A paradicsom sárga levél alsó okok, kezelésére, megelőzésére, fotó, videó

A tápanyagok hiánya

Ha az alsó levelek pedig sárga a paradicsom. aki megjelent a bokrok az első helyen, és a levél lemez változik, mint egész, és nem csak az erek, az ok a tápanyagok hiánya. Mindig hat a növények ezen a módon, és hiányzik a nitrogén a levelek pedig sárga.A paradicsom sárga levél alsó okok, kezelésére, megelőzésére, fotó, videó
Annak érdekében, hogy visszaszerezze a bokrok paradicsom, meg kell tudni, hogy miért van egy hiba

Ha a sárguló levelek figyelhető csak az alsó részén, míg az újra nőtt zöld tömeget ez nem figyelhető meg, nincs ok az aggodalomra. Csak óvatosan távolítsa el a sárga lapok, hogy a hatalom irányul, hogy a mostoha a növény és a fiatal levelek. Nem árt a szár egy paradicsom, meg kell csinálni, mint ez: a levelek vannak nyomva a törzs alsó irányban, majd húzza felfelé.

Ez akkor hasznos, hogy távolítsa el az alsó levelek, és mert a csökkentett érintkezik a talajjal, ahol ezek találhatók baktériumok. ez is segít, hogy javítsa a szellőztetés üzemmódban. Ez különösen fontos, ha a levegő páratartalma: csökkenti a burgonyavész betegség.

A paradicsom sárga levél alsó okok, kezelésére, megelőzésére, fotó, videó
Levelek sárgulnak paradicsom miatt a fuzáriumos hervadás

Néha paradicsom palántákat nőnek mélyen, zsíros, kitöltésével a konténerek és a gyökérzet átalakul szorosan összefonódott labdát. Csak erre paradicsom palántákat kell egy kis időt, hogy megfelelően alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem lesz könnyű. Nem meglepő, hogy az adaptációs időszak, a palánták a földbe paradicsomot sárga alsó levelek. Néha színváltozást és jön fel a csúcsra. Így előfordulhat, mivel a elsorvadása néhány benőtt gyökereit.

A paradicsom sárga levél alsó okok, kezelésére, megelőzésére, fotó, videó
Fusarium hervadás - által okozott betegség talajban lévő gombák

Fusarium hervadás

Levelek sárgák paradicsom miatt a fuzáriumos hervadás. Tehát egy gombás betegség, amely gyakran érinti a paradicsom. A levelek elvesztik turgorát és lelassul, kiszáradnak. A vizsgálat során úgy tűnhet, hogy az utolsó öntözés történt néhány nappal ezelőtt.

Fusarium hervadás - által okozott betegség talajban lévő gombák. A talajban vannak sokáig életképesek maradnak, hatásuk jelentős mértékben csökkenti a terméshozamot érintett kultúra. Forrásként a betegség a fertőzött magvak, növényi maradványok, gyomok, egyes esetekben - használt eszközöket a talaj kezelésére. Osszuk spórák szél. Kedvező a betegség kialakulásához meleg időjárás, amikor a betegség képes a hit sokkal több a növények.Betegség utoléri paradicsom, kortól függetlenül. Egyaránt fogékony rá, mint a palánták és érett növények, talajban termesztett vagy üvegházban, az üvegházhatást. Győzd végzett keresztül a gyökérzet paradicsom palántákat, fokozatosan rögzíti szár nő tovább.

A fejlesztés a micélium hibás munka érrendszer növények. A jövőben a betegség alakul ki, komolyan gyengíti a bokor, és bizonyos esetekben a víz és a tápanyagok teljesen abba jön a növény, vagy jöjjön nem elegendő mennyiségben. Ez provokál komoly késés a növekedés és a fejlődés - ezért az alsó levelek sárgulnak.

