A mosás toll - Tippek az internet, Chistyulya

A mosás toll - Tippek az internet, Chistyulya
Golyóstoll, festék, ceruzák, színes ceruzák, filctollak, rúzs - a gyermek képes arra, hogy bármi jön neki a kezét, vagy inkább a kezében. Az egyetlen Kár, hogy kimossák „graffiti” nem mindenki számára. Különösen nehéz eltávolítani a felületről a különböző zeneszámokat a tollat ​​- nem adják oda minden mosószer és képes csak kissé elhalványul. A kérdés az, hogy mit lehet mosni toll, képes vezetni a holtpontról még a tapasztalt tisztitó munkás.Miután vándor az kiterjedésű az Internet, és hallgatta, hogy tanácsot legtapasztaltabb anyák, már összeállított egy listát a leghatékonyabb ajánlásokat a kérdésben.

Hatékony módja, hogy távolítsa el a nyomait a toll

  • A foltok toll megbirkózik melamin szivacs. Meg lehet vásárolni a szupermarketekben, a szervezeti egységek, ahol lehet kapni a különböző dolgokat a gazdaság - szivacsok, törlőkendők, stb Melamin szivaccsal dörzsölje makacs, sőt makacs.
  • Jó kutat jelek toll tisztább a WC „Domestos”. Meg kell alkalmazni a szivacsot, és dörzsölje be a foltot a tollat. Ezután mossa le tiszta vízzel. Amikor a „Domestos” kell, hogy legyen óvatos, és ellenőrizze, hogy a szerszám nem ütközik a bőrt. A legjobb, ha együtt dolgozni vele a kesztyűt.
  • Megbirkózni nyomait markerek és tollak is használ alkoholt vagy vodka. Nedvesítsük ezek bármelyike ​​olyan szivaccsal vagy ruhával, és finoman dörzsöljük a foltot. Ezután vízzel mossuk.


Ahelyett, hogy alkoholt, akkor szalicilsav, etil- vagy izopropil-csoport. Azt is lehet használni, mint egy kényes anyag, mint a bőr.

  • A mosás toll c fehér bőr kárpitozott bútorok? Különösen akkor, ha már eltelt egy kis idő, és a festék erősen beleivódott az anyagot? Meg lehet próbálni, elszíneződik a foltot hidrogén-peroxid vagy hozza folttisztítóval Vanish. Alternatív illeszkedés és citromlé (frissen facsart).
  • Ha a toll vagy a marker kerül egy fehér ruhát, akkor is származhat a hidrogén-peroxid készítmény és ammónia.
  • Ha a szövet színes, majd etanol és a glicerin.
  • Tudod is megpróbál egy ammóniát és szóda (a szokásos ivás) - 1 köteg. ammóniát 1 teáskanál szóda nélkül diák.
  • Nyomai golyóstollak, filctoll vagy tintával test bőr lehet eltávolítani a dörzsölés a mérkőzés fejtér szennyeződés - közvetlenül kén. Egy nagyon hatékony eszköze.
  • Nagyvonalúan megszórjuk a területet hajspray, várjon néhány percet, majd finoman dörzsöljük egy tiszta ruhával, és mossa ki az összes vizet.

Köszönöm szépen, a tanácsot peroxid sokat segített! Azt véletlenül kiömlött tinta, fehér fátyol, azt hittem, hogy vége, de a peroxid nagyon hasznos
Egyetlen dolog, amikor azok peroxid a textíliára nem kell várni a helyszínen maga eltűnik, meg kell dörzsölni a helyszínen rajz után néhány anyag, amit például a WC-papír ter. Ismét köszönjük a tanácsot. Sok szerencsét!