A homoktövis olaj komplex, hogy a végén a haj natura sibirica oblepikha sibirica szakmai

50% -a felhasználók venne a termék újra

Argania Spinoza Seed Oil * (marokkói Argan olaj), ciklopentasziloxán, európai homoktövis gyümölcs olaj * (olaj altaji homoktövis), Dimethicon, dimetikonol, Schizandra chinensis gyümölcs olaj kivonat * (citromfű olaj), Linum usitatissimum mag olaj * (szibériai lenolaj) feniltrimetikont, dimetikon térhálós polimer, tokoferil-acetát (E-vitamin), Myrthus communis olaj (olaj mirtusz), Rethinyl palmitát (a-vitamin), Pinus Sibirica magolaj * (cédrus olaj), foszfolipidek, Glycine Soja olaj, glikolipidek, Glycine Soja szterolok, nátrium-laktát, arginin, Helianthus annuus Seed Oil, Parfum


* - a szerves összetevők

Életkor: minden bőrtípusra: minden bőrtípusra

Komplex olaj Natura sibirica Oblepikha sibirica azonnal kisimítja és lezárt töredezett haj, pótlása nedvesség hiánya őket. Ez revitalizálja a hajvégeket, így rugalmas és jól ápolt. Ez véd.

Komplex olaj Natura sibirica Oblepikha sibirica azonnal kisimítja és lezárt töredezett haj, pótlása nedvesség hiánya őket. Ez revitalizálja a hajvégeket, így rugalmas és jól ápolt. Ez védi a forró hő telepítést.
Tartalmazza az olaj vitaminokat és aminosavakat táplálják és regenerálják a hajvégeket. Rendszeres használata olaj megszünteti a problémát a töredezett és ad haj ápolt és egészséges. Altaji homoktövis olaj és a marokkói argánolaj elősegíti a keratin-képződést, amely a haj fényét és erejét.
Nanaian citromfű olajat, len fehér szibériai fenyő anyát és megtartja a nedvességet a haj szerkezetét.
Rendszeres használata olaj megszünteti a problémát a töredezett és ad haj ápolt és egészséges.

alkalmazás:
Dörzsölje a tenyerét a néhány csepp olajjal, alkalmazza a nedves tiszta hajvégeket. Mosás nélkül elindítani szóló.

Shine, hidratáló, nem terheli le, sem törés, összetétele, ár, csomagolás.

Ez a komplex homoktövis olaj - az egyik kedvencem a szépség! A hajam vastag, hosszú, nem festett, a tippeket egy kicsit száraz. Tettem egy kis olajat szárított haj, nevezetesen hosszának felét a haj. Hair valóban élnek, csillog, nem pushatsya, nedvesített és gömbölyded, nem túlterhelt olajjal, jól illeszkednek. Korábban vettem észre, hogy a tippeket törtek, de az elmúlt évben nem volt törés. Nem mondanám, hogy az olaj megakadályozza, hogy a csúcs szakasz (közülük csak mentse egy ollót), de a haj nagyon ügyes néz rá. Nem számít, hány csepp (4-8), nem okoz, az olaj gyorsan felszívódik anélkül, hogy jégcsapok hatását, és szárítás után hajszárító (én mindig használja a hajszárító) haj jól néz ki, valószínűleg nem véletlen, a csomagolásán azt jelzi, hogy az olaj biztosítja hővédelem. I ellenőrizte, hogy alkalmazása nélkül után olaj ütés-szárítás a tippeket szárazak és tüskés. Örülök a készítménnyel, annak ellenére, hogy a szilikon, a különböző ásványi olajok vannak bőven. Nekem személy szerint egy üveg pipetta nagyon kényelmes volt és a minőség. Homoktövis íze nagyon könnyű és kellemes, nem érezhető a haját. Egy üveg elég volt nekem egy évre, azonnal megvette a második. Ezzel párhuzamosan, megpróbálom, és egyéb olajok, de ez bonyolult még mindig tetszik a legjobban.

Egyik az állítólagos hatás.

Ez azt jelenti, bár tartalmaz olajat, de mivel ez is tartalmaz szilikonokat, hanem ez egy eszköz simító szilikon véggel rendelkeznek, mint bőrápoló eszközzel (nem kompatibilis egymással).
Ígéri a gyártó a csomagoláson, mint a vitaminok és aminosavak helyreállítani a végén a haja, az olaj, hozzájárulnak a keratin-képződést és megtartja a nedvességet a haj szerkezetét - nem több, mint egy marketing húzás. Végtére is, szilikonok itt szereplő nem biztosítanak minden beszívódni a haj szerkezetét. És a tippeket a hajszerkezet nem él, mint a tippeket a körmök, és nem lehet, hogy a változások vitaminok.
Valódi ígéri, hogy a tárolóedény (palackban): tömöríti a haj szerkezetét, megakadályozza, hogy a keresztmetszete a csúcs. Rovására termikus nem tudom: nem használom hajszárító és vasaló. Elvileg csak a szilikon szert a csúcs azt jelenti, jó.

Effect alig észrevehető, az illata egy amatőr.

