A sclerosis multiplex típusú, tünetei, kezelése népi jogorvoslat

A sclerosis multiplex típusú, tünetei, kezelése népi jogorvoslat
Sclerosis multiplex - autoszomális betegség krónikus jellegű, amely hatással van az agy és a gerincvelő. Ez a betegség első manifesztálódik éves kor között 20 és 40 év, és sok beteg érzékelhető, mint a mondat. Azonban a korai diagnózis és tevékenységek megvalósítására fenntartó kezelés nem évtizedek kiterjeszteni a normális életet a beteg. Ma, az orvosok úgy vélte, hogy a betegség genetikai jellegű. Ebben az esetben, ha a család egy esetben a sclerosis multiplex, hogy rokonok nagy a valószínűsége, hogy bekövetkezett - körülbelül 80%. A betegség leggyakrabban a nyugati országok és a nőket érinti kétszer olyan gyakran, mint a férfiak. Amikor a sclerosis multiplex diagnózisa egy személy késéssel, ő néz gyors elvesztése kapacitás és a súlyos fogyatékosság. Azt is megfigyelték, hogy azokban az országokban, a napfény hiánya betegség alakul sokkal bőségesebb, mint a meleg és napos trópusi szélességeken. A legnagyobb számú embert érint a sclerosis multiplex él a skandináv országokban. Ma, a betegek támogatása különböző gyógyszert gyógyszerek, de nem felesleges felidézni a népi gyógyászatban. Ahhoz, hogy a legjobb eredményeket az ő gyógyszereket is hozzá kell adni a komplex terápia a betegség.Az okok a szklerózis multiplex

Annak megállapítására, az oka a betegség, nem volt lehetséges a mai napig. Szintjén feltételezések orvosok úgy vélte, hogy a betegség kivált-:

 • Örökletes tényezők;
 • napfény hiánya;
 • évi hőmérséklet ingadozások.

Sok országban dolgoznak, hogy megtalálják az oka ennek a súlyos betegség, de mindaddig, amíg továbbra is rejtély.

Formái a sclerosis multiplex

A mai napig, az orvosok három olyan formája a betegség. Ezek különböznek a karakter fejlődése, és kiválasztani a megfelelő szupportív kezelés szakember szükséges, hogy megértsük, pontosan hogyan is kell csinálni.

 • Kiújuló forma. Ebben a formában a betegség emberben jelentős változás a rohamok és az enyhülés. A kezelés hiányában a legtöbb esetben ez a feltétel fokozatosan megy végbe, ami súlyosbodása betegség és a fogyatékosság. Annak ellenére, hogy időszakok hamis javítja a beteg jólétét, a betegség kialakulása, elfog egyre több az agy és a gerincvelő szakaszok.
 • Másodlagos progresszív forma. Jellemzően, ezt a feltételt alakul a háttérben a relapszáló sclerosis multiplex, amely nincs kezelés. Az átmenet a betegség ebben a formában kell jegyezni, 7-10 évvel az első tünetek. Ebben az esetben, a sclerosis multiplex, lassan, de biztosan halad előre, és lassíthatja a folyamatot nem lehet még a modern kezelési módszerek.
 • Elsődlegesen progresszív forma. Ez a fajta a sclerosis multiplex a legveszélyesebb. Kezdi gyorsan és gyorsan fejlődik, hogy rövid idő, ami a beteg teljes rokkantság. Lelassítja a folyamatot szinte lehetetlen. A betegek életkilátásait ebben a formában a betegség nem nagy.

Sclerosis multiplex tüneteit

Mivel az elváltozások lehetnek különböző részein az agy és a gerincvelő, és a betegség tüneteit eltérő lehet. Tekintettel erre, meg kell, hogy megismerjék a leggyakoribb megnyilvánulása a betegség, amelyben a sürgős orvosi segítséget kérni. Általános szabály, hogy a betegség kíséri a következő tünetek:

 • jelentős gyengeség a lábakban, amikor fokozott izomtónus;
 • gyengeség a kéz (nem lehet szignifikáns);
 • A pontatlanság mozgás;
 • bizonytalanság járás;
 • raskoordinirovannost mozgásokat;
 • szédülés;
 • homályos látás (igen sokféle lehet);
 • szemgolyó oszcilláció egyik oldalról a másikra;
 • érzékenységének csökkentésével a bőr;
 • egyfajta jelenlegi elterjedtsége a gerinc éles fej előre döntve;
 • vizelési nehézség (kapható inkontinencia és vizelet-visszatartás);
 • megsértése nyelési
 • elkent beszéd;
 • a csökkenés intelligencia.


Még néhány enyhe tüneteket okozzon azonnali orvosi vizit és sürgősségi ellátást. A beteg Fontos megérteni, hogy minél hamarabb kezdődött fenntartó kezelés, annál valószínűbb, hogy elkerüljék a fogyatékosság. tüneteket kell leírni az általános fáradtság és várható, hogy elmúlik a saját, ez vezet csak súlyosbítja az állapotot.

