A könyv, hogyan kell megtalálni az élő egyház - egy egyszerű templom

A könyv, hogyan kell megtalálni az élő egyház - egy egyszerű templom

Könyvek- költség 60 hrivnya, illetve az azzal egyenértékű $ 3

KnigaKAK találni az élő egyház

MI mondani ezt a könyvet ...

Evangéliumi Világszövetség mozgás volt a közepén a társadalmi folyamatok, ha csak azért, mert az egyház áll az egyének és a családok szembesülnek mindennapi életük minden kihívásai „hétköznapi” élet, valamint az egyházi vezetőket, akik kétségbeesetten keresik a választ, hogy nehéz az élet kérdések, míg a templom épületek üresek, és az általánosan elfogadott koncepció az egyház életét és szolgálatát nem népszerű a fiatalabb generáció. De minden nehézség ellenére, ezek a vezetők továbbra is meg kell találni a módját, hogy tudják kezelni a közösség, úgyhogy a végén, hogy megnyerjük a szívét és elméjét egy új generáció.A küldetés, amit képviselnek, támogatja a különböző szolgáltatási, célja a képzés a fiatal vezetők - alapítója a templomok, majdnem húsz éve -, mivel összeomlott a szovjet rendszer. Összeomlott a Szovjetunió volt mérföldkő esemény, ami kétségkívül erőteljes hatást gyakorol a hozzáállását, akik éltek az úgynevezett „vasfüggöny”. Ezekben az években, azt tapasztaltam, hogy milyen hatással mindezen politikai folyamatokat kellett azoknak, akik keresik a lehetőségeket és módon átalakítani az evangélikus templomban. Sok elismert és hű vezetők továbbra is buzgón megvédeni a hagyományos értékeket (sok esetben, mivel a szubkultúra közösségek és minisztériumok), szilárdan hiszik, hogy ezzel védjék Isten egyházát. Azonban voltak és vannak más vezetők, akik nagy áldozat és erőfeszítés próbálnak új utakat és megközelítések (ami gyakran nem találnak jóváhagyás a hagyományos keresztény közösségek), hogy javítsa a hatékonyságát templomok és nagyobb mértékben integrálják az élet a modern társadalom (ami látható egyes körökben indulás Isten akarata). Ez történik nem csak azokban az országokban, a volt Szovjetunió. Szerte a világon, lelkészek, a szakemberek a missziós munka és a fejek közötti egyházi szervezetek figyelni, hogy ezeket a kérdéseket, hogy megértsük, hogyan - a modern egyház - tudjuk elkötelezzük magunkat, hogy Isten, az Ő Igéje és az evangéliumi elveket adott nekünk a Szentírásban, hogy továbbra is gyümölcsöző teljesítése a Nagy Bizottság és a minisztérium a világ lépett egy korszak a posztmodern.„Lelki megújulás» / orosz minisztériumok

Több mint húsz éve én hirdette az evangéliumot az egykori Szovjetunióban. Azt tapasztaltam „The Great ukrán megújulás”, és látta, imádkozó emberek buzgón a templom előtt kezdett gyorsan növekedni. Azt is láttuk, hogy miként már nem növekszik, mert az egyház összpontosított, hogyan kell túlélni, és létrehozza magát - így függővé vált az épületek és a teológusok között. Sokan hívják ezt az időszakot a „lelki válság.” Tudom, hogy megijeszteni néhányan, de azt kell mondanom, hogy a szláv egyházak itt kell csak, hogy: azonosítani és engedje azok a férfiak és nők, akik az apostoli ajándék, hogy legyen az élen a templom.

Roland Allen könyvében: „A missziós módszerek idején Pál apostol, és napjainkban” [1] teszi fel a kérdést perec: miért oly sokan követik a módszereket, és kap középszerű eredményeket, és nem követik a példáját Krisztus és az apostolok, akik eredmények sokkal nagyobb?

Imádkozom Istenhez át ezt a könyvet megváltoztatta a missziós munka a szláv világ hogy az Úr emelt férfiak és nők, akik vándor alapítója az egyház, mint Pál apostol és csapata; A templom valóban szült más egyházak. Azért is imádkozom, hogy Isten ihlette az alapítók ezek az egyházak megvalósítani hivatásukat, és segítségével a Szentlélek javítása új egyházak és segíti őket, hogy reprodukálja magát, amíg minden ember a szláv világ tudni fogja, Jézus Krisztust személyesen. Hallgassatok ezekre a szavakra:

„Ha a világ, amelyben élsz, többnyire keresztény, akkor vigyázni, hogyan kell építeni egy templomot, és támogassa a keresztény intézmények. Elkötelezett emberek valóban szükségünk van, így összpontosítani a hit, az AA tan és erősíti a templomot. Ösztönözni lelkipásztorok, hogy figyelmes, hogy a hű és csendben vezet hajó az egyház, még ha ez nem duzzadt ott. Hagyja, hogy a legfontosabb az, hogy prédikál a Word, a szentségek és az ellátást a lelkeket.

Ha a világ, amelyben élsz, inkább a nem keresztény, kövesse Krisztust (utánozza), hiteles misszionáriusok maradt a saját kultúráját, hogy szolgálja az embereket, és megfelel a fizikai, szellemi és érzelmi szükségletek. Emelje az apostolok vezetők, akik elválnak határokat az egyház. Taníts lelkipásztorok készíteni minden ember (egyetemes papság) lesz misszionáriusok a világ körülöttünk - hírvivők, akik mint a többi ember, szolgálják, és félretesszük őket, kölcsönhatásban velük, és személyesen perezhivayaÂÂ evangéliumot. A Krisztus legyen a feje Church, és bevallom, hogy amíg mi tanulókat oktató, akik kijelentik, nincs mozgás az egészséges templomok. "