A lényeg a viszonzatlan szerelem

Néha előfordul, hogy az emberek életét magában viszonzatlan szerelem. Számukra ez lesz a szomorú dráma, sőt az élet tragédiája. Ez a sérülés a lélek, amely egész életükben, és nem benőtt. Az életben, sok volt a viszonzatlan szerelem, amely elhagyta a nagy nyomot. Fájdalom csak enyhül a korral, de ez teljesen, és nem megy el - minden a lehető legbiztonságosabban a raktárban tárolt a lélek.Ez viszonzatlan szerelem maradt a humán nehéz nyomot, és sok ember van, hogy készítsen ezt a terhet az élet. Mint egy nyílt seb, súlyos memória vezet állandó stressz és akut idegi tapasztalatait. Következmények a viszonzatlan szerelem néha nagyon nehéz. A szeretet tárgya lehet szó nőnek a lélek szerelmes. Az a tény, hogy ebben az esetben nincs válasz és a viszonosság nehéz lesz szerelmes tragédia.

Az ilyen ember, néha nagyon magas törekvéseit, nem kap választ a válasz a másik. Ez sajnos elég gyakran előfordul. Magát szerelmes egy ember igyekszik minden rendelkezésre álló eszközzel hozzá kell nyerni a figyelmet, ami nekem egy ilyen érzéseket. Általában használja a teljes arzenálját lehetőségeket, honnan ajándékokat más jelét figyelmét. Ha ez nem segít, a szerelem gyakran okoz egy különleges érzés más módon megadva.

Ha minden lehetőséget kimerítettek, beleesik egy mély kétségbeesés, és elkezdi, hogy a különböző hibákat. Sanity szerelmes nagyon eltér a szokásos állami, és ez alá csak a fő cél neki. Az egész világ korlátozott, csak egy ember, és az egyetlen motiváció - az, hogy a kedvenc ott. Csak az élet nem mindig ilyen emberek vágyait azonos. Ebben az esetben kiderül, az úgynevezett viszonzatlan szerelem.

Körülbelül egy keserű szerelem lett rakott egy csomó dal, és megtalálni a belső választ az emberek, akik mentek át rajta. Mint egy ördögi kör, lelki fájdalom újra és újra felkavarja a lelket. Mert egy ilyen ember szerelmes viszonzatlan szerelem úgy tűnik, nagyon igazságtalan, mert minden az ő fényes ambícióit időnként gátolják az akut kilökődés. A cél a szerelem gyakran nem csak figyelmen kívül hagyja, de durván eltaszítja. Mindez gyakran okoz traumát az élet.

A szerelmesek minden durva szót a tárgya az ő figyelmét - van valami, hogy jól megy a lelkébe. Teljesen nyissa ki a másik személy a magasabb síkon, akkor válik rendkívül érzékeny. Sajnos ez gyakran nem veszik figyelembe a másik fél, ha ahelyett, hogy a viszonosság szerelmes egy ember megsérül lelket. Bármely szó, akció, vagy még nézni - ez egy kiváló ár-érték párok. Ha a szerelem véletlenül kiiktatott, akkor a lélek nehéz sérülések elkerülése érdekében. Hurt és a fájdalom, stressz és a depresszió - része a következményei az ilyen viszonzatlan szerelem. Ezt a helyzetet bonyolítja az a tény, hogy mindez súlyos negatív lenyomatot az emberi lelket.

Szakadt lélek és megtört szív. Legyen óvatos a más emberek lelkét!

Bár lehetetlen megtörni a lélek és a szívverés, de ennek ellenére viszonzatlan szerelem bevésődött nehéz energia-lábnyom. Ezzel a fájdalom már élni. Csak ezen a módon még mindig nem lehet definíció szerint azok a sérült lelkek is lehetséges gyógymód. A fő hiba a szerelmesek az elképzelés, hogy az érzéseiket szükségképpen viszonozni. Az igazi szeretet nem lehet megvásárolni ajándékokkal és virágokkal - ez nem azt jelenti, ébredés lelki szeretet. Meg kell érteni, hogy a szeretet világosan - ez nem az influenza, ami jött a szerelem, majd megfertőzni másokat. Csak maga az ember nem tud szeretni, de soha nem kap másikat. Szerelem nem lehet - ez bölcs szavait őseik minden korosztály számára.

