A legjobb köröm tervezési ötletek

tartalomjegyzék

Haladás a szépségiparban nem áll még. Minden évben kínálunk egy új technológia a design körmök. Erről a több 50 évvel ezelőtt, egy nő csak álmodni. Után jön a köröm szalon, válassza csak formálja a köröm és a szőrzet színét.Manapság, mivel a hatalmas választéka. Függetlenül attól, hogy a forma és a szeg, a varázsló létrehozza a kívánt stílust. A lényeg az, hogy a helyes választás. És van sok közül lehet választani: terjedelmes, művészi, akvárium köröm design. Annak érdekében, hogy ne vesszen el ez a sokszínűség, lássuk, mit, modern divatos manikűr.

Modern köröm

Manapság kevés van egy jól ápolt körmök. Fejlődés nem állt meg, és manikűr minden évben több és több bővül a szolgáltatások listáját a design és a festészet körmök. Modern köröm lehetővé teszi, hogy megvalósítsa a legeredetibb és merész ötleteket. Végtére is, a helyes használata hosszúságú és színű vizuálisan korrigálja még a tökéletes alak a köröm.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy remekmű a körmökre használva lakkok különböző színű, a kép van felhordva tűt kefék, különböző vastagságú, formák, szintetikus és természetes. Alkalmazzák a körmök rajzfilmfigurák, virág, karakter, geometriai és absztrakt mintákat. Szintén népszerű kínai festészet és keleti mintákat.

De ne hagyja a pozíciók és klasszikus francia manikűr. alapul, amelyek sok köröm design ötleteket. Volt egy határozott szabály - egy világos vonal a mosoly. De a szín kombinációja, fehér és rózsaszín köröm tip már nincs szükség, a mester saját belátása össze színek.

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

Ha dolgozni műköröm, ez nagyon egyszerű, hogy végre térfogati vagy akvárium tervezés. Ez használ a különböző dekorációs elemek segítségével hozzuk létre őket rajz a köröm és borított egy átlátszó gél. Ez adja a hatását a kép az üveg mögött. Segítségével akril por vagy gél, akkor díszíteni körmök különböző stukkó figurák, de ez a módszer nem alkalmas a mindennapi használatra. Szintén széles körben használt decoupage technika, amely lehetővé teszi, hogy pasztát a körömlemez kívánt mintát.

Ez nem csak a választott díszítő elemek a köröm-dell'arte. Gyöngyök, kristályok, csipke, fólia, strassz, flitter ideális díszíteni manikűr. Még a szárított virágok, kagylók, levelek része lehet egy készítmény és használt mester munkája. Itt a választás korlátozott, csak a képzelet szab határt.

művészi design

Art festmény köröm széles körben használják a mindennapi manikűr. Különösen látványos néz bonyolult minták, hogy hozzon létre különleges alkalmakra. Tedd a képre, a körmök, még egy kezdő is képes elsajátítani ahhoz, hogy egy kis Rajztehetsége, a szükséges készlet festékek és eszközök.

Hogy dolgozzon egy minta a köröm, akkor kell:

  • Pontok. Ez egy fém rúd egy labdát a végén, célszerű felhívni a pontot. A labda átmérője függ, hogy milyen méretű vannak.
  • Fan kefe flitterek. Azt is figyelembe palettáján több árnyalat nélkül keverjük őket össze, ugyanakkor alkalmazni kell a köröm.
  • Brush haj hasznos rajz egyenes vonalak és hullámos. A rövid haj kefe alkalmas prorisovyvaniya virágzik.
  • Vékony ecsettel. Ez egy átlagos, hogy alkalmazzák a kanyarulat, az átlagos vastagsága a sor. Rövid ecset szükséges felhívni a kis részleteket.
  • Lapos ecsettel. Ez lehet különböző méretben kapható: kicsi, nagy, közepes. Ez az eszköz hasznos teljesítmény adatok formájában Gzhel.
  • Petal. Brush hasonló a lakás, de a cut-off területen. Célszerű felhívni a különböző levél színekben.
  • Scotch. Segítségével könnyen felhívni egyenes vonalak a köröm. Ez elegendő ahhoz, hogy ragaszkodni a ragasztószalag, vagy a forma, amelyet vágva belőle, a körömlemez.


