A kerítés készült lemezek kezével telepítés, hogyan kapuk, kerítések építése, szerelése

A kerítés készült lemezek kezével telepítés, hogyan kapuk, kerítések építése, szerelése
A kerítés készült lemezek - egy forma megbízható és tartós. A kerítés készült lemezek - egy forma megbízható és tartós. Helyesen telepíteni egy minőségi metaloprofilny kerítés önmagában nem túl nehéz. Minden verzió kell foglalkozni, valamint ahhoz, hogy az ilyen szerelési technológia kerítés.Hogyan válasszuk ki a minőségi fém profil az építőiparban a kerítés

Modern fém profil - olyan anyag, könnyen használható és egyszerűen telepíthető, és számos előnnyel jár:

 • profil lap alá szerelhető technológia képes az utolsó, legalább tíz év, miközben a minőségi jellemzők és a vonzó megjelenés;
 • Alkalmazása fémlemez lehetővé teszi, hogy kapjunk egy texturált struktúra ellenáll a deformáció változások;
 • vas kerítés tűzállóság és nem változó hatása alatt éghajlati tényezők.

A kerítés készült lemezek kezével telepítés, hogyan kapuk, kerítések építése, szerelése
Profilos lemez alá szerelhető technológia képes az utolsó, legalább tíz év, miközben a minőségi jellemzők és a vonzó megjelenés

Többek között lehetővé tette az építési független, ahol a rendelkezésre álló és számának minimalizálása szükséges kiegészítő elemeket, ami nagyon pozitív hatással van a végső költsége az építés épül. Amikor kiválasztják építőanyag kell figyelni, hogy ne csak a vastagsága a fém gyártás során alkalmazott, hanem a bevonat, amely felelős vizuális és a tartósság kerítés:

 • galvanizálás a legnépszerűbb opció, és a költségvetést. A bevonat az alkalmazott ilyen típusú acél bázis és hatékonyan megakadályozza korrozív változás előforduló hatása alatt a túlzott nedvesség és egyéb kedvezőtlen külső tényezők;
 • bevonat szintetikus polimerek úgy néz ki, vonzóbb és általában alkalmazott horganyzott, hogy további védelmi jellemzőit fémlapok. A jelenléte pigmentek és színezékek a polimer előállítását teszi lehetővé egy dekoratív hatás szinte semmilyen alakformálás rendszer;
 • a legstabilabb típusú plasztiszol rendelkezik dekoratív és védőbevonat fém. Ez az opció nem ajánlott használni a déli régiókban, a megnövekedett érzékenység magas hőmérsékleti körülmények között.

A telepítés és kerítés fémlapok saját kezűleg

Miután a teljes mennyiség az építőanyag a megvásárolni, és kötőelemek, valamint elkészítették a szükséges eszközöket a munkát, akkor folytassa a előkészítése és végrehajtása során a webhely elrendezését által épített szerkezetek.

Jelölések és egyéb előkészítő munkát

Valamint az egész területet, ahol a kerítés épül, akkor el kell távolítani a zöld és a nagy törmeléket, majd gondosan sima a felület. Ebben a szakaszban, akkor ajánlott, hogy minimalizáljuk a tengerszint feletti magassága változik. amely biztosítja a sima, nem pedig egy lépcsős, ami néha nem néz ki túl vonzó.

A kerítés készült lemezek kezével telepítés, hogyan kapuk, kerítések építése, szerelése
Helyesen telepíteni egy minőségi metaloprofilny kerítés önmagában nem túl nehéz

Első szélső pontok határozzák meg egy pár emelt kerítés oszlopok és jelkészlet. Ezek jelzőket kell telepíteni minden kanyarban az irányt a tervezett design. Továbbá, az összes oszlop kell csatlakoztatni útján szilárd fűzés. Szélességétől függően metalloprofilnyh lapokat kell tennie elrendezés munka tartóoszlopa.

A gödrök, átmérője 0,2 m felállításával a támaszok legjobb megoldás egy szabványos fúró. A hordozókat távolságban helyezzük el 2,0-2,5 m-re egymástól. Az átlagos mélysége a boxba kell 1.0-1.2 m. Ha az a cél, hogy létrejöjjön egy kerítés egy alapítvány szerint a jelölésre van szükség ásni egy árkot, amelynek mélysége két láb, szélessége nem több, mint egy negyed méter. Ezen belül árok ásni a telepítés a rúd.A kerítés készült lemezek kezével telepítés, hogyan kapuk, kerítések építése, szerelése
Első szélső pontok határozzák meg egy pár emelt kerítés oszlopok és jelkészlet

Egy egyszerű módja annak, hogy telepíteni kerítés lemezek

Könnyű és tartós kerítés különbözik a gyárthatóság, a könnyű saját termelés és nem a munkaerő-intenzitása. Ha szükséges, hogy egy kerítés a lehető legrövidebb idő alatt és minimális költség, akkor egy egyszerű módja. Megjegyezzük, hogy instilláció a földbe, majd préseljük, alacsony kerítések telepítve. A technológia az építőiparban a következő:

 • mint a támogatás a leggyakrabban használt metalloprofilnaya csövet egy kerek vagy négyzet keresztmetszetű, és zárt a felső nyílás, amely lehetővé teszi, hogy megakadályozza a csapadék a szerkezeten belül, és segít, hogy meghosszabbítja az élettartamát;
 • támogatás, attól függően, hogy a magassága épületek is szúrja a megfelelő mélységben vagy elmerül előre Megvalósult a furatok függőlegesen, hogy ellenőrizze a plumb;
 • erősíteni acéllemez horganyzott csavarok, meg a keresztirányú profil vagy fém cső a profilos szakasz 40x25 mm;
 • a magassága a kerítés egy fél méter telepített lag pár profilos lemez és egy két méter magas vagy több, szükséges rögzíteni a három keresztirányú gerendák.

