A nő mögött a lépés, hogy a válás

Egy ilyen időszak volt legalább egyszer minden családban. A válás, úgy tűnik, csak egy lépés választja el. A világ egyre fekete-fehér, év - élt hiába, és a válasz arra a kérdésre: „igen vagy nem” - halálos kimenetelű. A statisztikák azt mutatják, hogy egyre gyakrabban a válási által benyújtott nők, figyelembe véve bűnös emberek. És, mint általában, a hölgyek már bánni. Ebben a számban, segítünk nekik a szakemberek tanácsát, és a következő kiadás fog szentelni a férfiak, akik éppen az ugyanabban a helyzetben.Mielőtt a válás jogi, párok két kritikus szakaszában, bármilyen okból:

1. Az érzelmi válás - házasság kiábrándultság, csalódottság, elidegenedés. Ebben az időszakban, a pár még mindig próbálják irányítani a partner, abban a reményben, hogy befolyásolják a helyzetet vis technikákat, vagy éppen ellenkezőleg, hadd menjen. Banal veszekedés áramlási krónikus konfliktusokat.

2. A kétségbeesés előtt a válás - az ő értelme mindkét házastárs, bármi is az ok: frazzled, fájdalom, félelem, düh. Érzések és cselekvések ellentmondásosak, az üresség érzése és a káosz. Erőtlen kísérletet, hogy mindent vissza, de az elvárás a kezdeményezés partnere. A konfliktus válik szinte az egyetlen módja annak, hogy kommunikálni.

Mit kell tenni? Maradhatok szélén? És ha tényleg a szakadék szélén?

Döntsd el, milyen célból folytassa és az eddig megtett lépéseket ezen az alapon.

Beszéljen a válás:

Ha tényleg van egy jó oka (lásd erről. Alább), és ha tudatosan inkább a „rémálomszerű véget a rémálom vég nélkül.”

Gyakran hölgyek, elérni valamit a házastárs, az első fenyegeti majd a válókeresetet. Ez lehet hatásos a férfiak érzékeny a saját állapotát, és nem tetszik, hogy hozzon döntést nélkülük. Néhányan még elváltak, még mindig azt hiszik, hogy „ő visszatér hozzám.” DE: ha a válás lendkerék már fut, az ember gyakran vesz egy készenléti pozícióba. És akkor is, ha ő készen kapcsolatok helyreállítása, kezdeményezéseket vár a nők.

Nők ebben a helyzetben túszok intézkedések a férfiak, akik már régóta járt főiskolai vagy már átesett egy szerelmi kudarc. Miután feleségül, kezdik kínozni kedvenc kétségek: Szeretem őt, de az egész ez az élet, vagy egyáltalán nem? Azt mondja: „Meg kell hagyni,” - és egy óra múlva: „Nem tudok nélküled élni.” Mindenesetre veszekedés férfi majd dob: „Jobb, ha a válás” - ahelyett, hogy keres egy kompromisszum. Ezekben beszélgetések, egyszerűen nem vesznek részt. Csak hozzászokik az állapotát, és ez csak benne, de nem te vagy. Ha erős lesz „get”, akkor lehet, hogy azt mondják: „Én fáj ezeket a szavakat. Hadd tudja a döntését, azt elfogadom, de hogy megvitassák ezt a témát nem akarja. "

Ha mögött „fokozzák a válás”, az életedben most felülmúlja a negatív. És meg kell, hogy hozzon létre egy pozitív környezetben, ami az Ön jelszava. Meg kell kezdeni ezekkel a szavakkal: „Azt akarom, hogy. „Ez egy varázslatos gyakorlófeladatokat hogy csodákat.

A javaslat tartalmaz egy olyan legfeljebb öt szó.

Ez nem lehet a részecske „nem” és a szavak a tagadás.

„Azt akarják, hogy szeressék.”

Vagy: „Azt akarom, hogy béke van a házban.”

Szóval, mit akarsz?

