A kreatív tervezési követelmények technológia

Cím munka: a követelményeket a kreatív technológiai projektek

Szakterület: pedagógia és didaktika

Fájl mérete: KB 35

Job letöltve: 64 fő.

Ahhoz, hogy a kreatív technológiai projektek1. A projekt Két részből áll:

  1. Elméleti - magyarázó megjegyzést;

Gyakorlat - késztermék, illetve a szervezeti esemény, hanem rajzokat rajzok, ábrák, vázlatok színű.

2. Fedőlap: Termék

3. Az, hogy a lapok (magyarázó megjegyzéseket):

3.5. Következtetés (önértékelés a munka);

  1. Alkalmazások (kisegítő vagy kiegészítő anyagok: táblázatok, grafikonok, térképek, rajzok)
    1. Bibliográfiai hivatkozások listáját;
    2. Értékelésének kritériumai kreatív projekt.

Magyarázó megjegyzés fut kézzel írt, géppel vagy számítógép eszköz az egyik oldalán egy fehér lapot A4 méretű (210x297), függőleges elrendezésű. Field teljesülnie kell: balra - 30 mm-es, a jobb - 10 mm-es, a felső - 15 mm, alsó - 20 mm. Az oldalszámok kerülnek alján az oldal közepén.Csakúgy, mint más feladatok érdeklődésére esetleg számot

1 1.2 4 Az információ fogalma osztályozás típusú és formájú árucikk információs 4 követelmények 1,3-1,4 6 árucikk információs egy áru osztályozási információt 7 1.

Megfelelő szekréciója nyilvánul jellemzői a következők: színe széklet fehér agyag serovatobely hogy különösen figyelemre méltó a fiatal korban a tej ugyanakkor a reakció bilirubin és stercobilin negatív vagy gyengén pozitív; az ürülék borjak tejtermelők nagy számban jelennek meg zsírsavak; szappannal és semleges zsír kis számban; az ammónia mennyiségét növeljük körülbelül kétszerese a szokásos tartalmát szerves savak; konzisztenciáját széklet gyakran mazevidnaya a bűzös szag.

A betegség jelezheti a változás testtartás fájdalom duzzanat vizelési rendellenességek simtomokomleks összetételének változása a vizelet. Vizeletürítési zavarok: dysuria dysuria; Thamuria gyakori vizelet kis részletekben; Oligakiuriya rendellenesen ritka vizeletürítés; Vizelési nehézség fájdalmas vizelés. Vizelet történik tenezmus kínzó fájdalom. Enuresis inkontinencia vizelet szabadul megváltoztatása nélkül a testtartás.

Vizsgálata a felület a bőr és a nyálkahártya reflexek. Mély ínreflex izom- és csonthártya térd-és Achilles reflex. A legmagasabb érték a Achilles és reflexszerűen egy álló vagy fekvő helyzetben állat. Térd oka enyhe agyvérzés szélén kezével, vagy ütős kalapács jobb akkordok ha reflex által okozott gyors kiterjesztése a térdízület.