A macska hasmenés a vér

A macska hasmenés a vér

Általában a macskák válogatós étkezési szokások, sokan közülük igazi ínyenceknek. Ezért még gyakori rendellenességek van egy kedvenc állat súlyos szorongás. Mit mondhatunk ilyen kellemetlen esetek, amikor kedvtelésből széklet megjelenik a nyálka vagy a vérrögök képződését. Hogyan gondoskodó háziasszony találtak a macska a rossz választása?Mi hasmenés a vér?

Öngyógyítást és diétával segít csak enyhe esetekben, de amikor a macska véres hasmenés kell azonnali hozzáférést a szakemberek. Lehet heveny hasnyálmirigy-gyulladás. enterocolitis, dysbiosis, paraziták. nyálkahártya károsodás miatt lenyelése éles tárgyak, mérgek, méreg és egyéb kellemetlen dolgokat. Ezért, hogyan kell bánni egy macska hasmenése vérrel kell mondani személyesen vet, alapozza következtetéseit nem csak a tulajdonos felmérés, hanem a helyes laboratóriumi vizsgálati és ellenőrzési személyes szőrös beteg.

Az első dolog, amit tennie kell egy orvos, hogy megértsék, hogy pontosan miért a macska hasmenés a vér? Sokkal beszélgetés ad a tulajdonos az állat, a beteg számára írják le az egészségügyi szakember nem. Itt van egy lista a lehetséges kérdéseket, akkor kérheti az első konzultáció, egy tapasztalt állatorvos:  1. Mióta van a macska laza széklet?
  2. Mióta megjelent a székletben vagy a vér színezetű nyálka?
  3. Észrevetted ürülékében parazitákat darab harmadik fél tárgyak (darab papír, műanyag, fa chips)?
  4. Milyen gyakran a macska fut a WC-t?
  5. Vajon hasmenés éles kellemetlen szag?
  6. Milyen színe és állaga váladék?
  7. Mi a hozzávetőleges széklet?
  8. Hogyan macska általános egészségi az elmúlt időben?

Hasmenés a vér - olyan veszélyes dolog, öngyógyítás tele van következményei. Leggyakrabban, hogy megértsék nélkül komoly elemzés nem lehetséges. Mégis, a tulajdonosok szőrös kedvencek tisztában kell lenniük a legfontosabb a betegség tüneteit és annak lehetséges okait.

A macska hasmenés a vér

Urethrostomy - a szükséges intézkedés sebészeti macskák, ha elzáródása a húgycsövet. Hogy ez a művelet néhány óvatosságra van szükség akkor, és milyen következményei lehetnek, lesz szó a cikkben.

A macska hasmenés a vér

A macska hasmenés a vér

A macska hasmenés a vér