A kerítés készült lemezek kezével az elemeket a kerítés, a telepítés

Készíts egy kerítés a fémlemezek saját kezűleg nem olyan nehéz.

Meg kell végre a védelmi funkció, vagy dekorációnak kertvárosi övezetben.

Ehhez elkészíti a megfelelő anyagok és eszközök, amelyek szükségesek lesznek a további munkához.A kerítés készült lemezek kezével az elemeket a kerítés, a telepítés

Annak érdekében, hogy őrizzék a hullámkarton fogja szolgálni sokáig, jön az építési és anyagválasztás felelős.

Hogyan készítsünk egy kerítés lemezek? Az első lépés az, hogy kiszámítja az összes összetevője a kerítés. Ez megment további pénzt.

Az ára a kerítés áll:

 • a magassága a kerítés;
 • területén a kerület;
 • színe és szerkezete lemezek.

Felszerelésével a kerítés kell megközelíteni felelősségteljesen, különben a kerítés lehet rövid életű. Mielőtt az építőiparban a kerítés, meg kell mérni a kerületi résszel, amely fel van szerelve a kerítésen, hogy kiszámítja a száma anyagokat. Meg kell vázolni a helyén a tervezett álláshelyek állapítsa meg, hol lesz egy kapu és kapu.

A fő eszköze, hogy meg kell dolgozni:

Annak érdekében, hogy a kerítés fémlemezek, szükség naplók, hullámlemez, oszlopok.

A fő kerítéselemek

kerítés építése az alábbi elemeket tartalmazza:

A kerítés készült lemezek kezével az elemeket a kerítés, a telepítés

Táblázat és alkalmazásokat hullámlemez.

 • fémlapok;
 • oszlopok;
 • rögzítésére szolgáló hevederek a lemez;
 • szegecsek, dugók díszítésére és rögzítő.

Általános szabály, hogy a megbízhatóság és a stabilitás a kerítés kell építeni egy alapítvány. Ehhez meg kell határoznia, erős támogatást. A telepítéshez a pólusok illik a képbe csöveket. Méretük legyen 60 x 60 mm, és a falvastagság - 2 mm. Ahhoz, hogy kiszámítja a száma csövek kell osztani a teljes felvétel a kerítés, hogy a távolság és az oszlopok között, és adjunk hozzá ehhez az eredményhez az egyik pólusát a kapu és kapu.

A jó keménység, rugalmasság és tartósság a kerítés ajánlott távolságot tartson fenn a pillérek 2,5 méter.

A fő alkotóeleme kerítés lemaradásokat. Számukra, alkalmas alakú csövek 40 x 20 amelynek a vastagsága 2,5 mm. Kiszámításához szükséges mennyiségű lag szükséges kerítés teljes felvételeket számának szorzatával lag, ami telepítve lesz öblök és add yardage ajtókra és kapukra.

Lemezek mintavételi szerint választjuk a következő paramétereket:

 • borda magassága - 2 cm;
 • vastagsága - nem kevesebb, mint 0,5 mm.


Lapok száma attól függ, hogy a szélességük. Kiszámításához a teljes felvételt kell a kerítés osztva a lapok számát. Mert a rögzítő csavarok segítségével jó minőségű.

Vissza a tartalomhoz

Telepítése kerítés

A kerítés készült lemezek kezével az elemeket a kerítés, a telepítés

Az építőiparban a kerítés fémlemezek:
1-profilozott;
2- obreshotochny profil;
3- állvány profil;
4.5 csavarok.

Zsinórral tervezett kerítés telepítés vonal fut támogatja jelölést. A távolság és az oszlopok között nem haladhatja meg a három méter, és úgy kell elhelyezni, ugyanabban a sorban. Ezután ásni alatt az egyes pillérek. Alátámasztást kell határozni, hogy a mélysége nem kevesebb, mint 0,6 m. A keresztirányú méretei 200 x 200 mm-es.

Továbbá telepítését követően a függőleges, meg támasztóoszlopait. Erre a célra használja az épület szinten, vagy épek. A fa vagy ideiglenes fém távtartó, oszlopokat rögzített a lyukakban. Hogy ellenőrizze a egyenesség biztosítja a támogatás lábak nyújtva nylon zsinór át az első és az utolsó oszlopban. Ha a kábel fogja érinteni az egyes pólus, a hely - tökéletes.

Miután tartóoszlopa nem sikerült telepíteni, akkor elkezd öntött beton gödrök. Ez az a módja, hogy meg tudja adni a sövény elegendő erőt és megbízhatóságot, különben a nedvesség a földre, hátrányosan befolyásolja a fém rack, ami tovább vezet a korai megsemmisítése a kerítés.

Végén a három nap, amikor a beton állított határozottan segítségével elektromos hegesztett kereszt gerendák. Ha a kerítés magassága körülbelül két méter, akkor két sorban prozhiliny elég.

Miután mintavételi keret szerelvény befejeződött, folytassa szerelhető trapézlemez. Tisztában kell lennie azzal a lényeges pontokat:

A kerítés készült lemezek kezével az elemeket a kerítés, a telepítés

Scheme kerítés összeszerelése profilos lemez.

 • mérete megszerzése fém cső 11 vagy 12 méter, célszerű vigyázni, hogy a vágás a helyszínen, hiszen a közlekedési ebben az állapotban olcsóbb lesz;
 • vásárlásakor lapok figyelni, hogy a valódi vastagsága egybeesik a javaslatot. Mérjük meg a lemez vastagsága lehet mikrométerrel. Ha csökken a költség jelentősen csökken;
 • Lemezek mindig galvanizált, hogy ellenálljon a kedvezőtlen időjárási körülmények között.

Horganyzott csavarok, amelyeket festett a bevonat színe, és be vannak csavarva az üreg profil. Úgy kell elhelyezni a parttól 250-350 mm között. Egy ilyen rendszer csak akkor kerül végrehajtásra rögzítse a kerítésen.

Fém váz sejtek ajánlott, hogy fedezze az alapozó és zománc festék két rétegben. Ez lehetővé teszi, hogy elkerüljék a további korróziót.

Abban az esetben, esetleges hibák a bevonat sikeresen lehet eltávolítani festék spray is.

Vissza a tartalomhoz

Gates

Az állványok ebben az esetben megfelelő profilos cső 80 x 100 mm, vastagsága 7 mm. További alkalmas elemek profilos cső 40 x 20 mm-es és a 2 mm vastag.

Ahhoz, hogy a keret merevségének a sarkokban hegesztett fém csomólemez. Miután a fába került feldolgozásra és tisztítás lemez daráló, személybejáró kapuk és festett fém alapozó, majd festeni.

Ajtók és kapuk Bent hasonló a kerítés. A oldalsó szélei a lemez rögzített szegecs. Fém profil be van állítva a felső része a kapu és a kapu egy szinten a kerítés.

Telepítése előtt a kapu és a kapu, meg kell választani kényelmes módja rögzítő elemek.

Tehát, hogy egy fém kerítés, nem szükséges, hogy kérjen szakmai segítséget, túlfizetésének egy csomó pénzt a munkát. Egyszerűen függetlenül vállalják a telepítés kerítés. Ehhez vesz egy jó minőségű anyagból, azért, hogy az alapvető szabályokat az építési, majd nagyon megvalósítható, hogy egy szilárd kerítés, amely hangsúlyozza a stílusát a kertvárosi övezetben.

A kerítés készült lemezek kezével az elemeket a kerítés, a telepítés

Basil Arturovich Blehash