A legjobb párna gyerekeknek

Az utoljára beszéltünk arról, hogy a légzsák párna gyerekeknek és milyen formában kell választani, amelynek középpontjában a gyermek életkorától van szükség.

Most elmondom neked a legkevésbé fontos részei párnák a gyerekek - azok összetételét. Milyen anyagokat kell párna, hogy ő volt a jó egészség és a könnyű alvás? Mi legyen a párna - természetes vagy szintetikus? És mi a legjobb párna a gyermek?


Itt a véleményét „tudósok” élesen megosztottak. Minden konvergálnak egy - egy párnát ne csak kényelmes és puha, meg kell kiváló minőségű, hasznos a gyermekek egészségére, és biztos, hogy áll környezetbarát anyagok. További vélemények eltérnek.

Valaki azt javasolja, töltőanyagok párnák természetes anyagokból készülnek - gyapjú, teveszőr, libatoll - a tollat, hogy valaki megijedt az a tény, hogy a gyermek számára, predraspolozhnnogo az allergia, mint a párna veszélyes lehet, ezért célszerű csak mesterséges töltőanyag - fayberteks, hollofayber mesterséges Swan le, és más fajták, és szilikonozott poliészter szálak.

Mint mindig, az igazság valahol a kettő között. De most minden rendben van.

Természetes párnák. Minőség párnák, valamint készült teve és birka gyapjú készülnek most, mint általában, a modern technológia és biztonságos a gyermekek allergiás. De. ha tényleg van bármilyen kétség, akkor jobb félni. Különösen azért, mert ezek a párnák alkalmasabbak a téli időszakban.

A fő előnye a párnák libatoll és a gyapjú: a természetesség, a nagy kopásállóság, ezek tényleg meleg és egészséges.
A fő hátránya ezeknek a párnák nehéz az ellátást, és elég magas áron.

Szintetikus párnák. Az előnyeit - párnák szintetikus töltet ideális allergiásoknak, nem szaga, atkák és paraziták nem indul el, párnák könnyen kezelhető és karbantartás, könnyen mosható és gyorsan szárad.


Árnyoldala - nem lélegzik, így sposobstvyut izzadás fejét. És élettartama termékek a töltőanyag meglehetősen rövid.
De. annak eldöntése, hogy egy szintetikus párna, tartsa szem előtt a legfontosabb dolog - ezek a párnák nem káros, ha magas színvonalú párnák! Ezek a párnák mindig olcsóbb toll vagy gyapjú, és ez így jó lesz, és ami a legfontosabb, biztonságos és gazdaságos alternatívát párnákkal.

De akkor hogyan lehet, ha ajánlásai szerint a gyermekorvosok, a legjobb termékeket vásárolni csak természetes töltőanyagok, de van kockázata az allergiás reakciók? Van megoldás!

Az ideális párna a gyermek bármilyen korú egy párnát bambusz szál - egy egyedülálló természeti töltőanyagot!

A legjobb párna gyerekeknek

Ez a modern generáció töltőanyagot gyártásához használt a takarók és párnák Premium. Az érintés töltőanyag termékek nagyon puha, lágy, könnyű, ami különösen fontos a jobb gyermekek ágynemű. Bamboo nem szívja magába a szagokat, miközben tökéletesen magába szívja a nedvességet, és megtartja alakját, ami nagyon fontos a gyermekek dolgokat. Bambusz szál van rendelve a tartósság, az erő és a magas kopásállóság.
Ez az anyag nem okoz allergiás reakciókat, bőrirritáció, egy természetes antibakteriális és szagtalanító funkció foglalkozni a kialakulását és fejlődését a betegséget okozó mikrobák.
Kiválasztása egy ágy bambusz szál, csinálsz egy illetékes, modern választás mellett a legjobb a gyermek számára.

És végül néhány lényeges pont.

Case, valamint egy párna töltelék, szükségszerűen készült tiszta pamut. Figyelni rá.

Ne felejtsük el, hogy gyakran szellőztetni, és mossa a gyermek párna. Párnák felnőttek általában mosni évente 3-4 alkalommal, a gyermekek számára, persze, még gyakrabban.
És biztos, hogy változtassa meg a pad, ha szükséges.

Ne feledje, egy jó alvás baba - a legfontosabb, hogy az egészség és a nyugalmat. Tehát a választás párnák, valamint az összes ágyneműjét, kezelésére körültekintően és remegés.

A legjobb párna gyerekeknek

Nem akarsz lemaradni egy új cikket?
Feliratkozás a hírekre!