A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

A mai napig, a népszerű modell ajtók és kapuk egy fémből készült keret profil, Bent kormánymű. Designs jellemző az alacsony súly, a könnyű gyártás, a hosszú élettartam. Padlókat olyan népszerű lett, hogy majdnem kötődnek nemcsak bejegyzés, hanem a garázsajtót. Ma megnézzük a leggyakoribb módja, hogy készítsen és szerelhető a kapu hullámkarton saját kezűleg.A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

A legegyszerűbb modellje kapukhoz maguk

A legegyszerűbb kivitelben a dupla kapukat. Ezek könnyen csinálni magadnak, amelynek a legkisebb készség a hegesztés. A kapukat áll 2 kinyílik a szárnyak, csuklósan rögzített függőleges szerelt a kerítés mellett támogatja. Általában ők ablakszárny nyílás a bíróság előtt, de ha szükséges, akkor lehet, hogy a nyílt kifelé. szárnyak szélessége számítás termék egyedileg: Érkezés autó elég kapu szélessége 4 m, nyitásához a rakomány autók ki kell terjeszteni, hogy 5-6 m Következésképpen, a szélessége az egyes vitorlák lesz a 2 m 3 m ..

Hegeszteni a keret redők

Mielőtt főzni a swing levél, biztos, hogy a rajz az összes tervezési és méretét egység. Elkészítéséhez egy fémes kerülete keretprofil vagy sarokrész a 50x50 mm-es. Belső keret jumper létrehozott profilja kisebb keresztmetszetű. Ők meg fogja erősíteni a csappantyút, továbbá szükség van a rögzítő lemez hullámlemez.

A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

Készíti elő az anyagot, kezdenek keret előállítására:

 1. Vezetett rajz tervezet méretű szelet daráló profilt.
 2. Ahhoz, hogy egy ideális csuklós lapocskák, készítsen egy sima felületre a éghetetlen anyagból, mint például a nagy fémlemez. Hogy két fa rudak derékszög és kijavítani a lemez felületén.
 3. Minden hegesztési munkát végez ezen a készüléken. Dokkolt közel alkot derékszöget bezáró. Hozzáigazítása prihvatyvaet hegesztés 2 elem, megtisztítják a másik helyre, ahol az ízület teljesen forrázás. Hasonló módon minden sarokban hegeszteni elemekkel. Helyesen hegesztett csuklós szárny átlósan kell lennie az azonos hosszúságú.
 4. A keret készen áll. Most előállításához szükséges belső jumper. Ők vannak hegesztve vízszintesen a váz szárnyakat. Ha a szélessége a szárnyak nagy, növeli a szerkezet merevségét segít továbbá hidat hegesztett átlósan átellenes sarkait.
 5. Hegeszteni a szárnyak készen áll a keret 2 zsanér, felső és alsó.

erekció munka

Így a termelés a keret kész, folytassa telepíteni:

 1. Először határozza meg, ahol a kerítés fogja telepíteni a kapun. Tedd jelölések alatt tartólábak. Lesz 2 db, 1-jén minden levél.
 2. Kevesebb támogatás ásni lignit gödör mélysége nem kevesebb, mint 1 m azonos sorban állványok kerítés.
 3. A kiöntőnyílás kavics a támogatási párna 15 cm vastag.
 4. A tartóoszlopok beállítani függőlegesen a gödörbe. Összehangolják őket leszállni és biztonságos mentést.
 5. Gödrök töltse cementhabarcs azzal a kiegészítéssel, kövek. Amíg a beton megköt, a mentés nem kell eltávolítani. Jobb, ha túléli, körülbelül egy hétig.
 6. Egy héttel később, te elveszed a kellékeket, és készen áll, hogy telepítse a szelepeket.

A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

Lengyelek kapukhoz kell telepíteni függőlegesen

szárnyak keret ki van téve egy tégla kerítés egy síkban.
 • Rácsokon jelzi a helyet rögzítéséről a második része a hurok, vannak hegesztve, és lakattal redőnyök. Annak érdekében, hogy a stabilitás kapufa, hegeszteni őket a tartóoszlopa a kerítés. Ha a kapu tervezett belépése csak személygépkocsik, szárnyak állvány szakács felső között egy jumper a profilból. Ready keret színe egy színt az összes eleme a kerítés.
 • Lapok hullámos trim Electroscissors beállító szelepek. Jelölje meg a rögzítési pontok, furatok a tokprofilba és padlóburkolatok.
 • Egymást átfedő lapokhoz, horganyzott rögzítő csavarok segítségével egy hullám.


 • Készítsen saját tolóajtó

  Gyártása hullámpapír tolóajtók kezük nehéz. A fő nehézség abban rejlik, hogy a helyes kitöltése az alapítvány és a kiállító görgő mechanizmus. Ha a jogot, chart, kiszámítja minden dimenzióját, és kövesse az utasításokat, csúszó tervezés továbbra is kézzel történik.

