A csúcspontja minden ünnep, vagy készül golyós meglepetés

Előfordult tervezett egy nagy esemény? Azt akarod, hogy emlékezzen a vendégek valami különleges? Van egy jó ötlet, hogy a pontszám - a golyó-meglepetés!Mi a meglepetés?

Ne feledje, a gyerekek érzelmeit, amikor a labda szünetek? A gyerekek általában nagyon ideges: hogyan világos tágas egy nem fogja élvezni a repülést. Azonban a golyós meglepetés tönkreteszi a sztereotípiákat. Ő robbanás, akkor örömet gyerekeket és vad öröm!

Típusa szerint ez a labda majdnem ugyanaz, mint a társait a levegő, jól, kivéve sokkal nagyobb - átmérőjű, lehet, hogy 0,5-2,5 méter. Eltérő lehet és a forma, például lehet kerek, hengeres.

A csúcspontja minden ünnep, vagy készül golyós meglepetés

Ahhoz, hogy menteni a cselszövés a labdát is lógott a mennyezetről vagy forgalomba a többi lufi - hagyjuk, hogy eltéved közülük, és nem igazán vonzza a figyelmet. De a nagyon tetőpont az ünneplés - a golyó kell majd kilyukadt egy éles tárggyal, vagy a segítségével egy speciális eszköz, és hallani fogja a nagy „boom!”. Fényes lufi, színes szalagok és többszínű konfetti rászórjuk 5-6 méterre a labdát, és a vidám hangulat és a robbanás az érzelmek kiterjed valamennyi jelenlévő, kivétel nélkül!Hogy lehet elrejtve a labdát?

Mi lehet meglepő? Minden attól függ, hogy milyen jellegű az esemény:

Hol van a labda, meglepetés?

Celebration zajlik egy zárt szobában? Majd tegye a labdát a mennyezeten úgy, hogy felrobbant, színes léggömbök és konfetti záporozott a feje gyanútlan vendégeket. Balls jobban felfújni a levegőben.

Kis hélium ballonok alkalmas szabadtéri tevékenységek, majd a csúcspontja ők egy baráti társaság vzmoyut gyorsan az égbe. Ebben az esetben a golyó meglepetés kell helyezni a földre, és győződjön meg róla, hogy nem volt ott ellenzők tetők és vastag fa lombkoronája.

fel a labdát a közepén az ünnepi asztal, állt a „P” betű, a maximális hatás: a látvány volt különösen lenyűgöző.

Léggömb meglepetés díszíteni Mindenesetre, fordult be egy látványos show taps, fényes érzelmek és a legkellemesebb élmények!