A macska hasmenése a vér, mi történt

Ideges kishechnika- gyakori betegség a háziállatok. És általában nem hoz sok baj. De ha a macska hasmenés a vér, meg kell, nem marad!A macska hasmenése a vér, mi történt

Az oka a hasmenés hatalmas. Ahhoz, hogy a példáját, és ételmérgezés és az allergia, és csak a stressz. Támadás a hasmenés nem komoly, ha a szék festett általában, hogy barna. De ha a macska hasmenés a vér, ne pazarolja az idejét! Kedvence sürgősen szakmai segítséget.

Hasmenés vér a macska történik mély nyálkahártya elváltozások, és jelzi a belső vérzés. Ha a vérzés lépett fel a gyomorban, vagy a felső szakaszain a bél - cal fekete lesz, mint a kátrány. Vörös vérerek jelzik kár az alsó bél. Mindkét esetben nagyon súlyos. A pontos meghatározása oka a hasmenés véres sikerétől függ a kezelés a macskák.Közös okai:

Paraziták. Ebben az esetben, a széklet lesz észrevehető nyálka jelenlétének. Általánosságban, a prognózis a macskák kedvező. Miután a helyes viselkedés kezelése és tisztítása a ház a tojásokból élősködők, egészség helyreáll.

Feline szopornyica (panleukopenia) - az akut vírusos betegség kíséri egy gyulladás a bélben. Leggyakrabban ez érinti a kiscicák két hónaptól egy évig. A legtöbb esetben ez vezet a gyors halál a fiatal törékeny állatok.

Bakteriális fertőzéseket kísérő egyéb betegségek a belső szervekben. Belső vérzés veszélyes behatolás a fertőzés a véráramba és a szepszis.

Mérgezés mérgező anyagok súlyos esetben vezethet súlyos mérgezést és hasmenés vér a macskát. Veszélyeztetett állatok járni az utcán. De még ülve otthon, a macska mérgezett vagy háztartási tisztítószerek szobanövények. Feltétlenül mondja az állatorvos. Ha a gyanú, hogy a macska mérgezett. Előírhatja, hogy a bevezetése egy speciális ellenszer.

Szüntelen véres hasmenés kiszárad és gyengíti a macskát. Sápadt íny, láz, láz, hányás beszélni romlása az állat állapota. Megpróbálom, hogy kezelje a macska egyedül ebben a helyzetben - csak veszíteni az értékes időt. Amennyiben nem ad semmilyen gyógyszert a vizsgálat előtt az orvos. Ez hasznos lesz, hogy velük a vételi székletminta a tanulmány.

Az ilyen állapotok kezelésére macskák mindig történik csepegtetővel. Gyógyszerek, intravénás alkalmazása segít csökkenteni a gyulladást a lehető leghamarabb helyreállítani a vér térfogata, és távolítsa el a kiszáradás. A legsúlyosabb esetben a macska szüksége lehet vérátömlesztésre.