A választott a mintát, és hozzon létre egy harmonikus képet kell tartania az alapvető szabályokat. Ha ezek megfelelnek, akkor elkerülhető a klasszikus hiba, amelyet a kezdő mester. nyugodt, pasztell színek ajánlott napi manikűr. Tehát körmök meg nemesebb és jobb térfogati kép látható a világos alap.

Ha azt szeretnénk, manikűr nem fényes, ez alkalmas erre matt fixáló. Csak tedd a kész kéz- és száraz. Létrehozása összetételt, melyek mindegyike része a minta a szárítandó külön, ez segít elkerülni törzs vezethető elemek. Ha térfogati manikűr teszi a kezdő mester, meg kell kezdeni az egyszerű elemek, fokozatosan növekvő szintű komplexitás.

Kezdje végrehajtás tiszta köröm hártya. Ez lehet egy klasszikus vágás vagy egy hardver manikűr. Formájú körmök bármi lehet, minden attól függ, a kiválasztott design. Ezután, az előkészített lakk van felhordva a körömlemez a kívánt árnyalatot.

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

További minták jönnek létre a különleges anyagok létrehozása kötetet. Ez lehet egy gél lakk, de a legjobb gél-agyag alkalmas létre kiemelkedések és a „folyékony kő”. extra fényes dekoratív elemek vannak szükség szerint adagoltunk. A kész készítmény rögzített lakkal. Az eljárás igényel sok időt és türelmet.

Rövid körmök festett

Hosszú körmök - ez szép és elegáns. De vannak olyan helyzetek, amikor egy nő vagy lány nem engedheti meg magának a hosszú. Például azok, aki dolgozik, mint egy orvos, egy tanár, egy masszőr nem viselnek hosszú manikűr. Ha egy nő egy kis gyermek, az éles széle a köröm sérülést okozhat a bőre a folyamat ellátást. És előfordul, hogy a körömlemez egyszerűen nem növekszik, és alakok, és a körmök ellenjavallt.

De még rövid ápolt körmök is lehet stílusos, ha megfelelően válasszuk ki a tervezés és a színt. A forma szintén egy érték, akkor van kiválasztva, alapul a természetes alakját a lemez. Mindenesetre, ovális, négyzet és téglalap alakú, lekerekített csúcs körmök megfeleljen szinte mindenki.

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

Ha pufók ujjait, a négyzet alakú nem az Ön számára, inkább ovális. Levágja a köröm, mindig emlékezni, hogy hagyjuk legalább 2 mm szabad szélét. Ez a hossz nem zavarja a munkát, de megvédi az érzékeny bőrt a köröm alatt.

Az ajánlott színeket választani fény árnyalatú körömlakkot, mint a sötét vizuálisan csökkenti a már kis körömmel. Fókuszban az egyik ujját. Használati lehet virágmotívumok, egyszerű téma rajz, logo bélyegzés. A kép legyen kicsi, és tette fel a kis alkatrészek. Nagy alakja vizuálisan, hogy egy kis köröm, és nem úgy néz ki megfelelő.

Kiváló gradiens néz körmök minden méretben. Rövid körmök kívánatos, hogy színes vonal növekedési lemez metszetvonalat függőlegesen, ez teszi vizuálisan szűkebb és hosszú. Úgy néz ki, szép, ha a gradiens megy köröm köröm. Erre a célra öt árnyalatait egy szín és, kezdve a sötétebb tónusok, viszont festett minden köröm a kezét. Az utolsó köröm legyen a legkönnyebb.

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

A legjobb köröm tervezési ötletek
A legjobb köröm tervezési ötletek

Vizuálisan hosszabbít a köröm hold manikűr, amely elvégzi a mester összpontosít lyuk alján a köröm növekedését. Smile lehet klasszikus ovális, háromszög vagy kétkörös. Színkontraszt, kívánatos, hogy válasszon, hogy azok illeszkednek egymáshoz.

Üzleti-szerű néz klasszikus francia manikűr. A modern irányzatok lehetővé teszi számunkra, hogy mosolyogni, nem csak fehér. A változatosság, akkor adjunk hozzá egy növényi vagy geometrikus minta. Az egy vagy két köröm sztrájk minta dombornyomás, szín vegye fel a hang rajzolt élek.