Viszonzatlan szerelem helyzetet bonyolítja az a tény, hogy az emberek hozzáállása zavarja negatív lerakódásoktól a múlt. Ezek a negatív tapasztalatok elpusztítja az összes kezdetben. Meg kell érteni, hogy a belső negatív - ez mindig egy akadály, amely akadályozza a normális kapcsolatokat. Sajnos, néha felismeri és következményeit már viszonzatlan szerelem. Miután súlyos sérülések már rendkívül nehéz, hogy egy új kapcsolatot. Miután véletlenül kezeljük a lélek, kinyitja már nem akar újra. Ez a fajta a védelmi funkció az új fájdalmat.

Sokkal rosszabb, mikor, miután viszonzatlan szerelem embert, majd szándékosan okoz traumát másoknak. Mint az áldozatok pedofília, szenvedett előtt, majd ők maguk is elkövetett hasonló. Belső fájdalom ilyennel okoz sebek és sérülések a többiek. Így gyakrabban véletlenül jönnek, akik durvaság és sértéseket reagál a törekvéseit a nettó szerelmes ezeket az embereket.

A szerelem, mint egy törékeny kristály váza. Szándékosan vagy gondatlanságból néha összetörik apró darabokra. Tehát még által elkövetett bűncselekmények egyes tudatos és mások - gondatlanságból. Sajnos, a kár mindkét esetben szinte azonos. Különösen káros az emberek, akik tudatosan és hamisan játszik a törékeny idegen szerelem. Hagynak az életük végéig nehéz nyomot a lélek. Így néha jönnek durva készülékek furcsa szerelem, ami az egyik legsúlyosabb lelki bűncselekmények.

Ebben a helyzetben, a hibák általában egyszer mindkét oldalon. Magát szerelmes férfi makacsul nem hajlandó hallgatni a másikat, és megérteni, hogy ez nem okoz neki semmilyen érdeklődést. Úgy tűnik, hogy a helyzet változni fog mindent, mindent fog, és végül együtt. Csak egy része ez csak egy keserű csalódás a szerelemben. Az évek során, semmi sem változott, és neki egy különleges ember építi kapcsolatait a másik család. Mindez ismét fájdalmat és fáj még szerelmes. Titokban ápolása az ötlet, hogy továbbra is együtt a végén az emberek, és nem lehet építeni egy új kapcsolat és a család.A szeretet és a lehetetlen, hogy bezárja az ajtót, és megérteni, valami nagyon fontos. Ugyanakkor a szabályok meglehetősen egyszerű szeretet. Senki nem kényszeríti egy másik személyt, hogy szereted magad. Akkor is a legjobb férfi és egészen méltó a kölcsönösség, de nem értem. Szeretni csak magát, de ez nem garantálja a visszatérő kölcsönösség. Az ember csak akkor ingyenes magukat.

Ha viszonzatlan szerelem nagyon fontos megérteni, hogy az igaz szerelem - a lelki szeretet. A lázadás a szenvedély és intenzitásának érzelmek nem kapcsolódik ehhez a bizonyos értelemben, de csak a saját belső negativitás. Így kiderül, hogy ez megakadályozza a törmelék és egyértelmű kapcsolatokat és a megnyilvánulása a szeretet kristály. Ebben az esetben a kapcsolatok a különböző egymásra negatív lenyomatai a lélek. Mindez nagyban megnehezíti a megnyilvánulása a tiszta szeretet. Már egyre világosabban oka a sok törött kapcsolatok.

Ez a lelki szeretet nem kell semmit, és nincs kapcsolatban az emberekkel. Ha megszabadulni a különböző negatív belföldi megtakarítások, akkor az összes általa megszerzett belső békét. Szerelem a legtisztább formájában - egy csendes és békés állapot. Sima és nem tartozik a hangulatingadozások vagy élethelyzetekben. Nincs harag, nincs őrület a negatív érzelmek. A mellkas - szív - csak a hőt a tüzes energia.