A második szakasz - a specifikáció a telepítést. Le kell írnia, amely magában foglalja a „hogy szeretik” vagy „nyugodt élet” kifejezetten az Ön számára. A javaslat kell kezdeni ezekkel a szavakkal: „Azt akarom, hogy. "

Felsorolt ​​szakadék két oszlopra - a valós és a valótlan.

Képzeld el, a lehető legjobb forgatókönyv a jövő számára. Gondold azt, hogy egy képet. Van-e jövője a jelenlegi helyett fél?

Nincs ideje írni és elemezze a helyzetet? Akkor több, mint egy egyszerű rajz teszteket.

Vegyünk két papírlapot, és felhívni a kép az egyik „Én házas”, majd zárja be, és rajzoljon egy képet az „én vagyok a házasságon kívül.” Tedd a két festmény. És egy idő után, hasonlítsa össze őket a független szakértő. Mit szeretsz jobban? Ez lesz a válasz a kérdésre: „Akár tenni egy lépést a válás?”

Fotó: - Ha nem lett volna, hogy razluchnitsa, talán akkor nem tudom, hogy mennyire szeretsz! Hogy szeretlek!

Mielőtt úgy dönt - a válás, vagy mentse család - válaszol a kérdésekre keressük a teszt:

1. Van-e valami, hogy sajnálod, hogy elveszíti a házasságod?

2. Képzeld el az életed anélkül, hogy a házastárs. Lesz benne egy komoly hátránya?

3. Nehéz lesz, hogy ossza az ingatlan?

4. Van csökkent a válás után, az életminőség?

5. erősen érinti, ha a házastárs, hogy feleségül (feleségül) másodszor?

6. Ön kevés esélye van a második házasodni?

7. Ha lehetne visszafordítani az időt, azt feleségül ismét ezt a személyt?

8. Mert fontos az Ön családi állapota?

9. Ha nem az utolsó érv, azt továbbra is él ezzel a személlyel?

10. Ha a partnere bűnösnek vallotta magát, tudta megbocsátani neki?

Ha a legtöbb válasz „igen”, az azt jelenti, hogy belsőleg te nem állnak készen a válást. Tartsa a család.

Konfliktus kiváltó okainak

És ezt tudja. Akár kiutasítani, vagy megbocsátani és egyeztetni, vagy elkezd harcolni a figyelmét. Árulás mindig lesz próbája az állami kapcsolatokról.

Fordítsa az áramlás a gondolatok pozitív irányba. A képlet „Minden, ami történik - a jobb!” Ebben az esetben, a leghűségesebb. Nem ritka eset, amikor egy árulás házastárs ad a második, a friss levegőt, a házasság, emlékezni, mint a filmben „Szerelem és galambok”.Nyugodt, de nyugodt, nem számít, mennyire fájdalmas. Legalább kifelé elhatárolódik a helyzet a rossz partner. Ő kezdi ideges, ha nem kap a várt választ: „Te gazember, igen tudna, én neked!”

Nem indul a komplexek, a feleség észrevétlenül lásd „rivális”. A gyakorlat azt mutatja, hogy a hétköznapi emberek, nem az oligarchák, ritkán viszonya van egy gyönyörű nő. A legtöbb szeretői rosszabb feleségét. Azonban van esély fut be egy fiatal titkárnő, vagy hosszú lábú escort modell állapotát. De ez, hidd el, nem ok arra, hogy ideges.

Ne félj, hogy eltűnik az életéből, elkezd menni az üzleti utazások, hogy eltűnnek a munkahelyen. Nem megy sehova. Éppen ellenkezőleg, mint a vadász, kezd ideges lenni. Hogy egy nő ő nyert, és felesége elvesztette. Jó esély van, hogy a műszak mechanizmus.

Ne csinálj botrányt, hogy ne vágja, ne tegye ki őt a küszöbön egy bőrönd. Amikor a regény, nem habozott kihasználni a helyzetet. Hozzon jobb rivális ideges - azt javasolta, hogy a férje a nap meglátogatja kedvenc időtöltése - jegyek a kedvenc rock zenekar ült a barátaival - kénytelen volt mentegetőzni már ott van. Hiszti hagyja tekercs szeretője lett -, ezért elhagyja őt.

