A kerítés készült lemezek kezével 1

A kerítés készült lemezek kezével 1

A kerítés készült lemezek kezük építeni éppen elég. Először is, meg kell vásárolni anyagok és készletek eszközöket, hogy szükség lesz a folyamat. Ahhoz, hogy időt és költséget takarítanak, meg kell kezdeni a számítás minden eleme a kerítés. Miután minden kész, nyugodtan folytassa a telepítést design. A telepítés kell megközelíteni nagyon komolyan. Ha a tervezés nem megfelelően van telepítve, akkor a tartósság, a kerítés lehet elfelejteni.Milyen anyagokra van szükség?

Ki kell építeni a helyén metaloprofilya kerítés a kezüket, meg kell, hogy vegye fel oszlopok, naplók és levelek számára.

A pillérek lehet használni, mint a profil a cső 60 és a 60 és a fal vastagsága legalább 2 mm. Számítani, hogy mennyi a csövek szükséges erekció a kerítés, meg kell osztani a teljes felvételt a távolságot a hozzászólás és az eredmény hozzá egy oszlopot minden kapu és kapu. Vegyük is szükséges pólus egy fordulat per pólus körüiforduiásonként. A távolság és az oszlopok között kell lennie, két és fél méter. Ez a járat ajánlat elegendő rugalmasságot, a merevség és a hosszú védelmet.

Gerendák szükséges összeszerelése a kerítés - nélkülözhetetlen alkotóeleme a szerkezet, amint használunk a legtöbb esetben alakú csövek 40 és 20 közötti vastagságú két és fél milliméter. Számolja ki a szükséges mennyiségű lag egyszerű. Ehhez a teljes hosszúság bevitel számának szorzata lag kell telepíteni egy span (nem lehet kevesebb, mint kettő), és az eredmény add on yardage szükséges kapuk és kapu.Lemezek gyártásához szükséges mintavételi jobb összhangban kiválasztott a következő paraméterek :. Vastag - nem kevesebb, mint 0,5 mm, a borda magassága - 2cm szükséges mennyisége erekció a kerítés, függ a lemez szélességében. Annak kiszámításához, meg kell osztani a teljes felvétel a kerítés szélességének profilos lemez. Javasoljuk, hogy néhány lap készleten. Mivel a rögzítő csavarok ideális. Az ő választása először figyelni a minőségre. Ha menteni, és válaszd a rossz minőségű árut, akkor a lag fúrás ami jelentős problémát okozhat, ha a telepítés a kerítés.

Ahhoz, hogy a kerítés az oldalon, akkor szükség van néhány eszközöket. Elengedhetetlen lesz ebben az esetben:

Megtanulják, hogyan kell telepíteni a kerítés kezével

A kerítés készült lemezek kezét szakaszokban épül. Meg kell kezdeni a bontást a területen. Miután ezt a lépést sikeresen leküzdeni, akkor telepítse a pólusok. Ezután a mellékletet a lag beállított oszlopok körül. Arra a következtetésre jut szakaszban - rögzítő fémlapok.

A kerítés készült lemezek kezével 1

Az építési kerítések, lemezek, meg kell figyelni, hogy a következő pontokat:

  1. Vásárlás fém cső mérete tizenegy, tizenkettő méter, akkor jobb, ha gondoskodunk a vágás a helyszínen, mert a szállítás költsége sokkal kisebb ebben az állapotban.
  2. A beszerzési acéllemez, győződjön meg arról, hogy a tényleges vastagsága a javaslatot. Ezt meg lehet tenni egy mikrométer. Ha a lemezvastagság csökken, legalább, egy töredéke a milliméter, annak költségeit jelentősen csökken.
  3. Profilos adatlapot kell horganyzott. Ez a fajta védőréteg ellenáll minden időjárásnak.
  4. Mielőtt elkezdi építeni a kerítés fémlemezek, szükséges, hogy készítsen részletes számítást. Ez nagyban költségek megtakarítása.