A lány, a feleség nem, mit kell tenni, pszichológiai tanácsadás

A lány, a feleség nem, mit kell tenni, pszichológiai tanácsadás
Sok fiú és férfi megkérdezi, mi a teendő, ha a lány, a feleség nem. mint az oka a szeretet hiánya egy férfi és egy nő lehet sokat. Ő lehet, hogy csak fáradt, vagy egyszerűen azért, mert nem érdekli őt, mint egy ember.Ezért a következő cikkben talál módon, amely lehetővé teszi, hogy ne csak megérteni, hogy miért a lány, a feleség nem. hanem mit kell tenni, hogy ez, és megkapja, amit akar. A következő tippeket a gyakorlatban, és akkor sikerülni fog.

A lány, a feleség nem, mit kell tenni

Hagyja békén

Ahhoz, hogy megértsük, miért a lány, a felesége nem, akkor csak meg kell, hogy hagyja békén a lányt, mert minél többet attól függ, hogy az erősebb elutasítják tőled. Elhagyva a lány egyedül volt, nyugodt, pihenésre, és megadja annak a jele, hogy készen áll, hogy szeretlek.

Vegyünk egy kis szünetet

Ahhoz, hogy megértsük, mi a teendő, ha a feleségem, ő nem. Csak egy kis szünetet az időt más fontos dolgok és hobbi. Nem lehet mindig szeretkezik felesége vagy a barátnője, mint számos oka a lány vagy a feleség nem tud szeretetet, még ha nagyon akar e. Néha egy lány csak nem lehet megunni a fokozott nyomás a férjét, és hogy a fáradtság nem engedi neki, hogy pihenjen a normális szexuális kapcsolatot veled. Megtudja: mi legyen a srác, ember.Ahhoz, hogy megértsük, miért a lány, a feleség nem kezdenek valamit csinálni, hanem vegyenek részt a kedvenc üzleti vagy munkahelyi. Minden lány szeretem, ha egy férfi úgy néz ki, a saját, működő, és nem függ tőle. Aztán a lány, vagy nő saját maga kezd csábítanak, amint elkezdi féltékeny a munkát, amit olyan nehéz és élvezni csinál.

Annak meghatározásához, hogy miért a lány, a feleség nem. meg kell ismernünk, hogy nem csak a lányok elcsábítani férfiak, de a férfiak kell elcsábítani a lányok. Ehhez gondolni, amit ő úgy döntött, te, hangsúlyozzák az erősségeiket, amit nagyra értékelik. Talán már elvesztette bizalmát, szeretet, kedvesség, tisztelet, megértés, és emiatt úgy érzi, és azt gondolja, hogy nem kell.

Ne figyeljen

Továbbá, a lányok a különböző időszakokban az élet ingadozások hangulat, ahonnan az ember nem kell attól függ. Amikor egy lány egy rossz hangulat, akkor szükség lehet, akár a konzol vagy eltávolodni és békén hagyja a csótányok a fejemben. Aztán gyorsan visszatér a jó hangulat, és akkor elkerülhető a konfliktusokat, amelyek gyakran fordulnak elő pontosan függését ember nő. Megtudja: mi férfiak, mint a nők.

A legbiztosabb és legjobb módja, hogy ne csak megérteni, hogy miért a lány, a feleség nem. hanem cselekedni, ez csak szeretem. Ha megjeleníti a szerelem a felesége, ő úgy érzi, és azt is megmutatja szeretetét. Nincs értelme nélkül adott műveletet. Ezért, ha szeretik, tálaljuk, tisztelni, értékelni, a bizalom, úgy vélik, és folyamatosan tenni valamit jeléül őszinte szeretet és a megértés rá.

Ez az a szeretet cselekvés, és vezet a szeretet érzése. Nincs művelet, nincs szerelem nem lesz, ahogy tanácsolták korai hollywoodi filmekben, ahol azt mondták, hogy valaki más, mint te teremt a sorsod, a szeretet és a tapasztalatok. Te vagy a Teremtő földi sorsát, és úgy dönt, hogy szeretem-e vagy sem.


Share cikket a soc. hálózatok: