A design egy falusi ház, falusi tűzhely

A design egy falusi ház bármi lehet. Minden attól függ, kívánságait és preferenciáit az emberek, akik élnek benne. Nos, ha van egy ház, vagy vidéki ház. Távol a város, pihenhet, és felejtsd el a problémákat. A faluban, akkor növekszik a kert, ültetett zöldségeket és gyümölcsfák. Nyáron lehet menni az udvarra.A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Rusztikus stílusa méltó az egyszerűség és szerénység. Tömörfa bútorok, egy nagy kályha, még edények megfelelnek a stílust.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Az ízlésesen berendezett vadászház rusztikus létrehoz egy otthoni hangulat. A tökéletes hely egy családi nyaralás.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Ország stílus is lehet elegáns. A kifinomult design, a luxus és kényelmes.

Beltéri és kültéri

az emberek gyakran figyelmetlen, hogy a tervezés az ő ház. Sok dömpingelt régi dolgokat és bútorok ezekben a házakban. A belső tér egy vidéki ház legyen kényelmes, meleg és otthonos. Mint minden városi lakás a tájház is kell bizonyos területeken.

A nyaraló nappalival és az udvarra. Veranda legyen ápolt. A társalgóban legyen pihentető légkört. Például, az élet egy vidéki házban kell fellebbezni az emberek, akik be a házba. Az étkező tágas legyen, így jó volt a reggeli, ebéd és vacsora.

A nyaraló jó, lehetőség van arra, hogy rögzítse a szobában. így nem lehet megtenni egy városi lakás.

Ez a ház szinte mindig található egy zöld területen, egy olyan helyen, ahol mindig van egy csomó növekvő fák, cserjék, virágok és gyógynövények. Ezért a legsikeresebb belső stílus tájház tekinthető egy ország.

Ez nagyon egyszerű megvalósítani. Stílus magában foglalja a harmónia és a közelség a természet. Ország lehet egy modern megjelenésű, annak ellenére, hogy a stílus született a múlt században.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Faluház a napló a fa - a választás a legtöbb mai tulajdonosa az ingatlan az országban.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Faluház közel Volgograd. Magyar erdő és szokatlan szerkezetet a külső ad egyfajta mese és a mágia.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Village stílus - nem feltétlenül durva, modoros, fából készült bútorok. Modern stílusa tiszta és tömör.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Megfelelően választott kombinációja felületek és bútorok belsejében a nappaliban teszi a rusztikus stílus a kreatív és szokatlan döntést regisztráció.

Stílusú kúria

Tervező stílus kialakulását egy ház épül az egyszerűség, a funkcionalizmus és a természetesség nélkül díszítés. Gyakran az ország befejezésénél használt falusi házak és nyaralók.

A szobák rusztikus stílusban, és a kereslet között városi lakosok. Az emberek a városi területeken élő, az is érdekes, hogy regisztrálja lakásukat ezen a módon. Ha elkezdtem tervezni egy szobát egy vidéki stílusban, meg kell ragaszkodni hozzá ugyanazon a többi szobában.Lehetetlen, hogy modern és divatos anyagok tervezése a falu házainak.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Kandalló - páratlan belső dekoráció.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Vendég szoba egy modern rusztikus stílusban díszített szőnyeg virágmintás és egy képet a tematikus képet.

Ez az otthon elveszti identitását, és lesz egy normális épületet. Nem megfelelő:

Ez tökéletesen illeszkedik a belső tér:

  • faelemek;
  • tapéta természetes anyagokból;
  • természetes anyagok, irha leölt állatok.

A falakon lehet pokleit vinil tapéta egy képet a levelek és virágok (1. ábra). A kezelés a falak illik dekoratív vakolat. Meg lehet építeni egy hiánypótló, és tegyük őket díszítő kő.

Skandináv stílusban is jár a sok fa és fehér színben. Ez a stílus származik Norvégia, Svédország, ahol sok a hó. A hideg időjárás, meleg sütni, tette saját kezével.

Ország stílus használatával jár tömör fából. Ez lehet tölgy, bükk vagy nyír. A mennyezet festhető fehér vagy borított fából készült gerendák. Gamma a házban meg kell közelítenie a színeket, hogy létezik a természetben: zöld, sárga, kék, fehér, barna.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Fonott bútorok díszítik lágy színű párnákkal. Rusztikus nem terheli a belső tér a nappali felesleges részleteket.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Felfüggesztett kandalló - mit kell tervezni a nappaliban. Funkcionális, praktikus megoldás nem csak melegíti a szobát, hanem egy kiváló dekoratív részlet.

Hogyan kell alkalmazni a vidéki stílusú ház?

Yard kell söpörni, elrejti a felesleges dolgokat a házban. A bútorokat kell tartós és minőségi fából vagy kovácsolás elemekkel. Keze teheti parkettás. Kosarak, antik szekrények, tömör fa asztalok nagyon harmonikusan illeszkednek a design otthonában.

Amikor díszítő minden helyiségben kell alkalmazni legfeljebb három színben. Például, a kék, fehér és barna. Egyetlen terem elég színpalettát. Ott kell lennie drága anyagok -

Csak természetes fa. Szőnyegek lehet helyezni származó állati bőrök. Herbárium is nagyon harmonikusan képek segítségével.

Főoldal belül legyen elegáns és tiszta. Belső vidéki ház nagyon fontos, hogy át kell gondolni a részleteket. Nem kell, hogy töltse ki a ház modern készülékek. Sütő, tette saját kezével, akkor kérjük a szemét a tulajdonosok a ház, és a téli meleg a test és a lélek.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Étkező egy kis ház egyik tartománya, Franciaország.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

A regisztrációhoz rusztikus konyha volt kiegyenlített készlet wenge színű. A jelenlegi tervezési kiegészítve egy megfelelően kiválasztott kárpitozás teszi a helyzetet egy kicsit sötét, de romantikus.

Basket tűzifa, póker, sült kenyér - minden tükrözik a vidéki élet. Mi lehet jobb, mint egy falusi házban egy kályha? Ha szüksége berendezések, mint például a modern mosógép, akkor lehet építeni, és zárja be a fából készült lemez. Rusztikus alkalmazható bármely otthon.

Felületek, amelyek fából, kell csiszolt és antik külsőt. Lámpák az árnyalatokkal és csipke design kiegészíti az ország házában. Porcelán figurák, gyapjú sál, régi kakukkos óra lesz utalnak arra, hogy a ház épült vissza a távoli múltban.

Kívül melléképület a bejárat a ház, az úgynevezett veranda is finomítani kell. A rusztikus tornác kell fából készült. Az eszköz az épületek fűtésére, vagyis a falu sütő, kell helyezni egy kényelmes helyen. A cső lehet kőből.

Az Old Ladoga bázis kohászati ​​berendezések (durva) elérte a 2 métert. A használt agyag Izborsk kemence. A vidéki stílusú legegyszerűbbnek kell lennie, nem feltűnő. Minden részlet van szükség, hogy a szemnek, és ott kell semmi felesleges a belső teret.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Luxus él egy kúria Németországban.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

Befejező tégla szervesen nézd meg a háttérben a fa keretben. Exkluzív kombinálva komplett modern bútorok és berendezések hatékony megoldás a díszítés a konyha a ház.

A design egy falusi ház, falusi tűzhely

A kifinomult design vidéki házak pihennie. Nyugodt hangon, megfelelően megválasztott világítás, a természetes anyagok és felületek - mindez segít, hogy elvonja a múlandóság az üteme az élet a nagyvárosban.

Ötletek dizájnja külső és belső falusi ház