A könyv hosszú árnyékot - olvasható online

130h205 mm)
Nyelv: Magyar

Lightning macskák leselkednek egyre nehezebben. Az óra tárgyalás ThunderClan ismét győződve arról, hogy vezető Firestar - a legnemesebb, a jó és bölcs macska a világon. Törzs Shadows támadható varázsa Sola és megváltoztatja annak magatartása a katonai törvény. Holly, Lionblaze és veréb, hogy kitaláljam, hogyan kell menteni szomszédok befolyása egy furcsa macska. Egészen véletlenül unokák Firestar titkait a múlt, ami képes elpusztítani a megszokott életét. A könyvtári akkor nézd meg az ingyenes könyvet „The Long Shadows”. Ahhoz, hogy olvassa el a könyvet online „Long Shadows” linkre kattint. Kellemes olvasást neked.Megértem, hogy a parázs hamarosan megnyitja a rejtélyt minden család fehérjék a tanácsban, de ő egy áruló, de nem túl jól. mind a kapott Holly. vegye fel, és azonnal megszüntet minden. és parázs. Ő ölte meg! És azt mondja, hogy él a Martial Law. nincs olyan, hogy meg lehet ölni a saját. de még mindig rejtve mindenkinek. Nos, majdnem mindenki (kivéve Leafpaw)

Ember nem sajnálom. Tudja valaki emlékszik, hogyan Lionblaze (Lionpaw) kérték Uholka (így kullancsok evett a mennyben!) A harc teljes erejét. Ezek egymást majdnem megölt! Bury őket alig szét őket. (A könyv nem emlékszem). Protein megérteni. Ez a „Nagy Trinity, a hatalom a csillagok vlapah” csak feldühít! És nem azért, mert fehérje! A kezdetektől fogva, minden megy rosszul. Sparrow fixated buta prorochesve nemzetségi Végtelen Hunt Utee és az ősi macskák éltek a tavon. Lionblaze egyszerű. horror! Holly. Lehajolt az ő Martial Law! Igen, ha mindenki élt a Martial Law Firestar még a törzs lehet kihagyni! Elvégre ő született a Home. azóta. Úgy bánt velem. Mintegy Uholka Én már régóta proznala. És így a könyv érdekes.srácok, őszintén, nem értem. Ez a könyv az egyik legérdekesebb ebben a ciklusban. Azt sem hiszem, hogy ki lehet a szülők a három, az elismerés fehérjék egyszerűen megdöbbentette. És egyre több és ember. Mindig tudtam, hogy lélegzik egyenlőtlenül és a Blackberry és a fehérjékhez, és ez a három. Azt hiszem, hogy tévednek, hogy reagált az elismerést a fehérje. Szerette őket mindegy. Belőle nem láttak semmit, de gondoskodó és szerető

Össze vagyok zavarodva. Minél többet olvastam ezt a sorozatot, a több csalódott ebben szentháromság. Különösen a magyal. Itt fixated a Martial Law, Elegem egyik referenciái és a birka és a vak önzés. Lionblaze túl jó. De annak ellenére, hogy ezeket az eseményeket, Örültem, hogy a törzs Shadows hitét, megjelent Ryzhinka gyerekei, és én is parázs kezdeni szimpatizálnak, hadd a végén, és lett egy kicsit őrült. A végén, „sokkal veszélyesebb, mint az ellenség csak a szeretet.” Fehérje, természetesen ez egy sajnálatos, de nem érdekel Uholka, bár utálom, hogy azt akarta koknut Ognika.

Nem értem. Hogy lehet nem szeretni Ognezvzeda. Ön még nem mozgatott meg az emlékeket és. Már elfelejtetted ez? Hogyan. mint mindannyian nézte, ahogy a kis házimacska Ginger lett hű fegyverhordozó Spark, majd a hűséges és bátor katona (később kikiáltó) Ognegriva, majd a bölcs és intelligens vezető? Hogyan tudok érteni Tigerstar. Ő ugyanaz. Az egyik csak olvasni az első ciklus! Nem értem srácok. De úgy érzem, komor diadal, amikor Storm macskák meg a hőt a többi törzsek. És amikor az idősebb macskák tömítés száj buta és arrogáns földesurait és a fiatal katonák (igen, emlékszem, hogy Yagodnik kérték Lionblaze látott, mint a halott és feltámadott Ognezevezd, majd megkérdezte Blackberry hő) Nos, általában, nem ragaszkodnak. Most én megőrült, majd kitalálni egy happy end

Nagy könyv) Uholka megölte Holly. Ez szörnyű Annyira sajnálom Uholka: (ő jobb, Blackberry Azonnal nyilvánvaló, hogy az anya Lionblaze és Vorobya Listvichka (utálom Holly) Tévedsz Egoistka csak magyal és Lionblaze és Sparrow csodálatos !!!). De leginkább azt szeretem Lionblaze! !
# 127803, # 127802, # 127802, # 127802, # 127803, # 127801, # 127803;.

Osztály. Ember. Ez általában normális, csak a természete ennek. Ő emlékeztet palánkon, őszintén. Minden hosszú ez így ment, mert nem tudja, mi az apja Holly, Sparrow és Lionblaze nem BlackBerry, és Rook, és anyám nem fehérjék, mint Leafpaw. Ember szereti a fehérjék, de ő úgy döntött, hogy nem őt, ezért úgy döntött, hogy bosszút álljon.

Cool. Sparrow volt Vorobnym szárnyait, és ment vissza az időben! A Kormos csirkefogó és áruló