Ne próbálja gyorsan változtatni a megjelenését, szokások, főzési stílusát. Ebben a helyzetben nem szükséges meghökkent férje valami újat, és ki kell számítani azokat a „horgony” tartotta meg együtt oly sok éven át. A férfiak általában lusta lények. Indítson el egy új család, újjáépíteni kapcsolatok - miért, ha már ott van? Sok, az ügy - mint egy utazás a spa: szép, érdekes, de a többi az élet ott. „Horgonyok” a család csónakot, szokásait, ételét, a nyugalom. Közvetlen módon elpusztítani mindent: nem táplálkoznak; azt mutatják, hogy nem kell; tenni valamit haragból.

És végiggondolja, hogyan, nem az, hogy új életet kezdjen. Higgadtan mérlegelni a „profik” és az „ellen” nem fog sikerülni. Túl sok „a” lesz az oldalon az új regény. Ön szenvedélyes és megismerjék az új partner elsősorban a jó oldalon. És a régi. bármi megtörténhet.

Tartsa titokban legalább hat hónapig. Érdeklődni: mert amit az új barátja szakított a korábbi nő. Tedd egy olyan helyzetben, ahol szükség van a segítségére. És csak akkor, ha a vágy, hogy elhagyja lesz olyan erős, akkor megváltoztatja az életét.

És ne feledjük, hogy gyakran a férfiak szeretik, ha ügyeinket házas nők azt - vonzza az „idegen” státuszt. Tehát elpusztítja a család, a másik nem tud építeni. Tedd fel magadnak a kérdést: „Tudni válás, ha nem teljesülnek a másik ember?”

Ha nem, mi a legjobb új? Ha a válasz „Love”, várja meg, amíg a végén hormonok hatását.

Azt mondják, hogy az élet elakadt. Nem! A lefoglalt nem élet, és hogy képtelenek beszélni a hazai problémákat. Az élet - ez csak a szervezet a közös munka. Egy kolléga, nem esküszöm, hogy milyen könnyű szól „ki az ügyfélszolgálat, és akik - hogy egy jelentést.” Próbáld meg mozgatni az analógia a családnak. Végtére is, a hazai veszekedés - a legtöbb haszontalan és fájdalmas, ha senki sem akar hallani egy másik, továbbadása törés ételek és sértéseket.

A legjobb módja annak, hogy tárgyalni kiabálás nélkül - festeni két oszlopban, mint az üzleti terv, mindegyikük felelősségét. És így a partner jóváhagyásra. Akkor még viccből, hogy aláírja a „dokumentum”.

Még károsabb sorban a pénz. Jobb megállapodni az összes elem a családi költségvetés egyszerre. Aki kereső, ha úgy érzi, semmibe az igényeket, nem lesz probléma.

Vitatkoztak a pénz, nem térnek az oldalon. A pénz téma - az egyik legfájdalmasabb, és az észrevételeket, sértések emlékeznek sokáig. Ne kérdezze férje veszi az összes pénzét! A férfi bizonyára hagyja, hogy egy kis személyes pénzt, különben megszűnik tiszteletben tartani magukat. Pénzről beszélni érzelem nélkül. Úgy érzi, hogy a növény? Többször Kilégzés megnyugodni, és gondoskodik az összes pontot a «i» egyszer és mindenkorra.

A másik dolog, ha egy veszekedés a családon belüli erőszak csak egy képernyőn mélyebb ellentmondások. Akkor meg kell először megérteni, mik azok.

Alkoholizmus, drogfüggőség, fizikai bántalmazás, parazitizmus és Don Juanism - ok nincs szükség arra gondolni, „tálaljuk, hogy egy válás?” Tálaljuk. És minél hamarabb, annál jobb. Mivel ez a betegség. És ezek belemennek csak egy összetett és hosszú távú kezelést. Is, akkor nem kell együtt élni az ember az együttérzés. Könyörülj magad.