Bukása után én kezdett esni sok haj, megkongatta a vészharangot, a varangy, viszont elfojtott drága termékeket. Szóval belebotlottam a Natura sibirica Oblepikha sibirica Professional és a vásárolt olajat tandem samponnal. Használt 3 hónap Hajhullás csökkent, de csak kis mértékben, a posechennye végei azonos maradt. A csoda nem történt meg. Az illata homoktövis is egy amatőr, őszintén szólva. De legfőképpen azt kell ebből az olajból bosszantott gomb pipetta! Nedves kézzel nem lehet nyomni, gombot folyamatosan hajtva az oldalon. Ő adta anyósa.

Lenyűgöző szag, a könnyű használat, a gazdaság.

Csúszós palack, világos színű.

I használni után minden hajmosás: öntsük a tenyér, dörzsöléssel nanoshu olaj a nedves hajra, közepétől kezdve. Aztán fésű. Néha lehet adni, szárítás után nagyon ötletek, de nem látja értelmét, amikor használják a hajszárító. Nem teszik a hajat zsíros, jól segít megfejteni. Azt magammal a medencébe (és látom, hogy annyira nincs is ezzel az eszközzel).


Nem szeretem: csúszós sima üveg, ami nehéz megtartani, valamint az, hogy nem mossa le a palackot az olaj. Ezért tartom az otthoni mezőbe. Szintén zavaró nagyon világos színű, 1-1 a homoktövis olaj, ami általában hagy kitörölhetetlen nyomot. Tehát ez azt jelenti oka, hogy rendkívül óvatosan használja.

Ez ad egy nagy vizuális hatás a tippeket a haj, az ár, a szag.

Nem a legkényelmesebb csomagolás.

Látható hatás csomagolás.

A hajam nagyon hosszú, és a tömegét, és a tippeket van szüksége extra ellátást és védelmet. Festek őket, a gyökerek zsíros, így a haj olaj használatára a közepén a haj, vagy egy kicsit magasabb. Kapaa pipetták tartalmát a tenyér, és dörzsölje, nanoshu masszázs mozdulatok (nem simogatta) a törülközőszáraz haj hajmosás után. Hajszárító és hajformázó jelenti, hogy nincs használatát hővédelem, nem mondhatok semmit. Ennek során a használatát látni, hogy néz ki, a haj dúsabb, jól karbantartott, szép fényt. Eszköz a hajam dózist nem sózott. Túl messzire megy, akkor, ezért legyen óvatos. Amikor kérte a haj túl magas (a fő), - egy kis bottal együtt, úgy, hogy azt tényleg jobb, hogy tippeket csak.
A csomagolás jó, palack csavart feszes, nem szivárog. Meg kell, hogy legyen óvatos pipettával, így semmi cseppentünk múltját tenyere, amikor kiveszed a palackot - a folyadék olaj. A fogyasztás kicsi.
Vásárlás örömmel.
Ő is egy szép homoktövis olaj sooooo illata!

Azt kell mondanom, hogy nem használja ezt az eszközt a kívánt célra. Nem, én használ ez a haj, persze, de nem végein haját, és nem egy kicsit. Kéthetente egyszer adódtak a maszkot a haj nap, akkor kezdett régen, amikor a haja hosszú volt és száraz a tippeket, most rövid haj és élénk, de senki sem hatályon kívül helyezte az ellátást. Így tettem a gyökereit más eszközökkel, és teljes hosszában terjeszteni ezt az eszközt, menjen két-három óra négy, majd két alkalommal mossuk le samponnal és Siberika. Nagyon szeretem a hatás telített haj, élénk, sűrű.
Nem tudom megmondani, zsíros haj olaj vagy nem, mert a haj, hogy nagyon kevés, amit zsíros. Mint jelent, de szeretnék kipróbálni valami mást.

Hair meg fényes, egészséges. A komplexum egy kellemes illat, amely nem marad a haj.

A hatás „egyszeri”, könnyű túlzásba vinni.

Ó, hány hízelgő ígér a gyártó! De nem volt ott.
ÉN használ komplex rendszeresen, minden mosás után a hajat. Óvatosan helyezze a tippeket, és egy kicsit a teljes hossza mentén. Tetszik azonnal élő ragyog, de ennyi. Ugyanazzal a problémával szembesül azonnal. A hajam száraz (nincs szalma, de folyamatos teljesítmény és a nedvességet), könnyű, törékeny és töredezett, így amikor fésülködés egy többé-kevésbé hűvös időjárás villamosított csak egy rémálom! Hair meg az egészséges, de csak nézd. Komplex nem kezeli azokat nem rendeződik, és csak egy kis álcázás hiányosságai. Könnyedén túl messzire megy, és ahelyett, hogy a haj kap zsíros jégcsapok :)
Várom az eredménye ez jar.

Ár, kellemes illat, kényelmes csomagolás szép.

Kis észrevehető hatást.

