A Google Chrome közvetlenül menteni az anyagot a kívánt mappát, és nem - Download

Ez egyszerű - a jobb felső sarokban a böngésző ablak van szüksége, kattintson az ikonra „csavarkulcs” gombra a pop-up ablak - Beállítások (Settings) alján a Beállítások lapon válasszon - Speciális beállítások megjelenítése. ext. Beállítások megnyíló „le” az alábbi listában, és megtalálja a vonal - Letöltések - Download helyen - kattints szerkesztése. nyitott mappa böngésző ablakot a számítógépen, választani, fájlok mentése a megadott mappába. Vagy ha nem tud egy „tick” - megkérdezi, hová mentse az adott fájlokat letöltés előtt. Ebben az esetben, akkor ki kell választania az utat, hogy mentse a fájlt minden indításkor.A Google Chrome közvetlenül menteni az anyagot a kívánt mappát, és nem - Download

A Google Chrome közvetlenül menteni az anyagot a kívánt mappát, és nem - Download

A Google Chrome közvetlenül menteni az anyagot a kívánt mappát, és nem - Download


Külön köszönet a láthatóságot. Minden olyan egyszerű, és szenvedtem. - 4 éve

Annak érdekében, hogy az anyag a böngésző „Google Chrome” (és más böngészők) eredetileg beállítása „meghajtó, a mappa” Letöltések ".

Ha szükséges, akkor mentse a fájlokat egy mappába bármely meghajtó, a változó az utat, hogy mentse.

Ehhez meg kell adnia a böngésző „Google Chrome” a Beállítások fülön (kattintson a csavarkulcs és válassza a „Beállítások” a legördülő menüből.

A „Beállítások” válassza ki a „Speciális beállítások” és „Letöltések”.

A „Download helyét” meg az utat megtakarítás nyomja meg a „Change” gombra.

Most, miközben a böngésző „Google Chrome” fájlok felajánlja, hogy mentse a cél mappát, amit meg lehet változtatni közvetlenül az egyes fájlokhoz.

Ebben az esetben, ha az ellenőrzésre a „megkérdezi, hová mentse az adott fájlokat letöltés előtt” nem is tegye a „Google Chrome” - a böngésző a „bábuk”, még mindig kínál, és kérje.

Így minden alkalommal menteni megadhatja, hogy hova mentse, meg kell „Advanced Settings”, hogy egy madár a „megkérdezi, hová mentse az adott fájlokat letöltés előtt”. Általában minden olyan, mint meg van írva a legjobb válasz.

Az egyetlen különbség, hogy abban az időben még maradt egy csomó változata a böngésző. És megváltoztatta a beállításokat gombképet csavarkulcsot három csík.

A Google Chrome közvetlenül menteni az anyagot a kívánt mappát, és nem - Download

Van egy érdekes kérdés? Kérd meg, hogy a közösség, akkor biztosan megtalálja a választ!

Ossza meg tapasztalatait és tudását, keresni jutalmak és a hírnév, hogy új és érdekes barátokat!

Kérdezd érdekes kérdés, nézzük kvalitatív válaszok és pénzt keresni. Még több ..

Project Havi statisztika

Új tagok: 7073

Létrehozott témák: 31241

Írásbeli válaszok: 87287

Elhatárolt pont a hírnév: 1306019

A kapcsolat a szerverrel.