  A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

  Kilátás belülről tolókapuk

  Felvértezi a bázis kapu

  1. Eleinte telepíteni 2 hordozók a span a kerítés kapu egy síkban. Pólusai csatorna vagy profilos alakú csövekhez a gödrök betoniruete mélysége nem kevesebb, mint 1 m.
  2. Ezután folytassa az építőiparban az alapítvány. Közel ásni támogatja egy U-alakú árok 50 cm mély. Közel a pólusok árok mélysége do mintegy 1,5 m. Az alján az árok elalvás 10 cm homokréteg.
   A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok
  3. hegesztés „padra”, a csatorna szélessége 160-200 mm. Hogy ez vissza fog kapun. „Széklet” hulladékból do szerelvények vagy csövek 10-15 mm átmérőjű. Ők vannak hegesztve a polcokon függőlegesen ablakpárkányra.
  4. „Bankettek” dip az árokba armatúra le úgy, hogy a párkány felülete egy szintben legyen a talajjal. Ha használt az építési 200 mm csatorna, úgy dől a tartóoszlopok. Channel 160 mm Beljebb a támaszok 50 mm.
  5. Szabad fémszerkezet szinten, töltse ki az árok beton. Amíg a beton is gyógyítja legalább egy hétig, szükséges, hogy a szövetvázszerkezet. A termelés hasonló a fent tárgyalt kaputábla. Az optimális magasság a kapu - 100 mm-rel a kerítésen. De a teljes építési magassága nem haladhatja meg a 2 mt.

  Állítsa be a keret egy görgős mechanizmussal

  Ready frame festés után telepíteni a helyén:

  1. Szerint a konkrét U-keresztmetszetű, maximum válás hengerek helyen. Megjegyezzük, hogy az átmérője a végén görgő - 150 mm. Tedd a távoli klip azért van szükség, hogy ne billentse a sapkát, amikor a kapu bezáródik.
  2. A hatásnak kitett görgők meghatározott szinten a keret és hegesztett őket hegesztéssel.
  3. Ellenőrizze, hogy az egész szerkezet. Ha a helyes, hegesztett felső és alsó elválasztó, valamint a végén görgő. Ügyeljen arra, hogy a végén görgő az alsó gyűjtő.
  4. Szerelhető keret tesztet a teljesítmény, és megkezdheti a berendezés Bent.

  Ha szükséges, további megvásárolhatja és telepíteni automatizálás.

  Független produkciós kapuk

  Szakmai burkolások finom wicket - gazdaságos és esztétikus kialakítású lehetőség. Sok ötlet önálló termelés wicketet: téglalap alakú, ívelt felső, kovácsolt elemek. Ezek különböznek csak megjelenésében.

  A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

  Az elv a termelésük gyakorlatilag ugyanaz:

  1. Bármilyen típusú kapuk betoniruete két fémoszlopokkal ugyanazon a síkon egy kerítés. Meg kell erősíteni őket, vannak hegesztve támogatja a kerítés. Ha a kapu nagyobb, mint 2 m, a támasz közötti hegesztési profil egy jumper cső.
  2. A keret készült profilos csőszakasz 60 x 30 mm-es. Optimális méretei a kapu -. 100 x 200 cm-es hasított Wickets gyártási eljárás is ugyanaz, mint a szárnyak. Ez csak akkor, ha úgy dönt, hogy a kialakított felső, a felső keret tagja köteles görbe vadászat. Hegeszteni a két keret zsanérok, a lemezt rögzítő fogantyú és a zár.
  3. Ready keret, hogy ki a szintet a téglák az ajtóban. Második oldal csuklók vannak hegesztve a bárban. Miután a szerkezetet. Ha minden jól megy, a keret burkolva Bent. Csatolja a lap egy hullám, de ez szükséges, azokat rögzíteni kell a középső híd keret.
  4. Wicket kész, továbbra is rögzíteni a zárat, és garnitúrával. Ahhoz, hogy a kapu nem nyílt ki az ellenkező irányba, az elején a sarok varrat stop.

  A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

  Gyártunk garázskapuk

  Autósok gyakran kezdett hüvelyébe a garázsába trapézlemez. Miért ez az anyag nem egy garázskapu? Számos kaputípusból telepítve a garázsban:

  • Garázskapuk swing rendszert állítunk elő hasonlóan bejárati kapu két szárnya.
  • Tolóajtó garázsban tegyen hasonlóképpen bejövő. Néha, hogy mentse a garázsban meg két tolószárnyban.
  • Garázskapu emelő szerkezet egy-egy szakasz (lift szárnyak) nyitó automatikus emelő a mennyezet. a méret a nyílás vannak hegesztve a keret így részben. Megnyitása a garázsban van rögzítve a ajtókeret fémszelvény- szerzett az emelőszerkezet működő villamos energiát. Ez ablakszegélyeken dobozokat fog küldeni a felvonó szárnyat. Kívül, a garázsajtó burkolva Bent. Belül rögzítse rétegelt lemez vagy lécek. Köztük halmozott szigetelő hab.
   A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok
  • Szekcionált kapu kialakítás garázs áll külön szekciókban. Minden szakasz hegeszteni külön keretben. Minden képkocka kell pontosan azonos méretű. Ahhoz, hogy mindkét oldalán minden egyes keret felszerelhető a tetején a görgő. Az ajtóban rögzítse két függőleges. A mennyezet alatt a garázs telepít két útmutatókat a 500 mm-rel hosszabb, mint a magassága a garázsajtót. Szélvezető van dugva a kapu nem marad belőlük. Frame burkolva hasonló garázskapu felnyíló. A kapott panelek vannak telepítve egyenként a nyitó, csökkenő tekercs a vezetősínek. A lemezek közötti tömítés van szükség zsanérok. Összefoglalva a szerkezet összekötő emelőszerkezet az elektromos hajtás és garázskapuk kész.
   A kapu hullámkarton kezével fajok és rajzok

  Függetlenül készül hullámpapír kapu díszíti az udvarban vagy a garázsban, majd évekig nem igényel speciális ellátást.