A palánták, transzplantáció, hogy egy állandó helyen (egy üvegházban vagy kültéri), ​​először kezd megsárgul és elhalnak az alsó levelek. Ezután a szár betegség egyre magasabb. Az eredmény gyakran egy teljes megsemmisítése a növények. Ha kisebb veszteségeket szenvedett el néhány bokrok néha kötve apró gyümölcsöt, mielőtt a szer a betakarítás, ami termőképes jóval korábbi időszakra.

A paradicsom sárga levél alsó okok, kezelésére, megelőzésére, fotó, videó
A földterületeket, amelyeknek nehéz talaj, vályog, fogékonyabbak a betegség terjedését

Hogyan kell kezelni a sárguló levelek paradicsom

Rengeteg időt és energiát kell majd költeni, hogy megbirkózzon a növényi betegség.

Kötelező hatás eléréséhez az állapot - gondos betartása megelőző intézkedéseket.

Kezdje magvak: a betegség jelenléte a növények kell őket cserélni újakra, különösen, ha te magad csinálsz a képzés.

Amikor a nő a paradicsom magokból független beszerzésekre kell kezelni a vetés előtt. Először is, hogy szükség van a megfelelő fertőtlenítése. 20 perc múlva a magvakat helyezünk egy százalék kálium-permanganát oldattal (előállításához hígítjuk 1 g anyag 100 ml vízben), majd friss vízzel mossuk, változó többször.

A paradicsom sárga levél alsó okok, kezelésére, megelőzésére, fotó, videó
Kötelező hatás eléréséhez az állapot - gondos betartása megelőző intézkedések

Figyelmes, hogy a készítmény a konténerek palánták. Azt is meg kell alávetni fertőtlenítés. Elkészítéséhez virágföldet termesztésre, használjon alapozó, amely került a „tiszta”, nem szennyezett helyeken. Ez lehet a rétek és erdők szélén. Az üvegházak kell készíteni a friss virágföldet.

Minden beteg cserjék kell beszednie, végezze túl a kert és elégették kívül. Nem tudja használni a fertőzött tetejét műtrágya, komposzt.

Kerti szerszám, amit használni dolgozni a helyszínen alaposan meg kell fertőtleníteni. Készíts egy új gerinc paradicsomra kell egy olyan helyen, amely nem fertőzött.

A paradicsom sárga levél alsó okok, kezelésére, megelőzésére, fotó, videó
Minden beteg cserjék kell beszednie, végezze túl a kert kívül, és éget

A földterületeket, amelyeknek nehéz talaj, vályog, fogékonyabbak a betegség terjedését. Ha ilyen helyen még mindig a tervek szerint növekszik a paradicsom, meg kell ásni a földbe is, összekeverve a durva szemcséjű homok. Paradicsom megnövekedett ellenállás a súlyos betegség és kevésbé sárga ha időben takarmány tartalmazó műtrágyák kálium, a foszfor. Ez akkor hasznos, időről időre végezzen permetezés növények egy gyenge kálium-permanganát oldattal. Főzés így kell lennie: a desyatilitrovoe egy vödör víz - 1 evőkanál. l. anyagokat.

Beszéljünk a titkot.

Vajon valaha ízületi fájdalom? És nem tudod, hogy első kézből, mit:

  • képtelenség mozogni kényelmesen és könnyen;
  • fájdalom közben vagy edzés után;
  • kellemetlen érzés, amikor megy fel és le a lépcsőn;
  • az ízületek gyulladása, duzzanat;
  • kellemetlen crunch, snap nem a saját;
  • ésszerűtlen és elviselhetetlen fájdalmak az izületekben.

Kérjük, válaszoljon a kérdésre, hogy jól vagy? Ez a fajta fájdalmat képes elviselni? Mennyi pénzt már „kiszivárgott” a hatástalan kezelés? Itt az ideje, hogy befejezze ezt! Egyetért? Ma közzé egy exkluzív interjú professzor Dikul. amelyben az orvos felfedte a titkot, hogy megszabaduljon a fájdalom az ízületekben, az izületi gyulladások kezelésére és az arthrosis.