Amit nem tudunk beszélni, hogy a férfi egy lépésre a válás

Az én korábbi szerelmesek, több volt.

Az ágyban is, én csak úgy tesz, mintha.

De még mindig nem tudom, hogy ez a gyermek!

Igen, én magam nem csak megváltozott.

Te egy komplett bunkó, és anélkül, hogy engem (a szüleim) nem nyertek!

Soha nem fogom szeretni.

Miért a férfiak el?

A szakértők szerint csak minden tizedik ember távol a család, mert a nagy szerelem egy másik nővel. Tízből hat ember lenne hajlandó élni, mint korábban, jött a feleségével, hogy a konszenzus.

Hogyan frissíteni kapcsolatok

Frissítő hozzáállás kell próbálnia, attól függően, hogy mi a helyzet a családban.

A helyzet: egy férfi, azt mondják, „magára maradt, nem lesz vissza később.” A munka befejezése után, ő nem vett észre semmit, a tévénézés, a szex ritka nulla figyelmet. Semmi nem kell frissíteni. Épp ellenkezőleg, csak irritálja a tevékenységet. A férfi kiment a barlangból, és meg kell adni a lehetőséget, hogy pszichológiailag hagyni. Egy időben. Nem számít, 5 vagy 25 nap. Nincs semmi ok az aggodalomra.

A helyzet: van együtt 10-15 év. Genesis állítja, gyerekek, monoton szex. Fáradtság felhalmozódik, és kezd átterjedni. A test nem használt szeretni hormon, és meg kell önteni újra. Ellenkező esetben a szerelem is előfordulhat, hogy valaki a családon kívül. Mire van szüksége: hogy dolgozzon ki egy projekt, amely egyesíti Önnek. Például tervezni egy érdekes utazás és kérte férjét, hogy feltérképezzék az útvonal előre. Változatossá szex - de anélkül, fanatizmus, és hogy a férj úgy dönthet, hogy van ott valaki. Pszichológusok ajánlani egy túra a helyek, ahol szokott lenni boldog - boldog emlékek össze.

lásd még

Minden ember egy kis macska

Különben is, ezért úgy döntöttünk, hogy a pszichológusok -, és megpróbálta osztani az erősebb nem a sziklákon

Olcsó családi boldogság

Szükség van nem csak pénzt keresni, hanem, hogy képes legyen megfelelően dobja ki az általános kincstár

Sex meghosszabbítja életét

Öt tudományos okokból kell csinálni most [a tudósok kiszámították, hogy mennyi tart egy tökéletes szex]

„Válok asexuals feleségével”

Lelki rokonság megöli vágy - az olvasó biztos

Ifjúsági kezdett szexelni ritkábban, mint társaik a korábbi generációk

Úgy tűnik, hogy a fiatalok hamarosan teljesen kizárja a szeretet merrymaking szórakoztató lista

Szerelem a házasságban: 5 tipp, hogy a család együtt anélkül, hogy károsítaná az félidőt

Hogyan felvidít családi kapcsolatok nélkül kárt a felét, és tartsa a szerelem a házasságban

Nos, ez, és mi megpróbáljuk okos lenni?

A cikkíró Leonid Zakharov gyűjt női vélemény: tényleg azt gondolja, hogy a legfontosabb dolog az ember - intelligencia?

A szerelem hajó összeomlott ellen „táncolunk”

Előfordul, hogy a szétválasztást a leginkább várt okok

Miért emberek válnak a férfiak és nők - a nők

És következményei elnőiesedése, nemek forradalma és bevezetése a fogalmak „Szülő №1» és «Parent №2» [Audio]

Számolja akkor az összes, de az igaz szerelem

Látogatókra - legélénkebb kiadványok

Az első dátum egy ember: Hogyan lehet felismerni az „ő csak” viselkedés

A pszichológus azt mondta a viselkedés az első randevún egy férfi