A következmények vakszerelem gyerekeknek - városi portál

A következmények vakszerelem gyerekeknek - városi portál
Mi a szerelem vak? Miért gyakran adjuk magunkat anélkül, park gyermekeknek, és cserébe ... nem kap semmit?

Igazi szülői szeretet - a szeretet intelligens, igényes. Ez az, ahol a gyerekek tanítják az önállóságot, kifejezte bizalmát és tiszteletét neki. A közös munka, a szülők és a gyermekek hozza őket örömöt ad közösségben, egyesíti a család. Gyermekek ápolja fitness együtt, olvasás, horgászat, látogatás a színház, park, cirkusz, várta őket. Tapasztalatcsere és az érzelmek csak a családban, ahol vannak közös érdekek.

Külső megnyilvánulása a szeretet különböző családok eltérő. Egyes - végtelenül nagyvonalú csókokkal és simogat. Más családok - meleg és szívélyes kapcsolatokat mögött a külső rögzítő, sőt durva. És beszélt a szeretet, meg kell emlékezni egy szabály - a szerelem nem színlelés, akkor nem viselkedik vele a banalitás és a közönségesség. Szerelem gyermek igényeit, de meg kell lennie, és ésszerű, nem megcsonkítani a gyermek személyiségének és feltárja az egészet jó és világos.

Nem véletlen mondják szovjet pedagógus és író A. S. Makarenko, hogy „ha a gyerekek nőnek fel rendesen - ez a mi boldog öregség, ha már kapott egy rossz nevelés - a mi jövőnk szomorúság, ez a mi hibánk előtt más emberek.”

Friss hírek

1229 16:30 0 fotó

Talált hibát a szövegben? Jelölje ki, majd nyomja meg a Ctrl + Enter