helyet a bolhák, akkor lehet keresni egy féreg fertőzöttség és más betegségek.
 7. Ground - egy ember nem veszélyes, mert táplálja a növényi táplálékot, nem vér. Csak azokon a területeken sűrű növényzet tűnhet feltárás bolha megszabadulni, hogy minden kertész tudnia kell. Ha a kolónia számos kártevők, akkor komoly károkat okozhat a növényeknek.


Megszabadulni a bolhák az otthon

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
Ha voltak bolhák a házban, hogy mit és hogyan kell elpusztítani őket meg kell tudni előre, hogy ne veszítse el az értékes időt kereső megoldásokat, amelyek a paraziták képesek időnként, hogy növeljék a kolóniát. Először meg kell határozni azokat a forrásokat és okait fertőzött területek, és csak ezután elkezd keresni megoldásokat a kérdés - hogyan kell kezelni a hazai bolhák a legrövidebb idő alatt. A legjobb hatás kiirtására vonatkozó intézkedéseket paraziták kell tenni átfogóan.

Azonosítása és megszüntetése fertőzés fókusz

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
Mielőtt haza bolhák és elfelejteni sokáig létezésük, szükséges azonosítani és fertőtlenítse a forrása a megjelenése paraziták. Az első dolog, amit meg kell figyelni a háziállatok, hogy ellenőrizze a hajukat jelenlétében sebek a harapás és alkalmazni egy orvosság bolhák home (speciális samponok és más drogok), ha szükséges. Akkor van szükség, hogy ellenőrizze az ágy háziállat (alom, szőnyegek), valamint arra, hogy őket, hogy mossa, vagy változtatni, hogy egy új, ha szükséges.

Ha a fészek paraziták a szobában nem található, de jelenlétük nyilvánvaló, szükséges, hogy gondosan vizsgálja padlások és pincék. Erre okozhat egy különleges szolgáltatást irtószer, mivel a feldolgozási hely bolhák ezen a skálán végzik csak szakemberek.

Megjegyezve, a cselekmény fertőzött növények, az invázió a paraziták és nem szabad elfelejteni, mert a bolhák feltárás a házban nem élnek, és inkább enni csak a növényzet. Idő nem válaszol, akkor elveszíti a teljes termés.

előzmények

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
Miután azonosítottuk, hol vannak a bolhákat a házba, akkor folytassa a következő lépéssel, hogy megszabaduljunk a rovarok, közelebbről tavaszi nagytakarítás. Függöny, ágynemű, bútor borító szükséges perestirat. Meg kell ütni a szőnyegek és porszívózás szőnyegek. A régi dolgok, amelyek nem használtuk hosszabb ideig, akkor szükséges, hogy dobja ki, mint volt ilyen meleg hely, mint egy bolha.

Ha a nedves lakás, szivárgó csövek vagy egyszerűen rossz szellőzés - ez csak hozzájárul a kialakulásához a paraziták. Minden szivárgást meg kell szüntetni, és létrehozza a levegő szabad áramlása. Az ilyen intézkedések nem bonyolult, és megalapította a terrorizmus elleni bolhák a ház és lakás.

Alapok bolhák

Elkészítése után a szoba, akkor folytassa a drasztikus intézkedéseket, hogy megöli a rovart. Választás előtt orvosság bolhák a házban van szükség, hogy értékelje a fertőzés mértékének megítélésekor, és meghatározza a szükséges mennyiségű kábítószert. Ha az eljárás az, hogy távolítsa el a rovarok már elvégzett, de nem hozta meg a várt eredményt, a bolhák otthon maradt, hogy megszabaduljon, amelyről nem ismert, meg kell választani egy agresszív kémiai úton vagy kérjen szakmai segítséget.

A leghatékonyabb eszköz a terrorizmus elleni ilyen típusú paraziták a következő rovarirtó szerek:

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik

 • Raptor. Az ilyen spray-nagyon hatékony, egy keskeny-hatást és alacsony toxicitást. Raptor permet bolhák vevői visszajelzések a legjobb, mivel könnyen kezelhető, és képesek elpusztítani számos kolónia a paraziták.
 • Tetriks. Ez azt jelenti, hogy elsősorban a szakemberek. Ez csak koncentrált formában, és különleges figyelmet igényel a, mert nagyon mérgező. Ha alkalmazása után kevésbé toxikus szerekkel voltak bolhák a házban, mint a vezető továbbra is ismeretlen, majd alkalmazása a gyógyszer Tetriks paraziták búcsút örökre.
 • Vergus. Ez a gyógyszer is szerepel az Arsenal a szakemberek. Legfőbb előnye - ez egy hosszú távú cselekvési permetezés után (legfeljebb 10 hónap) volt. Ezalatt az idő alatt egy pusztító hatása a rovarokra.
 • Zone Delta. Azt jelenti, koreai gyártás. Egy szuszpenziós, amelyet meg kell vízzel hígítjuk, hogy megkapjuk a kívánt oldat koncentrációja. A hatóanyag szinte nem mérgező, és véd a kártevők 10 hétig.

megelőző intézkedések

A kezelés után a növényvédő szerrel helyiségek, meg kell felelnie egy sor olyan intézkedést, amellyel meg lehet tartósan késleltetheti újramegjelenése paraziták. Két héttel később, hogy újra kell füstölés. Ezúttal elég lesz, hogy lesz egy tojás a lárva. Ezeket meg kell szüntetni, mivel a termesztett bolhák utódot, és minden korábban végzett manipulációk lesz hiábavaló.

Védje meg otthonát kártevők ellen lehet forgalomba rovarriasztó termékek szellőzés, hasadékok, ablak és ajtó nyílások.

A bolhák otthon, mint megszabadulni tőlük, és milyen paraziták létezik
Ez lehet például egy kémiai anyag (kerozin, por), és a növényi anyagok (Tansy, kamilla tárkony, fenyő fűrészport, stb). Meg kell ellenőrizni, hogy a háziállatok is elvégezhető gyakrabban és megsemmisíti a bolhák már az első megjelenése. Legalább évente egyszer (a szabályzat által előírt) kell végezni irtása ólak, pince, és más területeken a lehetséges élőhelye rágcsálók.

Ajánlásait követve a szakértők, végezzen rendszeres fertőtlenítés otthon, és egyszerűen tisztán tartja, akkor védje haza sokáig a megjelenése mindenféle paraziták.