A kerítés készült lemezek saját kezűleg

Bármilyen magántulajdon védelme szükségessé teszi. Ez lehet egy másik konfigurációs. A kerítés fém profil olyan létesítmény, amely lehetővé teszi, hogy ne csak behatolásának megakadályozására behatolók területén a bíróság, hanem védjék meg a kíváncsi szemek elől. Ez utóbbi nagyon fontos, hiszen sokan értékelik a békét és a magányt. Értsd részletét és a sorrend a fém kerítés profilt.A kerítés készült lemezek saját kezűleg

Reakcióvázlat kerítés a fémlemezek és tégla oszlopok.

Miért válassza fém profil?

Egyre több tulajdonosai házak és vidéki házak hajlik arra, hogy válasszák ezt a különleges anyag.

Kerítések fémből lapok szinte teljes skáláját pozitív tulajdonságokat, amelyek szükségesek, hogy hozzon létre egy minőségi kerítés.

Vannak következő előnyöket kerítés felhasználásával készült profilos acéllemezből:

A kerítés készült lemezek saját kezűleg

Rendszer telepítés pillére.

 1. Szalonképes megjelenést. Ipari termel ez az anyag a különböző színeket. A különböző színek, akkor válassza ki a színt, a kerítés, hogy nagyszerűen illeszkedik a környező tereprendezés.
 2. Erő. Fém profil ellenáll az ütésnek és a szél terhelés. Ez szinte lehetetlen megtörni használata nélkül kéziszerszámok és építőipari gépek.
 3. Tartósság. Cink vagy polimer bevonat megvédi a fémet a korróziótól. Ez a fajta kerítés állhat felügyelet nélkül évtizedek óta.
 4. Az egyszerűség kedvéért az építési. Építsünk egy kerítés a fémlemezek és a kezüket is közönséges háztartási eszközök. Elvégezni ezeket a munkákat nem kell speciális oktatás és nagy tapasztalattal.
 5. Megfizethető áron. Összehasonlítva más típusú Siketek kerítések idomlemezből szerkezetek meglehetősen olcsó. A minőség azonban továbbra is a tetején.
 6. A nagy sebesség áll. Rögzítő anyag végzünk, hogy támogatja meglehetősen gyorsan. Ezt segíti elő a jól átgondolt technológia.

A felálló kerítés lapokat használni a profil magassága 20 mm vagy annál nagyobb. Attól függően, hogy a tervezett célra használt lemezek hossza 200 cm vagy 300 cm. A szélessége között változik 100 cm és 120 cm.

Tervezés és előkészületek

Jellemzően az optimális egy magán területen kerítés kerítés készült lemezek, acél profil csövek, oszlopok, rögzített téglával. Annak érdekében, hogy elkerüljék a problémákat az építkezés során, akkor körültekintően kell megtervezni a következő tevékenységeket. Van szüksége az alábbi:

A kerítés készült lemezek saját kezűleg

Reakcióvázlat szerelés kerítés fémlapok.

 1. Méréseket a helyszínen, és meghatározza a pontos határai az oldalon. Ehhez használja a karóval, a szalag kábelt.
 2. Készítsen áramkör a kerítés. Meg kell feltétlenül olyan elemeket tartalmaznak, mint például a rámpák, a telepítés helyét oszlopok, ajtók és kapuk.
 3. Kiszámításához szükséges anyagok és berendezések. Amennyiben biztosítani vásárlási anyag 10-15% -kal magasabb, mint a számított mennyiségű. Ne felejtsük el, hogy egy bizonyos számú profil csövek megy a termelés kapuk és kapu.

Amikor az összes számításokat végeznek, akkor kezdődik, hogy előkészítse a szükséges anyag.

A munka szükséges:

 • fémlemez profil;
 • profilos csőszakasz 60x60 mm oszlopok;
 • profilos csőszakasz 40h20 mm lag (terület 40x40 mm);
 • téglák lábak;
 • Műanyag kupakok csövek;
 • tetőfedő csavarok gumi alátéteket (vedd a szín);
 • hozzávalókat beton (cement, homok, kavics);
 • armatúra 12 mm között van a hasított test;
 • zsanérok és zárak ajtók és kapuk
 • festeni.


Lehetőség van más anyagokat. Befejező az alagsorban a pincében akkor egy kerámia vagy természetes kő.

Szükséges eszközök építése:

A kerítés készült lemezek saját kezűleg

Reakcióvázlat kerítés telepítése fémlemezek az egyenetlen rész.

 • hegesztőgép;
 • bolgarka lemezek vágására és csiszolás;
 • csavarhúzó;
 • elektromos vagy akkumulátoros fúró;
 • drill;
 • épület szinten;
 • rulett;
 • kalapáccsal;
 • ecset;
 • víztartályt;
 • lapátot és bajonett ásó.

A munka megkezdése előtt minden berendezést ellenőrizni kell, és személyzettel. Ezzel elkerülhető szövődmények az építési folyamat.

Építése alapítvány

Kerítésanyagnak használt terület kétféle alapjait. Az első esetben a családi egyetlen lyuk a falon, ahol az acél támogatja. Lemezek vannak telepítve egy magassága 10-15 cm a földtől. Gyakrabban a második módszer. Ez azt feltételezi, folyamatos fejlesztés folyamatos alapokra kerülete körül az oldalon.