Korrózióvédelmi, a gerendák és a támogató oszlopok által lefedett festék és alapozó réteget. Az akciócsoportok kívánatos rögzíteni hegesztéssel. A végső szakaszban a szerelvény van rögzítve teljes hossza profilozott lemezszerkezet. A távolság a rögzítők legyen 40-50 cm. Szükséges, hogy rögzítse a fémlemezek átfedik egymást, hogy egy monolitikus és vonzó felületet.

Telepítés a kerítés a fém profil betonozás

szerelési lehetőség és a betonozás a legmegbízhatóbb és sikeres. Támogatja az ilyen kerítés gyakran bemutatva vékony falú fém profilok méretei 50x50 mm-es vagy 60x60 mm, de néha is használhatja hagyományos AIV-cső megfelelő átmérőjű. A maximális megbízhatóság és a tartósság, pólusok szerelt alatt a mélység a talaj fagyasztás, körülbelül 1,1-1,2 m a felületről.

Mielőtt a töltelék a alátámasztó alapként vesz egy konkrét megoldást, gondosan ellenőrzött függőlegesen szerelt pólusok plumb vagy szint hagyományos konstrukció. Lágok lehet szerelni a támogatást, nem korábban, mint három vagy négy nap a betonozás után, amelyet megszerezzék a szükséges habarcs, hogy teljes és hosszú távú működését, a kerítés a szilárdságot.

Rögzítés fut végezhetjük hagyományos elektromos hegesztéssel vagy csavarozással. Az első lehetőség tekinthető sokkal kényelmesebb és megbízhatóbb. A vízszintes lags profilált lapok vannak rögzítve a hagyományos horganyzott tetőfedő csavarok. az anyag a helymeghatározás pontosságának szükséges ellenőrizni a segítségével feszes zsinórra vagy lézeres szinten. Szabványos közötti távolság rögzítők - az egyik hullám trapézlemez.

A kerítés készült lemezek kezével telepítés, hogyan kapuk, kerítések építése, szerelése
szerelési lehetőség és a betonozás a legmegbízhatóbb és sikeres

Hogyan készítsünk egy kerítés kapuja a fém profil

Szerves része a modern kerítés az elővárosi ingatlan - autó ajtók és kapuk. Függetlenül attól, hogy a méret a kapu, valamint a kerítés, meg kell illetékes telepítése kiváló minőségű és megbízható tartóelemek végrehajtásáért felelős szolgáltatásokat és funkciókat további konstrukciók. Az alján a gödör van ellátva homok és kavics párna, amely rögzíti a tartóoszlopa a későbbi betonozás. Különös figyelmet kell fordítani, hogy illeszkedjen az ajtón:

 • expandált fém sarok sík terepen, majd a mért távolságot a támaszok hézaggal egy pár centiméter mindkét oldalán;
 • szerint a kívánt magassága és szélessége a szárnyak végezzük hegesztési munkadarabok együtt;
 • A következő fázisban a telepített napellenzők, amelyeket eredetileg hegesztve a szegecsekkel, majd elhelyezi őket Kapu levél és hegesztett.

Szerelt rögzített betegtájékoztatót fémlemez profil speciális csavarok. Teljesen kész, vágott trapézlemez kapuk vannak telepítve a előtetők, majd ellenőrzés a teljesítményüket.

A kerítés készült lemezek kezével telepítés, hogyan kapuk, kerítések építése, szerelése
Gates igényel illetékes telepítése kiváló minőségű és megbízható támogató elemekkel

Alapvető telepítési hibák

Általános szabály, hogy egy külön telepítése kerítés készült profilos fémlemez nem okoz nehézséget. Azonban nem felel meg a tervezési szerelési technológia jelentősen csökkenti az élettartamot, vagy negatív hatással van a külső forma kerítés. Az építés során a kerítés alapján a szakmai padlóburkolat, akkor ajánlott használni, nem két, hanem három vízszintes csík.

Külső lag feltétlenül futnak végig a az oszlopok tetején, és a befejező panelek nem állapítható több mint 15-20 cm-rel a tetején a gerendák. Ennek elmulasztása gyakran a fő oka csavaró és a deformáció az acéllemez a művelet során. A központi sáv szükséges elhelyezve egyenlő távolságra egy felső és alsó keresztléc.

Fontos megjegyezni, hogy a rossz választás profilista vastagság nem teszi lehetővé, hogy maximális stabilitást emelt tervez és tesz a burkolat kitett alakváltozás és törési eredményeként a negatív hatása a szél és a hó terhelés. Profilos eltérő célra, és hogy a fal panelek, amelyek jelölése a „C”, használják az építőiparban a kerítés. Minden fém szerkezeti elemek, védeni kell a rozsda, így biztos, hogy megfelelően van telepítve egy alapozás és festés a keretet.

A magassága a kerítés alapján profilos lemez része korlátozza kizárólag a vágy, a tulajdonos, és amennyiben az illetékes önszerveződés és a fő téma az egyszerű működési szabályok, és egy gyönyörű stabil burkolat szolgál hűségesen tíz év, és így tovább.