A romló memória és figyelem, okairól és kezeléséről

Az okok a memóriakárosodás

Az éles romlása memória és a figyelem. zavartság, alvászavarok - jelei legyengült (astenoneurotic) szindróma. Ha csatlakozni támadások és változásokat pulzusnyomás, hőhullámok vagy hidegrázás, bőrpír vagy a bőr fehéredésének, fejfájás, a szindróma nevezik aszténiás-vegetatív.Memóriaromlás és a figyelmet jelek számtalan betegségen vagy premorbid állapotban. Ez annak a jele, a test harc semmit: fertőzés, fáradtság, a csökkent anyagcsere hiánya miatt az anyag vagy károsodott funkciója egy szerv, a rák, kísérheti a mentális zavarok (depresszió, neurózis). Gyakran található szórakozottság és memória elvesztése idős korban.

A diagnózis a memóriaromlás és figyelem a fontos, hogy milyen egyéb tünetek vannak jelen, háttérkép, amelyen volt egy legyengült szindróma. Amennyiben tapasztalt súlyos stressz vagy éppen magas terhelés, akkor lehetséges, hogy úgy gondolja, a fáradtság, az idegrendszer, a hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat, mint dysbiosis. Ha az élet üteme nem változott, akkor fogyaszt elég vitaminokat és ásványi anyagokat, de élesen fenti tünetek, akkor feltételezhető az elején fertőzés vagy súlyosbodása krónikus folyamat a szervezetben. Ha figyelmetlen, és a memória romlása volt fokozatosan aggódott sokáig, az ok gyakran abban rejlik, hormonális zavarok, főleg a pajzsmirigy, valamint a rosszindulatú daganatok és a depresszió.Betegségek okozhat emlékezetkiesést:

Memóriazavar: Kezelés

Pihenjen, állítsa életmód (táplálkozás, az alvás és pihenés, feladni a rossz szokások), ha nincs ellenjavallat, akkor legalább 2 hónapig költeni vitamin és ásványi anyag komplex, a következő területeken: a jódhiány - is inni egy folyamán jód készítmény.

Vizsgáljuk meg a pajzsmirigy, viszont a vércukorszint.

Ha memóriazavar történt öregségi, és aggódik az állandó levertség és memóriazavar, át teljes körű vizsgálata, hogy ne hagyja ki a rák.

Ha semmi komoly nem található, és még mindig rossz, akkor úgy érzi, a levertség és fáradtság, forduljon neurológus vagy pszichiáter. Mivel gyakran előfordul maszkos depresszió.

Egy éles leépülése azonnal forduljon orvoshoz, aki, miután megvizsgálta az összes tünet, pontosan az a probléma okát.

Korral összefüggő memóriazavar hoz egy csomó probléma az idősebbek, és nehéz kezelni. Memóriaromlás és a terhesség alatt rosseyannost tudatosan ami aggodalomra ad okot között várandós anyák, mert Ez lehet az oka sok a fent említett betegségek, így például, a betegségek a nyaki artériák.

Gyakori hibák önálló figyelem és a memória romlása

Hiánya szűrés és kezelés.

Nagyon gyakran, ezek állapota megváltozik az életkorral kapcsolatos, amely alapvetően nem igaz. Keresse meg a letargiát, eltávolítja, és képes legyen élvezni az életet, bármely életkorban.

Ahhoz, amelyben az orvos kérni?

Belgyógyász, endokrinológus, neurológus, vagy pszichiáter.