A macska vizelet a vérben okok, kezelés

Vér a vizeletben (vérvizelés), egy macska vagy macska - a jogsértés súlyos, az állatot gondoskodás leggyakrabban szükség sürgősen. Azt is hiszem, hogy mi okozta a fájdalmas állapot, mert ha egy macska tönkreteszed vére, ez történik - nem ez a norma. Képes diagnosztizálni a betegséget megfelelően állatorvos ellenőrzést követően.Továbbá szükséges és elemzéseket. Diagnózisok különbözőek, sok közülük, hogy melyikük megbízható - ez egy laikus csak találgatni tud.

Vér a vizeletben a macskák: okok és a kezelés

 1. Vese problémák. A gyulladásos folyamat bármely lehetséges etiológiájú befolyásolná a vese szövet, alkalmas arra, hogy az ilyen tüneteket. Progresszív fertőzés sújtó medence vagy egy csésze hatóság megsérti munkája néha tüneteit provokálja - vér a vizeletben a macskák, a kezelést sürgős szükség van. Könnyen veseproblémái sérülés, mert a fogékony állatok sérülések. A következmények ebben az esetben ugyanaz, mint a macska vizelt nem tiszta folyadék és vér.
 2. Gyulladás gyakran érinti húgyvezetékekben, mint minden része az urogenitális rendszer nem védi ez ellen, a közelben található.
 3. Tumoros folyamat. Neoplasmák is okozhat vérzést. Tünet jelzi idők és futó onkológiai pet, a kezelést nem lehet halogatni.
 4. Sérülés a húgyhólyag. Sérülés következtében lehetséges, míg az állat a vizeletben olykor véres szennyeződést.
 5. vérvizelés gyakran okozza a kialakulását agancskorall kövek (urolithiasis). Lokalizáció őket különböző: a különböző osztályok a vesék (vesemedence, kehely), húgyhólyag. Ezek beteg szövetben éles mozgás közben (gyaloglás, fordul), ezért az oka a megjelenését rózsaszín vagy sötét szennyeződéseket a vizelet egy macska szenved BNO (urolithiasis), kezeletlen állatok szakértő nem tud itt. Belül húgyvezeték kövek nem alakult ki, de gyakran jönnek vissza a felső szakaszain vizelet a döbbenettől. Ezek nagyon keskeny, még egy ember, egy kis négylábú háztartási - sokkal vékonyabb. Só vagy mész kialakulását változó, néha mozog a húgyutakban. Jam kő elzárja a vizelet részben vagy teljes egészében, idegen test károsítja a fal az ureter. A macska vizelet kiválasztódik a vér, amikor az megjelenik.
 6. Bizonyos gyógyszerek macskák mérgező hatással, részben a hatás paradox, különösen, ha azok nem állatok, hanem emberek. Kábítószer vérzéseket okozhat a macska is van, sötét vagy rózsaszínű, vér a vizeletben. Ne hagyja, hogy a kisállat aszpirin vagy paracetamol. Gentamicin is veszélyes a macskák, mert befolyásolja a parenchyma okoz nephrológiai betegség.
 7. Még közös test betegség (szívelégtelenség, májbetegség, és más szervekben) válthat ki hasonló tüneteket.

Rózsaszín vagy sötét vizelet egy macska: vérvizelés, vagy sem

A vizelet elszíneződése egy macska sötét rózsaszín vagy félnek a fogadó ösztönzi tisztázni a diagnózist. Ez nem feltétlenül fájdalmas tünet. Még banális túlmelegedés osztályon könnyen provokálni hasonló.

Előfordul, hogy a kiválasztott színeket változik gyógyszerek vagy élelmiszerek. Ha biztos vagy benne, hogy ez sérti nincs jelen, akkor a tünetek lehetnek komoly egészségügyi eltérés. Keresse az oka, vérfolt - véráramba, hulladék folyadékot kell nélkül jelenik meg. Valószínű, hogy ez a betegség (nehéz lehet). Kitartás, türelem is fenntartja - pet segítségre van szüksége, hogy vigyázzon rá.Vérvizelés nem veszélyes önmagában. Vérveszteség általában kicsi (kivéve - vérzés trauma), de ez a jel a belső baj. állat egészségét törött, fáj, néha ez egy betegség fenyegeti az életét.

