A költségeket az esküvő

Esküvőszervezés költségvetés minden páros a legkritikusabb pillanatban. Meg kell figyelembe venni számos tényező: az esküvő méret, a vendégek száma a banketten árak, autókölcsönző, a költségek a ruhák és a kivitelező szolgáltatások. Költségeinek kiszámítása az esküvő - a lista, hogy írjon egy pár hónappal a nyaralás, fürdőzés után feltárására árakon.A költségeket az esküvő

Ki a költségvetés

A költségeket az esküvő

Mit kellett volna költeni a pénzt (lista a kiadások)

Pénz megy az esküvő előtt. A legtöbb esetben a vállalkozó a szerződést az előtörlesztés. Egyes szakértők, például a vezető fotós, lehet hogy a fizetési végén az ünnep. Ezért az ellátási források kellene előtt és az esemény után. Ebből a célból az alapvető költségvetési újabb 10-30% -a az eredeti summy- csak a „tűz”, vagy egy szerencsés szünetet.

A költségeket az esküvő

Hogyan töltik a pár ünnepli klasszikus esküvői:

Divat a nyugodt beszélgetés a barátokkal otthon vagy egy kávézóban fokozatosan átadja helyét egy új trend - téma párt egy nagy út. Azoknak legény- és leánybúcsúk jön egy speciális stílust, kiadó (ház, lakás szálloda) vásárolt dekoráció, nyomtatás, beszerzési ételek és italok. Kiadások egy ilyen ünnep sok (körülbelül $ 350), ezért a fél rendezni, és fizetni barátok. Ha a csapattársak nem húzza egy ilyen ünnep, visszatér a „home összejöveteleken.”

Az árak a ruha és jelmeztervező, meg kell nézni, ha tervezi, hogy vásárol online, vagy kabinban. Ami a ruha - meg kell nézni, és mérjük. Megnézheti árak az oldalakon, de a ruha kell jól illeszkednek, kombinálható a cipő, frizura, fátyol és kiegészítők. És mennyi minden világos lesz csak szerelés. Kezdjen el keresni, hogy fizetni hat hónappal az esküvő előtt. Minden van időm gondolkodni, és talán kap eladni divat kollekció. A vőlegény ruha sokkal könnyebb. Kezdetben úgy dönt, hogy milyen stílusban, és a ruha lesz akkor, majd összehangolja a képet a pár rovására elegáns viselet a vőlegény. árak a ruhákat, és egy hatalmas villát függ márkaismertség, modellek presztízs limuzin. A ruha 120-1400 $, vőlegény ruha - a $ 120 és felett. Cipő $ 35, egy döntetlen, vagy egy fátyol 17 ₽, ing 15-35 ₽. És még a menyasszony kell egy harisnyakötő, harisnya és egy csokor és a vőlegény - boutonniere.A költségeket az esküvő
  • Frizura, smink, manikűr.

Haj és smink menyasszony vásárolt, mint általában, egy stylist. És ez a szolgáltatás mintegy 120-200 $. Néha bérel egy sminkes és fodrász külön-külön. Ebben az esetben a költségek egy esküvői frizura vagy smink lesz a $ 60 Manikűr és pedikűr még késik 50 $.

Ez a legdrágább része az esküvői költségvetést. Ezek közé tartozik a terembérlet, étel, ital, alkohol és édes táblázat (cukorka, sütemény, esküvői torta). Az ára az ünnep úgy számítják ki, az emberek száma. Nézz egy vendég késlelteti körülbelül 25 - 60 $. De néhány szálloda, a megrendelés során lakomát ad az ifjú egy szobát egy fotózásra menyasszony díjak és a nászéjszakán. A lakoma kell tölteni a szoba dekoráció, a zene és a mester. mutatványosok és zenészek szolgáltatás függ a kiváló és profi művészek. Ezért a költségek a szórakoztató program nagyon eltérő: 430-3400 $.

Klasszikus keskeny gyűrű arany ára $ 50 fejenként. Ha megteszi a gyémánt, az ár emelkedik a $ 120 egy gyűrű. Az ára jegygyűrű függ a fém, a kövek jelenlétét, a tömeg a termék és a presztízs ékszer szalon.

Béreljen Mercedes S-osztály indul $ 22 per 1 óra. Rendeljen Infiniti, a BMW, az Audi és a Jaguar egy esküvő - a $ 35. Ride a ritka autók kerül $ 70 egy óra utazás. De ez csak az autó a friss házasok és a tanúk. Mégis kell foglalni a közlekedés a vendégek számára. A legoptimálisabb beállítás sétálni a 20 - Mercedes Sprinter, ami bérleti költségek $ 12 per óra. Megjegyezzük, hogy az összes autó bérbe legalább 3 órán keresztül.

Számolja az utazás, kérjük, keresse fel utazásszervező. Az utazás költségét is függ az évszaktól és a választott országban. Ezért együtt kikapcsolódni a tenger áll rendelkezésre $ 600, de akkor az összes 3000 euró. Ahhoz, hogy pénzt takarítanak meg, hogy a szülők utalványok, mint egy ajándék az esküvőre.

A költségeket az esküvő

Mi mást meg kell vizsgálni

Minden apró kiadási különböző kis dolgok a végén lefordítani egy kerek összeget. Mi mást kell figyelembe venni, amikor költségvetésének kiszámításához az esküvő, annak érdekében, hogy megértsük a valódi költségek egy ünnep.

  1. A festmény az anyakönyvi hivatal. Ünnepélyes ceremónia az anyakönyvi hivatal költsége mintegy 60 $. Ha kilép az ünnepségen, a hagyományos festés kell fizetnie a jogi költségek és $ 3.5 vásárolni egy mappát a házassági anyakönyvi kivonat - 2 - $ 17 (attól függően, locale).
  2. Nyomtatás. Nyomtatott termékek egy esküvőn nem ér véget egy meghívást. A tipográfia kell rendelni étlap ültetésére, köszönöm kártyák, navigáció, pointerek, plakát fotó zóna és kívánságait. Extrák tervezés, nyomtatás és gyártás édes doboz édes ajándékot a vendégeknek. Kész dobozok az üzletekben $ 2 fejenként.
  3. Megrongálása más tulajdonát. Minden, amit tennie kiadó, potenciálisan vezethet a járulékos költségeket. Törött edények egy banketten, egy esküvői ruha elrontott vagy megrongálódott bútorok rendelt helyszíni regisztráció dekorációval. A bérleti díjat az ünnepségen boltív, leltár játékok fotobudku. A sor folytatható örökké, így próbálja előre, hogy megvitassák a kockázatok és a vállalkozók.

Szeretnénk elérni, hogy az esküvő tartottak felár nélkül.