A kezelés és az allergiás tünetek a mosópor egy gyermek - szól allergia

Allergiás reakciók mosószerek, különösen a gyermekek, nem ritka az elmúlt években. Hogy ez a kérdés a következő: a gondatlan vagy gondatlanság a szülők producer? Megvédje magát és a baba allergia lehet, betartva az alapvető szabályokat a válogatott háztartási vegyszerek.Allergia mosópor a mosodai nem ritkák ma. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy amikor kiválasztják a háztartási vegyszerek, mi elsősorban vezérli az arány arány. De nem minden gyártó kínál biztonságos termék még nagy költség. Annak elkerülése érdekében, az allergiás reakciók mosószer csak akkor használható, ha az első választása, hogy fordítsanak különös figyelmet a készítmény alapok, és ennek következtében a minőség. Mosószerek kell megválasztani, figyelembe véve az egyéni intolerancia a szervezet és a család minden tagjának.

Ha egy gyermek vagy felnőtt bőr allergiás tünetek után megjelent a mosóban mossuk egy új mosószer, akkor ne használja azt, és perestirat minden kezelt nekik dolgokat.

A kezelés és az allergiás tünetek a mosópor egy gyermek - szól allergia

Hogy a mosószerekre érzékeny

Allergia mosószer jelenhet meg, és egy kis gyermek és egy felnőtt. Az elsődleges tünetek az allergiás reakció látható után azonnal a zokni mosott ruhák. A tünetek néhány óra elteltével viselt tiszta ruhának az alábbi kifejezésekkel:

 • száraz bőr;
 • peeling és bőrpír;
 • helyi vagy kiterjedt viszketés az egész testet;
 • bőrkiütés, vizuálisan hasonló csalánkiütés;
 • sírás megjelenése buborékok, amelyek tört idővel.

A aluli gyermek 12 év, ezek a tünetek előfordulhatnak nem csak a területen, a ruházat és a bőrrel való érintkezés. Az allergiás reakció nyilvánul az arc és a végtagok, amint az a fotó. Ritka esetekben ez az allergia is kísérheti a száraz köhögés, duzzanat, a bőr és az orrdugulás. Előrehaladott szakaszában a betegség van egy előfordulási valószínűsége az ekcéma.

Még kisebb megnyilvánulásai a bőrallergia gyermek vagy felnőtt kell aggodalomra ad okot. Szövődmények megelőzése az allergiás reakciók konzultáljon szakemberrel.

Tünetek az allergia, hogy por általában előfordulnak a gyermek, mint egy felnőtt. Ez annak köszönhető, hogy fokozott érzékenység a gyermek testének különböző vegyi anyagok, és különösen, hogy a foszfát. A készítmény ezek az anyagok továbbá a foszforsav, fémsók. Norm adatait kémiai vegyület létezik, de nem valószínű, hogy kövesse a gyártó. Gyakorlatilag sem a szintetikus mosószer nem tartalmaz információt a csomagoláson a számot, amely része az ólom vagy az arzén. Például, az emberek, akik allergiában szenvednek a gyermek, az ilyen információ nagyon hasznos lenne, de nem minden gyártó odafigyel rá.Allergia detergens akkor jelentkezik, ha penetráció káros vegyi anyagok a szervezetben:

 • Skin elnyeli szinte mindent, amit megérint. Allergia tünetek léphetnek fel, mint a mosás mosoda védőkesztyű nélkül, és amikor rajta mosott ruhák.
 • Allergia a por lehet okozott alkotó felületaktív - felületaktív szerek. Ezeket az anionokat a az agresszív részecskék, amelyek behatolnak a bőr útján foszfát. A fehérnemű ezen anyagok megőrzik aktivitásukat, 3 nap alatt.
 • Allergia kialakulhat érintkező részecskék szintetikus úton a légúti nyálkahártya. Ez kíséri szárazra, tüsszögés és köhögés. Irritáció oka mikroszkopikus illékony vegyületek, amelyek során felszabaduló mosás mosodai kézzel.

Mosáshoz bébiruhák jobb használni a megfelelő szerszámok, például a „Füles Nian”, amelyben szerkezet nincsenek káros vegyi anyagokat.

Megelőző intézkedések vagy por a kisebbeket

Ha egy személy allergiás a porra, cserélje ki a mosószer biztonságosabb. Amikor kiválasztja a kötelező kell figyelni, hogy a kompozíció, amelyben a felületaktív anyag százalékos legyen a lehető legrövidebb (nem több, mint 5-10%). Kiválasztása mosópor baba, előnyben kell részesíteni a háztartási vegyszerek, van egy minőségi tanúsítvány és egészségügyi-járványügyi következtetést. Allergia annak használata nem fordul elő még a nagyon érzékeny bőrt. Példaként, mosópor „fülű Nyan”.

A kezelés és az allergiás tünetek a mosópor egy gyermek - szól allergia

gyermekek mosópor Biztonsági

Kifejlesztett útján „fülű Nian” különösen mosási újszülöttek és az emberek, akik allergiásak a szintetikus anyagok. Annak ellenére, hogy ezek a hiedelmek, sokan még mindig tapasztal allergiás tünetek a bőrön használat után. Ezzel mit lehet csatlakoztatni?

Az első meg kell jegyezni, hogy nem minden szülő felel meg a használati utasítását mosópor „fülű Nian”. Ha kézzel vagy géppel mosás, akarják, hogy menjen aludni, amennyire csak lehetséges mosószer próbál mosni mosodai jobb. Ez az első ok, mint amelynek eredményeként az allergia alakul ki.

Annak ellenére, hogy a létesítmény „fülű Nian” nem tartalmaz egészségre káros foszfát vegyületek, a nem megfelelő öblítés mosodai okozhat a gyermek bőrirritációt. Fontos, hogy fordítson több időt öblítse kézmosás. Ha a ruhát bízott a mosógépet, akkor ne feledkezzünk meg az extra öblítés funkciót.

Ha ezek után a szintetikus úton „fülű Nian” a gyermek megjelent a bőrkiütés, akkor abba kell hagyni a ruhával való érintkezés kezeljük őket, és azt mutatják, hogy a gyermek az orvos. Csak szakember képes felírni hatékony kezelést, így szövődmények.

Ha a diagnózis a kontakt dermatitis végzett standard terápiás lépéseket. Allergiás reakciók kezelésére, hogy mosószer a következő:

 • Antihisztaminok általános és helyi kezelés ( „Zestril” drogok, „loratadin”, „Tsetrin”, „Fenistil gél”, „Telfastnak” „Claritin”) - kezelést adni jelenlétében kifejezett klinikai kép a betegség.
 • A sebgyógyulást és fertőtlenítő kezelés ( „Bepanten” drogok, „pantenol” „Kuriozin”, „Videstem”) - jelenlétét mutatja vezikulumok tört, megelőzze a túlzott szárazság és repedések a bőrön.
 • Kombinációs terápia antiszeptikumok glyukosteroidy + ( "Diprogent" kábítószer "Dermozolon", "sinaflana", "Elokim", "Belosalik") - van szükség, ha egy könnyező elváltozások, mint például ekcéma.
 • Nyugtató kezelés ( "Perzsia" kábítószer "Trivalumen" Korvaltab „).

Az allergiaellenes kezelést kell kombinálni fogyókúra, amely jelentősen csökkenti a kockázatát kereszt-formája a betegség. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan távolítsa el a betegség tüneteit, és megakadályozza annak újbóli növekedését.