Ennek a megközelítésnek az előnye:

Held szalag-típusú elrendezése az alapítvány ebben a sorrendben:

A kerítés készült lemezek saját kezűleg

Rajz kapuja hullámlemez.

 1. A sarkokban a csapok vannak meghajtva része. Köztük kifeszített zsinór. Ez a technika lehetővé teszi, hogy elérjék a tökéletes beállítást.
 2. Időközönként 2,5 vagy 3 méter a föld hajtott mérföldkövek. Lehetnek bármilyen improvizált anyagot - faforgács, vesszőből vagy darab betonacél. Signal mérföldkövek jelzik azokat a helyeket, ahol a telepített támogatást.
 3. Ez jelzi a helyet, ahol lesz szerelve kapu és a kapu a fém lap. Nyitásához szükséges a kapu a 100-110 cm. A cél a távolság lehet a tartományban 250-300 cm.
 4. A telepítési helyet hordozók ásott gödör mélysége 80-150 cm. Mélység függ a talaj tulajdonságait egy oldalon. A legjobb megoldás az ásásra kutak fúró lapátok átmérője 20-25 cm.
 5. A határoló rész feltárt árok mélysége 50 cm, szélessége 20-25 cm. Használja az egy árkot ásnak lehet egy mini-kotrógép, egytengelyű bajonett vagy ásó.
 6. Az alján a gödör tele van egy réteg kavics és homok tömöríteni párna 10-15 cm vastag ..
 7. Set zsaluzat. Használja rétegelt lemezek, pala és egyéb anyagok kéznél. Kiállnak a föld felett zsaluzat kell lennie 10-15 cm.
 8. Gyártott acél váz. Rögzítse segítségével kötöződrótok vagy műanyag hegesztés.
 9. Falak és alján az árok zsaluzó bőségesen öntözni. Ez megakadályozza, hogy a nedvességet a betonhabarccsal.
 10. A gödör tele van homokkal és kavics pad, set támogatást. A rendszer segítségével a nagy kövek tartotta rögzítés függőleges helyzetben. A beállítás elvégezhető egy vízmérték és egy kalapáccsal.
 11. Megoldás készült beton. Annak előkészítéséhez használt cement, homok, zúzalék a 1: 3: 3. A nagy mennyiségű munkát jobban használni a mixer.
 12. Tartott folyamatos beton öntés.

Kiöntése után az alapítvány kell állni érintetlen legalább 10 napig. Mindez idő, meg kell itatni annak érdekében, hogy megakadályozzák repedések.

Így a keret

A kerítés készült lemezek saját kezűleg

Reakcióvázlat szabványos lemezes szerkezet.

Miután az oldatot szerzett szilárdságú beton, és a zsaluzat eltávolítjuk a altalaj vízszintesre állítjuk. A következő lépés az, hogy hozzon létre egy keret hosszirányú profil csövek, vízszintesen elrendezett tartók közötti. Kerítés magassága 2 m csak két lag. A három méteres kerítés kell használni 3 vízszintes naplók. Az alsó határ van elhelyezve 20 cm-re az alapja. Külső lag szerelt 20 cm-re a szélén a lap.

Rögzítés profil csövek a támaszok hegesztéssel vagy csavarokkal. Használata hegesztés lehetővé teszi, hogy a munkát sokkal könnyebb és gyorsabb. Mert csavarokat kell előre furatokkal. Miután a csavar behelyezése a lyukakba, hogy tartsa őket meghúzása során.

Rögzítés lag a támaszok hajtjuk az utcáról. Egy másik lehetőség az, hogy felmászik a jumper között támogatja. Miután a gerendák vannak rögzítve, azokat meg kell tisztítani a rozsdától és a megereszkedett kialakított hegesztéssel. További végzett alapozás és festés a kész keretet. Kétrétegű bevonat szerkezete lehetővé teszi hosszú ideig korrózió elleni védelmére. Top támogatja a zárt speciális műanyag kupakkal.

Ha ez biztosítja a projekt elvégzett üzembe néhány tégla pillérek. Ez általában használják a fél tégla falazat. A tetején a pillérek által lefedett műanyag kupakok vagy piramis készült cementhabarcs.

Az ajtók és kapuk gyártott keret mérete 150x200 cm, 100h200 cm volt. Rögzítésére és rugós hurkok vagy hevederek. Ez magában foglalja azokat galvanizáló rendszer az ajtók és kapuk.

Tokjába fém profil váz

Rögzítése profilos lap kezdődik megnyitásával a kapu támogatást. A lapot van az alapra szerelve és függőlegesen egy vonalba. Ez megtartotta becsavarási csavarokat. 1 m kell végezni 4-5 kötőelemek. Ha a rögzítés végezzük szegecsek révén, a pre-furatok átmérőjének megfelelő használt hardver. Rögzítése után a lap a felső kereszttartó tartják az alsó rögzítő annak lag. A második és az azt követő lapok vannak telepítve fedésben ugyanazon a hullámhosszon. Csavarozás vagy szegecselés végzik a közös lapok közötti.

A sarkokban a lapokat vágni kerítés méretű. Szelet alapozott és festett felett. Place varrat lezárt területen. Az utolsó lépés a telepítés sorkapocsléceken. Ez adja meg a kerítés kész megjelenés és további erőt. Ezután hüvelyébe lemezek és lógott a kapu és a kapu zsanérok.