A gyermek neme, hogyan kell meghatározni a szívverés, különösen

Nagy érdeklődés a nők a kényes helyzetben, hogyan határozza meg a szex a baba szívverését. Tudja meg, hogy milyen nemű a baba fog születni, hogy néhány technikát. Erre a célra számítják ritmus, a frekvencia kimenet a hang, amikor a szív összehúzódik, úgy tűnik, a helyzet a baba az anyaméhben. De számos orvosi módszer annak megállapítására, pontosabb és pravdopodbny, például ultrahangos és elemzése magzatvíz.A gyermek neme, hogyan kell meghatározni a szívverés, különösen

Képességeket és funkciókat a meghatározása a gyermekek szexuális szívverés

A frekvencia igazán tudják a jövőben baba neme. Ez az egyedülálló módszer megjelent felfedezése előtt az ultrahang. Az első kopogás kis szíve már hallgatni a 20. egy időben a megtermékenyítés. Minden szervet gyerekcipőben jár, és a szív már ver. És hét 4-12 percig (mielőtt az első ultrahang) hallgat szívverés bizonyítéka az új méh életet. De miután a 16. héten a baba, és ő kezdi betolni és mozog. De a szívritmus tényleg csak regisztrálni a 6. héten. A komplexitás a meghatározás, hogy a dobogó szív baba teljesen utánozza a szívritmust terhes. Idővel, a szív gyorsabban ver. Szülészeti abban, hogy a 12. hét tudni, hogy a szex a baba szívverését nem nehéz.

Szükséges ismeretek és a technológia

20 hét, amikor a következő felmérés az orvos az újításra - hallgatózás. Mivel a speciális készülék vagy sztetoszkóp orvos hallgatja szívverés alkalmazó berendezés a pocakját. Az orvos kell egy éles hallása, hogy képes legyen a változások nyomon követése a fejlesztés középpontjában a jövőben baba. Ez volt az a módszer felfedezték, hogy a szív a jövőben a fiúk és a lányok eltérő kopogtatnak. Ez lehetővé teszi, hogy a meghatározása a gyermek neme.

Adja meg a nyomásHogyan állapítható meg a frekvenciát?

Szerint a szívverés lehet meghatározni a megjelenése, hogy valaki szül egy nő vár. A jövőben a női szívizom összehúzódik 140-160 ütés percenként, míg a férfiak esetében ez a folyamat egy kicsit lassabb, és határozzuk meg a 120 ütés percenként, néha kevésbé. Miért történik ez még nem bizonyított, és sok vita, milyen stádiumban és milyen időn belül a legjobb, hogy meghatározza a neme a babának szívverés és azok gyakoriságát.

A ritmus és a különbségek a nemek

A gyermek neme, hogyan kell meghatározni a szívverés, különösen
A fiúk és a lányok különböző impulzus, vagyis úgy vélte, hogy meg tudja határozni a gyermek neme szívfrekvenciát.

Kopog a szív, a gyermek, a hang és az akusztikai jellemzők, ha hallgat, hogy egy nyom, hogy a padlóra. Unison dobogó szív izom jellemzője egy anya és fia, valamint a szív a jövő lányok egészen körül. Ezt bizonyítja, hogy az ember erős szíve szívósabb, mint a nők, így a fájások előfordulhat ritmikusan, nagyon tisztán és hangosan. És a lányok kopogás meghatározni mérsékeltebb kaotikus fröccsenő.

Nyomtató gyümölcs lokalizáció

Úgy véljük, hogy a helyét a magzat sugallja padlón. A gyümölcs kezdetben úgy kedvezőbb élőhely, és tapasztalt orvosok nem tudja kitalálni, nemi identitás kis test. Ha a hang a szív hallott a bal oldalon, majd várunk egy fiú a jövőben, és ha a jobb oldalon, majd - egy lány. Tudományos érvényesítése ez a taktika nem, de sok szakértő már a múlté, és ritkán hibáznak. Az orvosok sokszor pontosan megjósolni a szex a baba.

megbízhatóság

Vannak olyan tényezők, amelyek közvetlenül befolyásolják a pontosságát a módszert, amellyel meg lehet tanulni a neme a baba az anyaméhben. Beszélünk az ilyen hatások:

  • Az az időszak, az aktivitás és alvás. Amikor felébred szívritmus felgyorsul.
  • Terhességi kor. A különböző időszakokban a rendelkezések a test harcolni fog egyenlőtlenül.
  • Az egészségi állapota a terhes. A betegség jelenléte váltja anoxia, ami csökkentett mértékű.
  • Érzelmi állapotát.
  • A kifejlődött szerv.
  • Lokalizáció a magzat hallgatása közben.

De ezek a tényezők variantivnymi, amely folyamatosan változik, ezért hivatalosan orvostudomány bizonyítja, hogy számíthat rájuk, ez a tudás nem szükséges. Különböző szakaszaiban a terhesség hatása alatt különböző tényezők, az eredmény a hallgatási radikálisan megváltozhat. Ezért, hogy meghatározza a neme a magzatot szívverés 100% lehetetlen. Ezért tudni, hogy a szex a gyermek szívverését, akkor jobb, ha nem ultrahang, bár ez a módszer rossz. A legpontosabb magzatvíz vizsgálat, de azt tartják csak súlyos okból.