Elég ok az emberek a belső hő - ez egy igazi megnyilvánulása a lényege a szeretet. Úgy érzi, már nem hivatkozik erre a különleges lelkiállapot. Ha van belső hő, fokozatosan radikálisan átalakítja az ember belülről. Nagy energiájú fokozatosan megtisztítja belső negatív, és minden múltbeli sérelmek fokozatosan törlik. Függés egy ember megy együtt különböző negatív kinövést. Ennek eredményeként, csak a tiszta érzelmek kifejezése. Infatuation válik crystal display lelki szeretet. Van még sok más.

Abban az esetben, viszonzatlan szerelem, néha előfordul, hogy még Isten maga adományozta találkozó nem garantálja, hogy ezek az emberek együtt lesznek. A paradoxon abban rejlik, hogy egy ilyen találkozó kap egy speciális jelentése van. Általában ez valami fontos távol a figyelmet a szerelmesek. Komolyan azzal az óhajjal, csak azért, hogy vele egy különleges ember, úgy gondolják, hogy együtt lenni. Minden mást érzékelhető, mint a tragédia, és elutasította.

Megértését valami szent ki a létállapot szerelmes. Biztosíthat számukra a találkozó - ez az egyéni fejlesztés során a lelki szeretet.

Az ő belső negativitás még mindig lehetséges, hogy képes felébreszteni ebben nagy értelme. Az ilyen különleges üléseket nem egy személy sérülések és sérülések a lélek - ez egy nagyon fontos teszt neki. Az egyetlen dolog, ami a legfontosabb az a szerelem. Sajnos, ez a vizsga, és sokan nem, hogy sikeresen át. A végén, még mindig csak egy negatív tapasztalat.

Komplex alkímia of Love

A nehéz út a szeretet hibák gyakran mindkét oldalon elkövetett. Akkor az ember megy úttörője járatlan út. Egyrészt vannak olyan magas elvárások, és a másik - olykor goromba vissza. Szerelmeseinek különleges emberek egyáltalán nem lehet vele. Ez a helyzet csak levelet harag és fájdalom. Szerelmes egy személy úgy érzi, mint egy vesztes, és nem tudja megváltoztatni ezt a helyzetet. A másik oldalon nem fogadja el és nem akar vele lenni. Nem hívta belső válasz a szívét.

Értse meg a következő válasz is lehetséges. Hiányzik megtorló érzései a személy szerelmes, ő nem úgy, mintha, és csak azt mondja neki róla. Azonban egy ilyen gondolat keresek kölcsönös érzések egyszerűen elviselhetetlen. Hirtelen leesett az ő szeretet tárgya, keresek kölcsönös érzések nagyon erősen igényli a viszonosság tőle.

Végül egyre elutasításának célja a szeretet, a szerelem egy férfi könnyen fel magad az ő helyébe. Elvárom, hogy azonnal meg arról, hogy viszonossági alapon minden érzés nélkül, egyszerűen rossz. Hibáztatni hiánya a kölcsönös szeretet rossz is, mert az igaz szerelem nagyon ritka.

A szerelmesek az ember minden drasztikusan változtatni, amikor a hangsúly a prioritásokat. A legfontosabb ismereteket itt rejlik a lényege a lelki szeretet. Fő betekintést az, hogy a másik személy nem köteles viszonozni. Talán csak szereted magad, és ez egy fontos szabály a lelki szeretet. Még sérelmek és a fájdalom - ez általában a következménye ez a félreértés. Ha lelki szeretet nagyon is lehetséges, hogy elkerüljék a súlyos sérülések, traumák a lélek. Ebben az esetben a legmagasabb tüzes energia csak nem teszi lehetővé negativitás felhalmozódnak, és nyomtassa ki a rakomány belsejében. Sőt, még múlt sebeit és sérülések gyógyulnak a lélek ereje által lelki szeretet.