Pathology macskákban, amely kíséri vérvizelés

Macskák hirtelen talált vér a vizeletben - ez a betegség tüneteit (akut vagy krónikus), a kezelés szükséges. Ezek részben már említettük, a korábbi fejezetekben köze hozzá. Add információt néhány.

 1. policisztás vesebetegség. Súlyos betegség sokáig nem nyilvánvaló tüneteket. Több vese ciszták, szervek működését. Vérvizelés akkor jelentkezik, ha az ügy bonyolult - a betegség kezdődött, a veszélyes állapot. A halandóság magas, támogató kezelés, nincs radikális kúra intézkedéseket.
 2. Betegségei a reproduktív rendszer. Gyulladásos vagy neoplasztikus elváltozások a reproduktív rendszer az állatok gyakran kíséri a vér bekerülni a vizeletben. Általában hímek prosztata patológia, nőstények szenved „női” problémák uterin elváltozások a petefészkek.
 3. A ok meglehetősen szolgálni és cystitis, különösen akut formában. Jellemző Scarlet cseppecske kiválasztási a végső vizelés.

A gyulladásos folyamatot kíséri mérgezés, a tulajdonos meg kell értenie ezt. A macskák maguk tudják csak hangot a probléma „a macska nyelve.” De ez még nem teszi az állatok csendben szenvednek. Intoxikáció - ugyanaz a mérgezés okozta belső tényezők. Termékek A mikroorganizmusok, bomlásnak, szövetelhalás - maradék toxinok és ezek a folyamatok tartoznak a keringési rendszerbe, és az összes a környezet és a test a beteg.

Kezelése vérvizelés macskák

Tactics kezelés attól függ a diagnózist. A legfontosabb dolog -, hogy azonosítsa az oka a betegség kialakulásához. A betegség diagnózisa, előírások, beállítás menü - előjoga a szakember. Még akkor okának megállapítása az összessége tünetek és a vizsgálat nem csak megjelenésében. Megismerjük a etiológia, az orvos választja ki a kezelési stratégia keretében a jellemzői a kedvenc:

 1. Beteg húgyúti rendszer - kezeli őt.
 2. Problémák a szex - eltávolítja őket.
 3. Ha a kiváltó oka a megsértése - a trauma, az állatorvos fordított a következményeket. Lehetséges műtét szervi károsodás, megsértve azok integritását, nem csak egy zúzódás.
 4. Megtalálása policisztás (gyakori diagnózis pedigreed macskák) - írják szupportív kezelés. Ezután a türelmét, és különös gonddal kell végezni. Enyhíthető az egyházközség elég lehet teljesen meggyógyítani - nincs.

A macska vizelet a vérben okok, kezelés

Vér a vizeletben a macska vagy macska - a jogsértés súlyos, az állatot gondoskodás leggyakrabban szükség sürgősen. Forrás: Flickr (debeli_zec)

Vér a vizeletben egy macska-eunuch: kezelés

A kasztrálás megmenti macska sok bajok, megkönnyíti a együttélés az emberek és az állatok, még a betegségek megelőzése. Nem minden, mégis. Gyakran mindkét nemnél ivartalanított állatok felmerül ICD. A beavatkozás után, így az osztályokon steril csatorna vizeletmennyiség fokozatosan szűkült. A nehéz ki még a legkisebb kövek és sók ( „homok” A múltban általában nevezik). Urolithiasisban emiatt fordul elő, hogy eunuchok gyakran előfordul vérvizelés, a vizelet mennyisége csökken. A macska vizelési vér - kezelésre van szüksége.

Nem csak szűkül a csatorna, ami a betegség. Ha nem választ külön étkezés, a kőképződés szinte elkerülhetetlen.

Megelőzése vérvizelés macskák

Elemezve a tényezőket, amelyek a betegség, igyekszünk kiküszöbölni azokat. Vagy legalább minimalizálható.

Ha a macska genetikailag hajlamos az elhízásra, ez is jelent kockázatmentes található egy csoport ICD.

Mellesleg, ok nélkül vért a vizeletben a macska nem jelenik meg, de otthoni kezelés kockázatos. Ne feledje, hogy a szükséges orvosi ajánlás, diagnosztikus eljárások (ultrahang vizsgálatok).

Time - a vezető tényező. Késedelem nem, azonnal forduljon a kijelölt állatorvos nyomon utasításokat. Az élet és az állam a kis beteg rajtad múlik, így vigyázni rá.