A kerítés készült lemezek kezük tökéletes megoldást adni

Faluház - ez egy privát terület, egy darab saját világában, amit szeretünk, tárolásához és védelméhez érte, és meg a kerítést. Sok lehetőség és anyagok építési kerítés, de meg fogunk vizsgálni részletesen, hogyan lehet a kerítés a fémlemezek és a saját kezét, mi magyarázza a technikai lépéseket, és az esetleges hibákat.Mik az előnyei ennek a terméknek, és miért kell a néz? Ez egyszerű deszkázat minden szükséges modern szerkezeti jellemzői: könnyű telepítés, üzemeltetés, szállítás, tartósság, megbízhatóság és megfizethető áron. A céltól függően több féle lap helyesen azonosítani őket, és a félreértések elkerülése végett, a gyártó helyezi a címke, meg kell tudni, hogy milyen fém profil a legalkalmasabb a kerítés.

A kerítés készült lemezek kezük tökéletes megoldást adni


A „C” betű - fal, használt az építőiparban a kerítés, a legjobb megoldás „C8” lap szélessége 1 m 15 cm, a legkisebb magassága a hullám profil; leggazdaságosabb legolcsóbb formája lapos „C20”, szélessége 1 m 10 cm, a fém profil egy nagy merevség, szilárdság és a légellenállás. A maximális magasság a bordák a lapokat a márka „C21”, szélessége 1 m, ők a leginkább tartós.

A vásárlás előtt az anyag fontos figyelni a vastag galvanizált réteg és a polimer típusától. Változatos színek segítségével a dekoratív fém profil kiválasztása feldolgozás területén. Néhány acéllemez van egy érdekes faragott top, amely a tervezési eredetiség. ofszet nyomtatási eljárás lehetővé tette, hogy hozzon létre egy utánzata tégla, kő, fa és egyéb természetes textúra, így slonostey egy trapézlemez dönt, hogy nem merül fel.

A kerítés készült lemezek kezével: a szükséges eszközöket

Tól nyersdarabokat erecting kerítés fém előállításához szükséges lemezek 0,5 mm vastag, 20 mm-es borda magassága. A számú szalagját számítjuk egyszerűen a teljes hossza a jövő épület osztva a szélessége egy lap. Mivel támogatja a keresztirányú lag használata tégla vagy fa oszlopok, de ez jobb, hogy a profil csőszakasz 60 mm x 60 mm, falvastagsága 2 mm. Ne feledkezzünk meg a támaszpont a kapu és a kapu, ha van ilyen.

elmarad a szerepe, amely működhet, mindegy cső keresztmetszete 40 mm x 20 mm -, hogy biztosítsa az acéllemez különleges kereszttartók használnak. Összesen lag tanulnak szorozni a teljes hossza a kerítés kétszer. Betonozás van szükség, homok, cement és kavics. Mivel a kötőelemek illeszkednek tetőfedő csavarok gumi alátétek és színes kalap.

Hogyan készítsünk egy kerítés Profil - szerszámok:

 • Beépítési - egy sledge hammer, egy fúróval;
 • megjelölésére - string, csapok, rulett;


 • rögzítésére - épület szint, bolgár, fúró és hegesztő lborudovanie.

  A kerítés készült lemezek kezük tökéletes megoldást adni
  kerítés hullámos


  Megkezdése előtt, hogy építsenek egy kerítés egy profilt a kezét, hogy ellenőrizze a rendelkezésre álló anyagi és minden eszközt, valamint a használhatósági a berendezés, hogy feldolgozza a munkát nem zavarja a keresést a szükséges adatokat.

  Szakaszos telepítés egy kerítés fémlapok saját kezűleg

  Az egész folyamat van osztva több szakaszból áll, mintegy kiszámítani az időt, amikor a munka az építőiparban a kerítés befejeződött.

  Stage №1. Szerkesztési rajz

  Rulett kell, hogy pontos méréseket, és számítsuk ki a hossza a jövőben épületben. Minden adat változás nélkül a papír, egyes esetekben, a mélység a referencia gödrök elérheti a 1,5 métert, ezért fontos, hogy tudja, hol a kommunikációs rendszer és figyelembe kell venni a helyét. Helyszíni szerelése oszlopok, csapok jelzett, a zsineg rendezi sorba.

  Távolság szeg a szeg legyen legalább 2 méter, mint a szabály, akkor még egy kicsit. A span helyezzük két lemez, amely tekinthető ideális létre egy szilárd, stabil szerkezet. Minden megadott méretek a rajzot a részletes diagram, amely a kijelölés minden hordozók és számítások anyag.

  Lépés № 2. szerelése a tartóoszlopa

  A mi referencia fém cső, meg kell ásni egy gödröt telepíteni a hozzászólásokat, és öntsük beton. Ez a legkényelmesebb és legegyszerűbb megoldás. Nos, jobban segítségével egy fúró, hogy szabad tér körül a lehető legkevesebbet. Spade nem a legjobb módja annak, hogy dolgozni ezt az eszközt vesz igénybe sok erőfeszítést, időt hagy egy elég nagy terület körül a pole.

  A kerítés készült lemezek kezük tökéletes megoldást adni


  A lyukak mélységét nem kell számolni, ez egyenlő 1/3 magasságában a tartóoszlop. Az alap már készen van a rétegelt lemezekből, tegye a zsaluzat, tetőfedő anyag, és működik egy szigetelés. Cementhabarcs öntenek a teljes mélységét. Ha a jövőben tervezik, hogy fedezze a kerítés, ebben a szakaszban ás egy árkot a kábelt.

  Lépés 3. számú kerítés készült lemezek kezével: a telepítés kereszt rudak

  Három nap elegendő, hogy a beton jól kiszáradt, és akkor folytassa a következő lépés a munka - a szerelési rúd. Ahogy elkészítettük lag alakú csövek, amelynek keresztmetszete 40 mm x 20 mm. Ez egy sokoldalú lehetőség - termékek könnyűek, de jól karbantartott szerkezete a profil és garantálja a megbízhatóságot, stabilitást kerítés.

  Naplók kerülnek rögzítésre két sorban egymással párhuzamosan, az alján a földön magasságban 30-35 cm, a második felülről a parttól 20-25 cm. Függesztett elemek csavarozott vagy hegesztett, telepítése után azokat alaposan alapozott, festett az azonos színű a profilt. Primer és a festék - a kiegészítő védelem fém lemez a korróziós károk.

  Lépés № 4. Szerelőlapok Profil

  Fontos, hogy tervezni, hogyan lehet erősíteni a fém profil a kerítésen, így gondosan tanulmányozta és holisztikusan. Tévedés, hogy indítsa el a telepítést egy sarokban, akkor jobb, ha nem azt a kapu mozog az ellenkező irányba. Lehet, hogy ezt a „patch” csak a sarkokban senki nem veszi észre, de a kapunál akkor csak elkapja a szemét. Telepítése lapot csak akkor jelenlétében vízmérték, vagy elérni a sima felső éle nem lehetséges.


  Kell olló fém vagy a bolgár, hogy csökkentsék a maradék anyagok, valamint egy fúró csavarozás csavarok. Ha a kerítés telepítése, szárnyaskapu és kapu. Kölcsönöz nagyobb szerkezeti szilárdságot profil fedésben: az első hullám az előző lap kerül az utolsó borda az előző lapon.

  Kerítések a fémlemezek saját kezével épített, egyszerű, de lesz tartós megfelel minden építési előírások. Miután fémforgácsoló, peremezésre szükséges speciális fűrésszel élek színű annak érdekében, hogy elkerüljék a korai korrózió kudarc.