A keringés időtartama a biztosítási baleset után a CTP és casco biztosítás

A keringés időtartama a biztosítási baleset után a CTP és casco biztosítás

Szerint mindkét típusú gépjármű-biztosítás, vannak bizonyos időszakok, amelyek alatt a járművezető alkalmazni kell az Egyesült Királyságban. Ha az első ilyen részletes jogszabály szabályozza a profil, és így egyértelmű időkeretet, a második esetben, egyértelmű nem. Ezután vesszük az összes kapcsolatos kérdések kezelésére a biztosítási feltételek KGFB és CASCO.Miért fontos a határidő betartására?

Auto lényegében egy civil ügylet a vezető és a jogi személy (a biztosító). Bármely ügylet alapján a szerződés megkötése (azaz hivatalossá politikai Mi tehát szerződést köt az Egyesült Királyság), amely meghatározza a jogok és kötelezettségek a felek.

Tehát ez az egyik a felelősség a vezető, hogy fellebbezni az Egyesült Királyságban az előírt határidőn belül. Ellenkező esetben a biztosító a jogot, hogy a biztosítási fedezet, ami szintén közvetlenül fejtik ki a szerződésben.

Ie Nem vonzó a brit időben - tartózkodás nélkül visszatérítésre. Ezért a kifejezés hivatkozás a fizetési KGFB és CASCO mindig kell, hogy komolyan, és nem hagyja figyelmen kívül ezt a szabályt.

A kezelés a biztosító társaság CTP

Itt, ellentétben a hajótest (amit az alábbiakban ismertetett), egy biztosító társaság, valamint a vezetők nem kapnak a választás szabadságát. Az Art. 11. szövetségi törvény „kötelező” jelzi, hogy az autós, támaszkodva a kártalanítás megteszi a következő intézkedéseket:

  • tájékoztatni az FB a baleset történt
  • hogy készítsen egy csomag szükséges dokumentumok
  • alkalmazni biztosítási összeg 5 napon belül az eset után

A keringés időtartama a biztosítási baleset után a CTP és casco biztosítás

Lista a szükséges dokumentumok

Ha telefonál, az Egyesült Királyságban a visszatérítés el kell készíteni a következő dokumentumokat:  • egy példányát a kedvezményezett útlevele
  • értesítést és igazolást a közúti balesetek (amelyet a közlekedési rendőrök a helyszínen tervezési)
  • KGFB politika (egyes IC is szükség van, hogy az eredeti TCP)
  • bankszámla (ez lehet egy kártyaszám vagy számlájára, ha a kártérítés mértéke nem készpénzes fizetés)

Nincs más brit lapok nem jogosult igényelhet. Számított 20 napon belül adatot, mint a kár megállapított és értékelt, és ennek eredményeként a vezető kap visszatérítést bármilyen kényelmes módon (összhangban a szerződés feltételeinek).

egyéb jellemzők

Szintén fontos megjegyezni, hogy a harmadik láncszem, az arcát a brit tettes baleset ma a folyamatban nem vesz részt. Pontosabban, az áldozat azt semmilyen módon nem kerülnek kapcsolatba, mint volt korábban. A sérült autós ma kell, hogy képezze a fenti dokumentumok, és hogy ezt az én IC. De, mint korábban volt, kár visszatéríti a vétkes sofőr IC.

forgalomban határidők biztosító CASCO

Korábban utaltunk arra, hogy ebben az esetben a felek meg kell adni megfelelő cselekvési szabadságát. Ez áll a következő: Először is, a mai napig Magyarországon nincs profilja szövetségi törvény, amely szabályozza a biztosítási CASCO. Ez a terület a jogviszonyok alá diszkrecionális fogyasztóvédelmi szabályok bizonyos rendelkezései a Polgári Törvénykönyv, valamint a normák a szövetségi törvény „A biztosítási üzlet.” De ezek közül egyik sem dokumentumok nem utal a keringés időszakban a biztosító társaság a Hull. Kiderült, hogy a megállapodás megkötését, az Egyesült Királyság adatai meghatározza a lehető saját.

By the way, a legtöbb nagy brit ugyanazokat a szabályokat követik, mint az előírt és az Art. 11. A törvény kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási biztosítás - vagyis, ez 5 nap. De itt ez az időtartam meghosszabbítható vagy lerövidíthető kérésére az Egyesült Királyságban.

Az Art. 961 A polgári törvénykönyv kimondja, hogy a járművezető köteles értesíteni az FB azonnal az eset után. Tehát az „azonnal” és értelmezi a különböző IC másképp. Tekintettel arra, hogy ez a fajta biztosítás önkéntes szerepel itt lehet telepíteni, és sokkal kényelmesebb, mint lehetséges, például 10-15 napig tart. Ez mindig meg kell határozni előre mielőtt a megállapodást.

Ami a dokumentumokat a baleset esetén két vagy több autót, azonosak a készítmény az első eset. Ha az autó nem sérült nincs második résztvevő (karcos az udvarban, lezuhant egy fa / pole, megszabadultak a tégla, stb), akkor meg kell hívni a biztosítási ügynök, hogy rögzítse a kárt, és mindent. Még ha a baleset színhelyére a közlekedési rendőrség is jelen lesz, bármely igazolás vagy másolata a rekord az Egyesült Királyságban nem kell adni - a kár fő és a természet, az előfordulás, mint általában, másodlagos jelentőségű.

Mi van, ha a feltételek hiányoznak?

Mindkét esetben be nem tartása a feltételeket, az Egyesült Királyság területén a teljes joga van visszautasítani fizetni. Például, ha a kgfb kihagyott kezelés időtartama, a legvalószínűbb, a vezető várja a tárgyalást. Az orbitális időszakban a fizetési CASCO egész egy kicsit könnyebb - az Egyesült Királyság nem érdekli az ügyfél elvesztése, ezért gyakran nem kompromisszum, még akkor is, ha az időt a kezelés után egy balesetben a hajótest nem teljesül.