Jelenlétében a belső hőenergia tűz képes, hogy törölje a felhalmozódott negatív. Csak vidd az összes belső terhelés, a megállapítás a lelki szeretet, akkor kezd megnyilvánulni a lehető legtisztább formában. Az ember fokozatosan könnyít a lélek, s nőni szárnyakat. Ahelyett, sértések és sérülések a viszonzatlan szerelem megszerzett belső hő. Ember kap tűz kincs, ami őszintén kovácsolt a küldetés szeretet. Belső átalakulás neki annyira, hogy ő ajándékozott meg a találkozást, csak érzékeljük, mint jó.

A komplex alkímia szeretet gyullad a belső tűz néha nem könnyű. Megy szó tapintású, hibák, sokan nem tudták felébreszteni ebben a belső hőt. Sőt, csak nyert belső negativitás. Mindez válik számukra további akadálya annak, hogy sikeres a következő vizsgálat a lelki szeretet. Kiderült egyfajta ördögi kör, és a szakítás nem olyan egyszerű. Szívfájdalom és a harag gyakran nem teszik lehetővé, hogy meggyullad ezt a belső tüzet. Szállítási feltételek e fontos vizsga jelentősen bonyolítja.

Megtagadása kölcsönösség van egy nagyon durva módon durván hozza alig feltörekvő fények a zuhany alatt. A szerelmes férfi, mint a kova, feltűnő a tűzkő, és hogy szüksége van egy kis segítségre. Sajnos, durva elutasítása viszonosság nem hagyja az ő meleg és világos emlékek. Éppen ezek a különleges pillanatok elengedhetetlen, mert gyújtsd meg a belső láng. Ezért annyira szerelmes kezelendő nagyon óvatosan, mert kezdődött a legfontosabb vizsga az életüket.

Ugrás az új evolúciós lépés lehetővé teszi a nagyon összetett érzelmek és személyes tulajdonságok. Először is - ez egy belső őszinteség. Ha nincs ilyen alapon azt verte az első szikra szeretet rendkívül nehéz. Odabent van megtévesztés, ilyen alapítvány nem lehet alapja a lelki szeretet. Speciális lelkiállapot képes megszületni csak az emberek, mint a hattyúk. Ezek hasonlóak ezek a gyönyörű madarak hűséges. Ezek az emberek elsősorban csak a felére, és teljes mértékben adta a szeretet érzését. Csak az ilyen emberek jönnek lelki szeretet. A hígított azonos tíz és száz kapcsolatok szerelem olyan, mint egy alku rubel egy fillért sem. A hígított bort a szeretet nem tud okoz eufóriát szellem. Csak érzékeli a koncentrációban egy személy, és nem a többnejűség képes felébreszti szerelmes egy speciális zuhanyzó Teológiai Szerelem. Csak az emberek - Swans képesek ébredés neki.

A speciális alkímia ez a szeretet, hogy az érzelmek képesnek kell lennie arra, hogy kiválogassa a saját negativitás és harag. Ugyanilyen fontos, hogy helyezze hatályon kívül, és nem látni más emberek hiányosságai. Fontos, hogy csak a nagy, tiszta érzést, hogy a személy. Még a szívfájdalom lehet meggyújtani egy kis láng először, majd egy tomboló tűz a mellkasában. Ezt meg lehet tenni, még azonos emlékek aranyos mosoly, vagy más különleges emlékek. Az ilyen szikra égőkészülékei belső láng lehet egy fényképet. Kukucskált feszülten a mélybe a szemét, hirtelen lehetséges, hogy egy váratlan kincs.

Ahelyett, hogy az üresség és a belső fájdalom, valaki hirtelen kap egy csodálatos ajándék a mennyből. Ignite egy belső szellemi tűz kezeli egy pár, és csak ők tudják a valódi értékét ez a kincs. Isten személyesen adja ezt az ajándékot, hogy az ember, ami kinyílik egy ismeretlen és csodálatos világban.