Vezető halálok a sclerosis multiplex

Halálos kimenetelű a betegség esetén lehetséges, hogy a beteg teljesen megbénult. Ebben az állapotban a háttérben a betegség, amely megzavarja a működését az izmok és rendszerek a szervezetben, gyakran alakulnak ki:

 • pangásos tüdőgyulladás;
 • nekrózis a tüdő;
 • üszkösödés;
 • vérfertőzés (köszönhetően mély felfekvés nem gyógyulnak);
 • súlyos húgyúti fertőzés;
 • meghibásodása a belső szerveket.

Mivel abban az esetben, súlyos bénulás a beteg nem is tud beszélni, annál gyakrabban az elején egy veszélyes folyamat átlátható, hogy az emberek az őket gondozó, és, ha megállapítást nyer, már túl késő. Emiatt, még a modern kezelési módszerek az életveszélyes szövődmények nem lehet legyőzni a sclerosis multiplex.

Népi jogorvoslati használt sclerosis multiplex

Népi gyógyszer, valamint a gyógyszeres kezelés, arra használják, hogy gátolják a betegség, és megakadályozzák a visszaesés. Szándékosan nekik nem adható, és mielőtt elkezdené feltétlenül kell, hogy tájékoztassa a kezelőorvost. Ha a keze nem emel kifogást, akkor lehet kezdeni a kezelést. Ez a szükséglet kapcsolódik az a tény, hogy nem minden ember és gyógyszereket is kombinálható egymással.

Egy hasznos eszköz a terrorizmus elleni sclerosis multiplex a virágok a vöröshere. Annak érdekében, hogy azokból a gyógyszer meg kell venni egy üvegedénybe egy 1 literes, és töltse színültig virágokat, nem présel azokat. Ezután öntsük 2 csésze Clover kiváló minőségű vodka. Betölt ilyen gyógyszer biztonságosan olyan fedéllel lezárt, a sötétben, szobahőmérsékleten. Fontos, hogy rázza a tartályt készül a gyógyszer 1 alkalommal naponta. Vegyük a kész tinktúrát után kell lennie erőlködés a 20ml lefekvés előtt. A kezelés időtartama 3 hónap. Ezt követően, kell egy kis szünetet a 2 hét, majd - a folyosón egy új tanfolyamot. A kezelés ilyen rendszer hajtjuk egész élet.

Ez egy hasznos eszköz, és a lé a hagyma mézzel keverve. Annak érdekében, hogy a gyógyszer meg kell leküzdeni segítségével facsaró 1 csésze hagyma leve, és keverjük össze 1 csésze mézet. A keveréket 60 perccel étkezés előtt vagy után 60 perccel étkezés után, és 1 evőkanál 5-ször egy nap. Pénzt tartani a hűtőszekrényben. Felvételi gyógyszert kell folyamatosan végezzük.

A nyár folyamán, ne feledkezzünk meg a fekete ribizli. Ez a bogyó képes egy erős terápiás hatást a sclerosis multiplex. Annak érdekében, hogy alkalmazza azt a terápiában, nincs szükség, hogy készítsen valami. Csak minden nap 1 hónap enni egy kilogramm gyümölcs. Ha szükséges, akkor lehet keverni a friss, még folyékony méz gyűjtött limes vagy fűfélék.

Egy hasznos eszköz a betegség elleni harc és a magvak Echinops Gömbölyűfejű. Annak érdekében, hogy a készítmény szükséges, hogy 3 evőkanál tiszta növényi nyers öntsünk 1 csésze csak a forralt vizet. Ezt követően, a készítmény szükséges ragaszkodni egy termosz, melegítjük további takaró 12 órán át. Miután ez a kifejezés azt jelenti, és szűrő használata, 4 adagra osztva, a nap folyamán. Ezt a kezelést folytatni kell 60 napig, majd egy kis szünetet, 1 hónap.

Ez hasznos lesz, és összetétele csipkebogyó bogyók, hagyma héja. A hatóanyag szükséges, hogy 2 evőkanál zúzott, szárított bogyók, és keverje össze azonos térfogatú héja hagyma és luc tűk. Ezután a keveréket fel kell tölteni 700 ml vizet, és tegye a tüzet, forralja fel. Cook készítmény alacsony hőmérsékleten 10 percig. További nyomja a kábítószer-8 óra. Drain a azt jelenti, inni egész nap. Napi készítményt állítunk elő újra. A terápia az élet.

Megelőzés sclerosis multiplex

Mivel nem volt lehetséges, hogy azonosítani az oka a betegség, és a megelőzés a sclerosis multiplex, mint olyan, nem létezik. Az orvosok, hogy csökkentsék a betegségek kockázatát ajánlott, hogy megerősítse a teljes test műveleteket:

 • napozó;
 • dohányzás abbahagyását;
 • absztinencia;
 • ragaszkodás a munka, pihenés és alvás;
 • táplálkozás;
 • kültéri napi megállapítását Chasa legalább 1;
 • elkerülni a stresszes helyzeteket;
 • időben és megfelelő a gyulladásos betegségek kezelésében.

Csak akkor, ha az a személy, amennyire csak lehetséges, az egészség- és ha bármilyen probléma a test alkalmazása orvosi segítséget, de nem várható, hogy minden megy a saját, akkor hivatkozhat a korai felismerés a szklerózis multiplex. Csak ebben az esetben lehetőség van arra, hogy lassítson a betegség kifejlődését, és maximalizálja a teljes élethez.