A hab az otthoni - gyártási technológia

A hab az otthoni - gyártási technológia
Népszerű fűtőanyag hab, a relatív olcsó nyersanyag gyakran megéri sokkal drágább, mint más népszerű szigetelés - ásványgyapot vagy bazalt. És ez annak ellenére, hogy a legújabb gyártási technológia sokkal nehezebb és költségesebb.Ezért van értelme tanulni, hogyan lehet hab otthon. annál is inkább, mert ez nem nagy ügy.

Granulált expandált polisztirol (hab) - egyedülálló anyag. Ezt fel lehet használni, mint egy melegítő, shumoizolyator töltőanyag az építési „meleg” padlón lengéscsillapító hüvelyesek és anyag gyártásához háromdimenziós számok. Ezt alkalmazzák a csomagolásra: háztartási gépek, törékeny eszközök, fagyasztott élelmiszer, és még a csomagolás donor szervek.

habtermelést otthon

Először is, meg kell vásárolnia a nyersanyagok - bővíthető polisztirol. Habosítható polisztirolt a termék a vegyipar. Amikor megvásárolja kell figyelni, hogy a garancia tároló sorokat. Van egy szabály - a „régi” habosítható polisztirol, annál hosszabb a habzó folyamat és a nehezebb megszerezni a kívánt sűrűséget.

Ez egy massza, hogy a figyelem az olvasók ezt a cikket, hogy mit termeljenek kis mennyiségű hab dolog otthon, enyhén szólva, nem kifizetődő. Ha a szükséges feltételeket hőszigetelésre vagy díszlécek, amely tele van építőanyag-piacon, sokkal könnyebb és olcsóbb megvenni őket, és ne vegye egy kört.Abból, amit tehetünk, hogy formálja a hab?

Amint az anyag öntőformák a habot lehet alkalmazni különböző anyagok kerámiai fa. Hosszú formák acélból vagy ón és az öntőforma.

Az is lehetséges, hogy egy hőálló műanyag. Ha azonban a formák műanyag hab úgy döntenek, hogy a szilikon főzés konzervdoboz, azokat meg kell erősíteni alabástrom gipsz vagy - csak írja be egy alabástrom gipsz vagy oldat alkalmas tartályt és mártsuk meg a penész a legtöbb él. Weld a késztermék, hogy a forma igen nehéz, mivel a hab és ragasztó, hogy a más felületekre.

gyártási technológia és feldolgozása hab az otthoni

hab gyártási technológia az otthoni jár két fázisos gőzölés alapanyagként. Itt is, mint a gőz forrás lehet használni mindenféle háztartási gépek: a gőz rongykorong vagy autómosó típus „Karcher” a gőzfejlesztő funkciót.

Ezek száma készülékek gőzt is elegendő lenne a termelés kis termékek, amelyeket helyezni a tenyér. Általános szabály, hogy ezeket a termékeket használják díszíteni a belső tér.

Az első gőzölés polisztirol lehet elhelyezni egy közönséges fém vödör. Töltsük ez 20% (1/5) térfogatának granulátumok habosítható polisztirol, dip belsejébe a granulátumot a gőzgenerátor és a tömlő gördülőberendezés párolt pellet egy körkörös mozdulatokkal.

Miután egy bizonyos ideig a szemcsék mérete megnő, és a vödör, hogy a felső. Most kell terjeszteni elsősorban kezelt nyersanyag típus és feldolgozni a gőz, amíg a pellet ne ragadjanak össze.

Most nem kell keverni, és egyszerűen csökkenteni a tömlőt az alján a penész, és kapcsolja be a gőzfejlesztő. Így kap egyfajta rés, ahol azt lehet erősíteni a hab és könnyű eltávolítani a penész.

Meg kell jegyezni, hogy a termék vékonyabb és élénken, a kisebb legyen az elsődleges granulátum (miután az első-gőzölőkészülékbe habzás). És mik azok a nagyobb, világosabb és sokkal törékenyebbek, mint a kész terméket.

Véletlen anyagok: