A kerítés készült fémlemezek kezét telepítés video utasításokat, hogyan kell építeni, színes

A kerítés készült fémlemezek kezét telepítés video utasításokat, hogyan kell építeni, színes

A kerítés hullámkarton

A vásárlás után a otthon vagy a kertben, gyakran az első kérdés egy megbízható csere és a kerítés. Most a kerítés nem csak megvédeni a földet a betolakodóktól, de van egy nagy megbízhatóság, a tartósság és a szép megjelenés. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan lehet egy kerítés fémlapok kézzel.Mi a fém profil a kerítés? Ez lapokból horganyzott acélból, amelyek a hengerlés után egy speciális gép megkapja merevítők, majd a feldolgozott polimer.

Ezzel az anyaggal:

 • hüvelyébe homlokzatok;
 • Gyorsan felépítendő hangárok;
 • építése kerítések és egyéb építmények.

Az anyagválasztás

Ha vásárol, figyeljen a jelölő anyagot fém kerítés kell az előtag „C”, azaz falra.

A legnépszerűbb opció a következő profilokat támogatja:

 • C8 - a leggazdaságosabb megoldásnak. Ez a faj egy kis trapéz magassága és nagy szélességű lehetővé teszi, hogy a lehető legkevesebb hulladék. Sheet szélessége 1,15 m.
 • C20 - a leginkább járható út az ár \ minőség. Ellentétben a C21, a használata az ilyen típusú takarít 10% az anyag miatt lap szélessége (1,1 m). Méretek bordák megfelelő szilárdságot és a légellenállás.
 • C21 - egy hasznos a lemez szélességében 1 m, ami megkönnyíti a számítás az anyagok és a design. Ez a legmagasabb A bordák magassága, így a lapok a legnagyobb merevséget.

Metalloprofil kerítés általában vásárolni 0,5 mm vastag, és 2 m magas.

előnyei fémlapok

Kerítések fémlapok az alábbi előnyöket kínálja:

 • Gyors és egyszerű telepítési folyamat, ami kompenzálja a szabálytalanságokat.
 • Alacsony anyagköltség és nagy hatékonyságú.
 • A tartósság az anyag. A polimer réteg megvédi finom fémet a korróziótól, de ha a kárt, a rozsda jelenhet meg.
 • Könnyű így kisebb terhelés a tartóoszlopa.
 • Széles színválaszték lehetővé teszi, hogy válasszon az árnyékban a színe a homlokzat.
 • Nem igényes a gondozás.

Modern szín fémlemezek gyűjtemény van egy nagy választéka

Szükséges anyagokat az építési

Hogy egyenesen a kerítés fémlemezek saját kezűleg kell a következő elemeket:

 • Profilozott lemez;
 • Támogatja - kerek vagy négyzet alakú csövek, tégla és kő oszlopok;
 • Az útmutató fülek - keresztirányú vízszintes rögzített cső, amely növeli az ellenálló képességet, és arra szolgálnak rögzítő burkolat;
 • Kitámasztás-up - használhatja a szokásos csavarok sajtó mosó, de diszkréten fog kinézni tető csavarok, mivel azokat a színes kalap.
 • Keverjük beton cement, homok, kavics,

Is, akkor kell vigyázni a jelenléte a vetőgépet a talajra, csavarhúzó és hegesztő nélkül az építési munkálatok kerül sor nehezebb.A kerítés készült fémlemezek kezét telepítés video utasításokat, hogyan kell építeni, színes

Elemei a kerítés fémlemezek

A kerítés

Először is meg kell jelölni pillér oldalakon. Mérésére az A rész hosszának a kerülete, és elosztjuk a méret span a kerítés, hogy megkapjuk a pólusok száma. Optimálisan azok elhelyezése 2-3 méter.

Megszámlálása után, próbálta vezetni a kampót a nyeregcső, ezen a szakaszon a kötél közötti sarok tét. Egy mérőszalag, hogy egyenletes behúzás, és nem az elrendezést. Ne feledkezzünk meg a telepítés kapuk és ajtók.

telepítése üzenete

A magasság a tartóoszlopa típusától függ lapokból a szívó és a vágy. A telepítéshez a csövet kell furat mélysége megegyezik 1/3 utáni magasságát.

Telepítse oszlopokat kell függőlegesen szinten, valamint hogy a telepítés után a kerítés nem lépcsőzetesen, biztos, hogy a betonozás az alap. Oldatának elkészítéséhez, mix cement, homok és kavics az arány: 1: 2: 3 volt. Öntés előtt a beton réteg körül kötött erősítő zsaluzat és be kell állítani.

A kerítés készült fémlemezek kezét telepítés video utasításokat, hogyan kell építeni, színes

Betonozás pillérek zsaluzat

Ezen túlmenően, hogy egy szép hatást, gyakran pillér egymással alapítvány vagy téglafal, a burkolat emeljük a föld felett. Különösen egy ilyen döntés ténylegesen a lejtők, ahol nagy különbségek elkerülhetetlenek a szerelési burkolat lapok (Ismerje meg is, hogyan kell beállítani, és védi a rothadó fa oszlopokat a kerítés).

Tipp Ha a webhelyen lejtős terepen, annak érdekében, hogy megfelelően rögzítse a fémlemezek lapok, meg kell erősíteni a gerendák párhuzamos a talajjal, és a lapokat rögzíteni egy szinten egy lépcsőzetes módon. Így az egyik sarokban a lemez lesz rögzítve a talajhoz közel, és az ellenkezője - Függő behúzás.

Hogyan építsünk egy kerítés egy lejtőn látható a képen:

A kerítés készült fémlemezek kezét telepítés video utasításokat, hogyan kell építeni, színes

Lépcsős kerítés lejtőn

Egy másik, kevésbé költséges módja a rögzítő oszlopok az ő butovanie. Erre a célra egy harmadik akna dobott kövek, romok, törmelék tégla.

A tetején a homokkal kitöltött, és erősen tömörített. A fennmaradó tér tele van cement habarcs.

rögzítése lag

Körülbelül 3 nappal később, amikor a cement megkeményedik, akkor is folytathatja a munkát. Árukapcsolás oszlopok vízszintes hidak a téglalap alakú csövek.

Általában elég 2 párhuzamos sorokban, de ha építsenek egy magas kerítést, akkor számának növelése útmutatók. Felerősítésére őket a legjobban, hegesztés.

A kerítés készült fémlemezek kezét telepítés video utasításokat, hogyan kell építeni, színes

Csatolása vízszintes lag

burkolat kerítés

Az utolsó szakaszban a mi építőipari fog illeszkedni rel. Erősítse átlapolt lap arccal kívül. Emellett a fent említett csavarokat lehet használni rögzítésére szegecs.

Bízza kesztyűt és legyen óvatos, fém profil élek éles sarkokkal.

Tipp Ahhoz, hogy meghosszabbítja az életet a támasztópilléreket burkolat folyamat a fém alkatrészek alapozott és bevonva 2 réteg festék. A felső végeit a csövek kell zárni behatolása elleni víz vagy egy üveggel make.

következtetés

Ez a kézikönyv segít megérteni az építési technológia, fém kerítés. Még ha még nem találkozott a kivitelezési munkák nem kell félni ez, mert a kerítés létrehozásához technológia meglehetősen egyszerű, és az erők az egyes ember. Használja tanácsadás, vásároljon kiváló minőségű anyagok és eszközök, valamint a munka eredménye lesz minden elvárását meghaladják (lásd még a cikk ismertette Mi a legjobb a kerítés - szakértői vélemény).