A legboldogabb időpont, amelyben a hónap legjobb elvenni

Egy esküvő kétségtelenül az egyik legboldogabb pillanatait és rettegéssel minden lány életét. Azonban ugyanakkor a szervezet az esemény miatt sok tapasztalatot, és aggodalmak: hogyan válasszuk ki a helyet, megtalálni a megfelelő ruhát, hogy egy jó frizura és ami a legfontosabb -, hogy egy időpontot. Ahhoz, hogy egy esküvő napján tökéletes volt, és volt a kezdete egy hosszú, boldog házasélet, ne felejtsük el, hogy vegye figyelembe az összes ajánlásait és felelősségteljes megközelítést választott a dátumot.

A legboldogabb időpont, amelyben a hónap legjobb elvenniközmondás

Szinte minden fontos esemény az ember életében: születés, keresztelés, halál - kapcsolódó számos szokások és babonák, egy esküvő a listában sem kivétel. Nézzük, milyen hónapban jobb megházasodni, a nemzeti jelek:

Church kanonokok és rendeletek asztrológusok

Ezen túlmenően meg kell jegyezni, és az esküvő év: nem javasoljuk, hogy férjhez egy szökőév, és el kell viselnie egy egyéves gyász időszak után a halál egy közeli rokona. Ami a nap a héten, a hagyományos pihenőnap és szórakoztató tartják vasárnap.

Az asztrológusok különítünk kedvező időszak a házasság növekvő hold, de egy holdfogyatkozás jobb, hogy tartózkodjanak a ünneplők. Úgy gondoljuk, hogy egy jó hónap házasság a negyedik, ötödik, hetedik és tizedik a születés. Kiszámításához a dátum egy adott párt, meg kell találni azokat a megfelelő indokok hónap.

A legboldogabb időpont, amelyben a hónap legjobb elvenni


gyakorlati tanácsokat

Az élet őseink már szorosan kapcsolódik a földön a földeken dolgoztak minden nap - az ültetési növények és betakarítási visszhangzott a nagy dátumokat a szabadság. Ezért úgy ítélték meg, hogy a legkedvezőbb idő a házasság az az időszak, nyár végén késő ősszel: a fő mezőgazdasági munka befejeződött, és megrakott asztalok mindenféle kezeli.

Továbbá, ha eldönti, hogy mely hónapban a legjobb, hogy feleségül, hajlamosak voltak termékeny jelképezi a jólét és a jó töltelék a családi kasszából.

És a mi időnkben szerető párok több okból megállni ebben az időintervallumban a kiválasztásban az esküvő:

Amikor tervez esküvőt természetesen figyelembe kell venni a részleteket és kis dolgok, hallgatni a tanácsokat és ajánlásokat, hogy megtudja, melyik hónapban a legjobb elvenni egy szűz vagy rák, és milyen, hogy néz ki a telihold, de a legfontosabb dolog - ne felejtsük el, hogy előre esküvői forgatagban, ami sokkal fontosabb, mint minden nem, hogyan, hol és mikor fog megtörténni egy esemény, de az elején, hogy mi lesz belőle. Bond szerető szívek a házasságban - ez az igazi értelme, és az egyetlen érdemleges cél esküvő.

Is olvasható: Hogyan kiegészítők Esküvői saját kezűleg. És milyen esküvői frizura engedheti meg magának tulajdonosai félhosszú haj - cikkünkben.