Megvettem ezt az eszközt, hiszen mindannyian szeretik ezt a sminket és minden lehetőséget, hogy vásárolni minta összes) hajam nagyon száraz, az azonos kimerült villámlás és színezés, így tettem olaj nélkül. Mi a helyzet a járművet: egy meglehetősen erős szaga, illata homoktövis, nagyon szép nekem, de van egy ízlés kérdése. Remélem volt magas, de az első használat rájöttem, hogy hiába. Igen, némi hatása van, de ha megteszi a tenyéren és dörzsölje egy csepp sima olívaolaj, a hatás nagyobb lesz. Miután néhány előadások, véletlenül esett csepegtetős és eltört. Következő, én csak kiöntötte az olajat a tenyerén, és bekente a tippeket. Itt egy áttekintés, látom, azt írja, hogy ez az olaj könnyen túlzásba vinni. úgyhogy nem félt, hogy túl messzire megy, Lila olaj 2-3-szor magasabb, mint a csomagoláson feltüntetett, vagy különleges fényezés, nem kövér nem jelenik meg. Döntés - a második alkalommal nem vásárol, bár a többi terméknél a márka folyamatosan vásárol.

Az üveg pipetta, simító hatása, elfogadható áron.

Elviselhetetlen szaga, könnyen túlzásba.

Kényelmes csomagolás pipettával, kellemes illatú, hidratáló.

Nem forrasztások, szárítja a tippeket.

Szerzett a termék csomagban sampon és balzsam az azonos sorában homoktövis és gél hajkiegyenesítő. Általában, mint minden a termékeket a kellemes illatú és a követelés egy természetes, de ez az olaj zavaró az általános kellemes élmény.
A hajam általában normális, nem száraz, enyhén zhirnovat a gyökereket, de nem olyan régen lett erősebb split (és ősszel). Nagyon reméltem, hogy ez az olaj megmenti őket, de miután egy megfelelően hosszú távú használatra tippeket nem csak jönnek a legjobb állapotban, de lesz szárítjuk és kószál különböző irányokba. Szükséges volt, hogy vágni, de levágta a haját ez a komplexum nem túl sokat segít: nem száraz, nem ölt, és még meg elég nedves, de a probléma nem oldódott meg, tippeket foltos újra és nagyon hamar.

Az illat, a jelenléte egy pipetta, készítmény, termikus védelem.

Nem forrasztások töredezett.

Ez a kedvenc haj olaj: egy szép lágy, nagy íz homoktövis, kényelmes csomagolás pipettával (így a jar tiszta és száraz), egy gyönyörű kompozíció, megfelelő ár, gazdaságos fogyasztás. Általában szeretem ezt a sorozatot homoktövis haj. Olajat vásárolt, mint a termikus védelem alatt hajformázó. Azt verem hajszárító kefe minden nap, hogy mit kell és extra ápolást és védelmet minden én foltos. Hatása zapainyh tippeket eszközök, nem vártam, és elvileg még nem talált hatékony termék magukat ebben a tekintetben. A maradék olajat érdemes. Fogok vásárolni újra és újra.

Pozitív hatással van a haj megjelenésének, az ár.

Azt hiszem, csak egy kozmetikai hatása a töredezett.

Haj normális, finom, split ötletek, suhie.Maslo kellemes ízű, hogy a haj nem chuvstvuetsya.Konsistentsiya könnyű, zsíros, de nem chur olajos, olaj használata több mint egy éve, és soha nem pereborschila.Nanoshu olajat a tippeket és az egész haj hossza, induló gyökerek 15sm.Mne nagyon szeretem hatás-haj meg egészséges, fényes, töredezett kisimítják és vált nezametnymi.Schitayu, hogy az olaj egy kozmetikai hatást, mivel mellett ollót töredezett alig valamit menteni, de én otraschi Vayu haj és küzdelem minden centiméter))), de megakadályozzák, illetve késleltetik a keresztmetszete egészséges tippeket hiszem, ez az olaj is képes.

Kisimítja töredezett, hidratálja és illata.

Talán „zazhirnit” haj, ha túlzásba vinni az összeget.

Régebben, amikor azt már hosszú haj. Elvileg van nekem normális, sűrű, egészséges, hajlamos a zsír a fejbőr területén. De! Töredezett nélkül nem költséghatékony. Levágta őket nem tudtam együtt, és íme - megakadt a szemem erről a termékről.

In-1, én nagy rajongója a homoktövis ízű, így számomra ez már egy hatalmas plusz! A-2, tetszett, hogy azonnal, ez nem csak az olaj adagoló, nevezetesen pipettával (nekem személyesen, mert ez sokkal kényelmesebb). Segítségével, én alkalmazkodni magát, tényleg kisimítja és hidratálja a tippeket, de szükséges alkalmazni egy nagyon kevés! Csak két csepp. Hogyan tettem - teszi a hajat két részre, egy csepp dörzsölés - alkalmazzák a tippeket a haj jobb oldalán, valamint a bal oldalon. Egy kicsit furcsa módon, igen, de ez nagyon könnyű volt :) Egyébként haja lett zsíros a végén, még szárítás után is. Többször nem fogadott és gyorsan kellett kitalálni valami hajjal. De általában - ezen az áron egy kellemes termék. Azonban nem tudom megmondani, hogy ez segít azoknak, akik a probléma töredezett APB.